Hirdetés
- sh4d0w: Nyitlocker
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Gurulunk, WAZE?!
- bambano: Bambanő háza tája
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT
Spotify
Új hozzászólás Aktív témák
-
30z.Samu
titán
Sziasztok!
Elkezdtem vasárnap Spotify-t hallgatni, Free regisztrációval, arra se klikkeltem rá, hogy kipróbálom a Premiumot. Eddig tetszik a dolog, marha sok zene van, tudok műfaj szerint zenét hallgatni. Az feltűnt, hogy nem tudok mindig számot váltani, meg ugye a reklámok is vannak. Kérdésem az, hogy ez marad így, ahogy van, vagy bizonyos idő után ezt korlátozni fogják? Premium miben lenne másabb, mint a sima Free? Annyit tudok, hogy a minősége jobb lenne a zenének, bele tudok tekerni bármelyikbe, meg le tudom tölteni a zenét. Valami van még? Köszönöm szíves válaszotok! Biztos volt már sokszor ez a kérdés sor, de nekem ez nem tiszta momentán.

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban nem megengedett a családi csomaggal kapcsolatos hirdetés, "rokonok" keresése!
Szintén tilosak a zeneletöltéssel kapcsolatos kérdések is! Ezek automatikusan törlésre fognak kerülni!
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- AKCIÓ! Apple Watch Ultra 2 49mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
- Netatmo Presence okos kültéri kamera / 12 hó jótállás
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6500 XT 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs