Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Spórolós topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
arcsin
senior tag
válasz Mr.Csizmás #3786 üzenetére
Én azt eddig csak lelocsoltam olíva olajjal és saját készítésű kenyérrel ettem, meg némi olivabogyóval és mozarrellával Úgyse volt rossz...
-
arcsin
senior tag
Én a wcbe dobhatós babapopsi kendővel ( müller) is rásegítek ha úgy alakul.
Illetve Illetve a sima penny-s gran finale nedves vécépapír wc bedobható? Erre utaló vagy tiltó szöveget/ikont nem találok a csomagoláson.Top Cat:
Nekünk ilyen van. Alapesetben kifele lóg a papír, kivéve akkor ha párom rak be újat, mert ő még meg sem bontja és nem lóg semerre, én meg nőgyógyászkodhatok fél percet mire rájövök mi a helyzet[ Szerkesztve ]
-
arcsin
senior tag
válasz #49155328 #3866 üzenetére
Tavaly 12 ezer volt kettönknek + bagó a szállás jó helyen. Ezek a falak valami ijesztőek voltak és csak álltam előttük tanácstalanul
Nem hiszem hogy a köv félévben mennénk bárhova is -
arcsin
senior tag
válasz #49155328 #3868 üzenetére
12 ezer volt kettőnknek a repülő összesen odavissza Bocsánat, tényleg lemaradt Nem hiszem hogy ennyiért tudnánk menni a következő évben bárhová is repülővel. Nekem meló miatt sem jár próbaidő alatt szabi különösen, de nem hiszem hogy engedélyezett lesz különösen teszt vagy egyéb nélkül.
-
-
arcsin
senior tag
-
arcsin
senior tag
Nyertem egy ilyet Penny -s játékon. Kéri valaki? Ilyen szójás alighús valamit mi nem eszünk.
-
arcsin
senior tag
-
arcsin
senior tag
válasz Mr.Csizmás #3943 üzenetére
Mamámnak digis mobilnetje van, meg okostelefonja. Magától döntött mellette.
Hozzáteszem hogy a feltöltőkártyásokat ne nézd le. Én is az vagyok. 3550 Ft a maraton net ami 3,5 Gb. Addig használom amíg el nem fogy, nem 30 napig érvényes és elveszik. Ez elég sok volt a karantén miatt idén, de előtte is simán 2-3 hónapig elvoltam vele. Plusz általában neten telefonálok(anyámmal is) vagy cégesről hívnak Szval kb a havi telefonálási ktsg-em 1000ft v az alatti összeg. Lehetne havidíjasom végtelen nettel meg percekkel mindennel, de minek? Egy évben kb 15 ezret költök el telefonálásra+netre összesen, más egy hónapban költ annyit.
[ Szerkesztve ]
-
arcsin
senior tag
válasz Stylewars_kp #3952 üzenetére
CBA hangosbemondó: "vezetőt kérek a négyeskaszsához".. majd kiabál is a kasszás: EEEERZSIIIKEEEE
-
arcsin
senior tag
Pennyben az olasz cuccok olcsók/jók. Pl: prosciutto crudo-nak nagyon jó kg ára van. Sárga dinnye elég drága volt a pennyben, de máshol olcsóbb volt, és azzal isteni finom volt. Az olasz szószok/tészták is parádésak. A kovászos kis zsemle ami mélyhűtött is nagyon jó. A hústermékek is rendben vannak. Lidlben már sokszor átb.sztak, hogy a karaj szeletek között volt 1 tarja is. Hozzáteszem, a szlovákiai lidl korrektebb a húsokkal, sajtokkal, baconnel ( árban, minőségben) mint a magyar üzletben.
-
arcsin
senior tag
válasz Stylewars_kp #3965 üzenetére
XXL haszon Nem értetek ti ehhez.
-
arcsin
senior tag
válasz Mr.Csizmás #3987 üzenetére
Bulizgatunk, bulizgatunk? A lélegeztetőgépek meg üresek?!!
[ Szerkesztve ]
-
arcsin
senior tag
válasz s7evcsenko #4002 üzenetére
Kapsz sms-t ha nyertél.
-
-
arcsin
senior tag
Mint amikor 1x valaki beírta a háztartásigépes topikba(asszem) hogy mekkora szar ez a sokszázezres mosógép, mert benne marad az öblítő/mosószer illata mosás után a ruhákban. Nem jól öblít a gép a program végén
Amióta van szárítógépünk pld az öblítő illata elmegy szárítás után, de a ruhalágyító hatása miatt plusz mert néha fertőtlenítő hatásút is használok, beleöntöm mosáskor az öblítőt. A mülleres illatkendőt meg imádom Hát csak egy keskeny 5+ éves legalapabb whirlpoolunk van. Még nem volt baja, szerelőt sem kellett hívni, rendesen melegíti a vizet is még. Próbálom karbantartani , a gumiját is, meg néha átmosom direkt mosógéptisztítóval.. -
arcsin
senior tag
válasz krizmo_ #4188 üzenetére
Nálunk nyáron ezt csipegettem a sárgadinnyére. Tiszta Olaszország feeling volt. Sokkal proscutto crudobb íze volt mint mondjuk amit eddig itthon vettem lidlben, bárhol. Másik, hogy szerintem itthon a piacon nem igazán ilyen "stílusú" sonkát kapni. Amikor kint voltunk Rómában akkor nekem olyan érzés volt enni, mintha frissen levágott disznó combba harapnék, ami még langyos Valami egyszerűbb pizzára volt csak rászórva sütés után, nem volt megsülve. Bejött a dolog, mint vidékinek. Ez a pennys nem olyan, de nagyon hasonló feeling. Hozzáteszem made in Italy ez is.
[ Szerkesztve ]
-
arcsin
senior tag
válasz #49155328 #4194 üzenetére
Én is mondhatom hogy nekünk meg van SAJÁT. Nagyanyám minden évben vág disznót és szétosztja a családban. De mégsem azt eszem egész évben. Már kevés cuccot is hozunk tőle, mert mi nem a húst hússal és a disznót disznóval étrend szerint étkezünk. DE! néha jól tud esni, meg a hús is nagyon patent, rokonok nevelik szintén a sertéseket, valamelyest ebből is éltek mindig is. Olyan 20 malacuk szokott lenni mindig.
[ Szerkesztve ]
-
arcsin
senior tag
válasz krizmo_ #4215 üzenetére
A bresaola olívaolajjal meglocsolva, kenyérrel, olajbogyóval ehető volt, de nem lett a kedvencünk
(#4216) lord_m
Ha tényleg rápróbálsz, próbálj minél világosabbat venni, rózsaszíneset (nőként nem tudom belőni a színt, sajnálom ) és rá kell szánni az időt a szétszedésére .[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nők, nőügyek (18+)
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- Tudományos Pandémia Klub
- Mesterséges intelligencia topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- War Thunder - MMO Combat Game
- Parfüm topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Havi limitet kap a GeForce Now
- További aktív témák...
- Hibátlan - GIGABYTE Z370 HD3 LGA1151v2 alaplap + Windows 11 Pro digitális licensz
- Hibátlan - INTEL Core i7-8700 LGA1151v2 dobozos CPU processzor
- Szép Tervező Vágó Dell Precision 5530 Laptop -80% 15,6" i9-8950HK 32/512 QUADRO P2000 4GB FHD IPS
- Apple Iphone 13 Pro - 256 GB (Space Grey)
- Komplett fénytechnika (Robotlámpa, stroboszkóp, vezérlő, állvány)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest