Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- NvidiaRTX: Xiaomi Electric Scooter 6 Max: Az első rollerem
- Luck Dragon: Óraátállítás
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Bethesda kórház
- sidi: 386-os Chicony gázplazma laptop memóriabővítése
- Brain turbó: Intel Xeon CPU asztali alaplapban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Spotify
Új hozzászólás Aktív témák
-
marsu.
senior tag
válasz
30z.Samu
üzenetére
Elvileg maradnak azok a "korlátozások" amik most is. [link] Egyébként a jobb hangminőséget kihallani sztem sose fogja az ember, én legalábbis nem hallottam a hétköznapokban. A zeneletöltés az meg csak inkább offline-ba tétel. Szal, ha nem fizeted akkor nem tudod hallgatni, úgymond csak béreled a zenéket.
De gondolom ezt tudtad.Nekem azért jön be nagyon, mert csak rákeresek a zenére, egy "gombnyomás" és már a telefonon is pihen. Nem kell szarakodni, hogy letöltöd, kábel, itunes stb... Plusz anno Shazam tudta, hogy felismertettél vele egy zenét és ott volt a Spoti gomb, amivel egyből le tudtad tölteni a zenét, akár az adott mixben is(tudom van másik ilyen program ami tudja is a Spotis átvezetést). Szvsz 1500/hó nem nagy összeg, a többi ilyen is ennyi.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban nem megengedett a családi csomaggal kapcsolatos hirdetés, "rokonok" keresése!
Szintén tilosak a zeneletöltéssel kapcsolatos kérdések is! Ezek automatikusan törlésre fognak kerülni!
- Villanyszerelés
- Kipukkadt a videós AI lufi? A Sora elkaszálása csak a kezdet
- Milyen TV-t vegyek?
- Hyundai, Kia topik
- ASUS notebook topic
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- LG LCD és LED TV-k
- Motoros topic
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Xbox / Microsoft Store feltöltőkártya kód (digitális, HU) több címlet, több db, azonnal, olcsón
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Használt Zealot S79 hordozható bluetooth hangfal fekete / 12 hó jótállás
- iPhone 12 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4615, 100% AKKSI
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- 27% - LG UltraGear 34GS95QE OLED Monitor! / 3440x1440 / 0.03ms / 240 Hz / FreeSync / G-Sync
- Bomba ár! HP ZBook 15u G3 - i7-6G I 8GB I 256SSD I Radeon R7 I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
De gondolom ezt tudtad.