Hirdetés
- Pendrive-ról bootolható "belakott" debian linux live Ventoy pendrive-on
- Ventoy- univerzális multiboot máshogyan
- leslieke farmerzsebe
- Asszociációs játék. :)
- Digitális Állampolgárság Program
- Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Online jogosítvány megújítás kishazánkban,és user error :)
-
LOGOUT.hu
Spórolós topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
arcsin
senior tag
válasz jackbacsi87 #35350 üzenetére
Szia! Ha van egészségpénztárad és sok pénzt költesz magánegészségügyre az lehet hogy meg tudja érni. 20% visszajár adóvisszatérítésként(max 150 ezer forint). Én is általában gyógyszertárban vagy újabb magan eü-s szolgáltatásra szoktam elkölteni ami visszajár, illetve családtagok is kérhetnek neked számlát ha felevszed őket partnernek. Szinte mindenhol állítanak ki számlát a legtöbb egészségpénztárba. Nekem viszonylag rendszeresen van forgalmam, évente fogkőeltávolítás, nőgyógyászati szűrés, ez-az apró gyógyszerekkel összejön azért valamennyi. Idén volt kardiológiai vizsgálat, bőrgyógyászat, volt egy ortopédiai vizsgálat a lábammal. Gyerekszületéskor is jól jöhet ha van.
Ilyen turizmus van romániában, Albániában meg Törökországban is ahogy írta a fórumtárs, bár utóbbiról láttam már egy két férlesikerült esetet
[ Szerkesztve ]
-
arcsin
senior tag
válasz KoviRoli7711 #31965 üzenetére
Ide csak időgéppel lehet eljutni
-
arcsin
senior tag
válasz Skillet #31717 üzenetére
Szerintem vonattal nem drága, persze ez relatív, de akár már 9 eur-ért kivisz a vonat Budapestről Bécsbe, de átlalában 12.9 eur -ból megvan. jó az visszafele is kb annyi, de 10ezer ft alatt megvan akkoris. Igazából amit megérné hozni, az egy kicsit nagyobb összegű dolog, szóval ha már a kijutás ekkora anyagi terhet jelent, egy százezres nagyságrendű termék még nagyobb lehet. Amúgy kitchenaid gépeket.
-
arcsin
senior tag
válasz Soulfly842 #29921 üzenetére
Aldiban van 750 ml-es citromsavas kavegeptisztito. 990ft.
-
arcsin
senior tag
válasz mephi666 #29690 üzenetére
az füstölt lazac nem "sima", a legjobb kapros szósszal
Én adom a nem füstölt lazacot is, Szlovakiában múltkor 4500/kg volt az egész filé. Vettem kb 2 kg-t és eltettem kis adagokban. Sokféleképp meglehet csinálni, gravlaxnak, vagy simán sütve is serpenyőben/sütöben. Szlovákiából érdemes hozni olyan ecetes kaposztas halat is, az is elég jó szokott lenni a billából pultból. -
arcsin
senior tag
válasz Mr.Csizmás #29669 üzenetére
Szeletelt maasdamer 2600/kg lesz a heten a lidlben. Bizonyára nem veszik meg mert "édes sz.r" és egyem is meg.
-
arcsin
senior tag
válasz Mr.Csizmás #29664 üzenetére
Mert azok édesek és drágák a közvélemény szerimt. Felesleges. Mondjuk megköveznek itt ha elmondom hogy most vettem bivaly camembert az aldiban
A remek magyar iparbol származo sajtokat kerülni kell.[ Szerkesztve ]
-
arcsin
senior tag
Néha van az aldiban ez a fajta. Mi ezt szoktuk venni ár/érték arányban nem rossz
Nem spórolós tipp, de auchanban van kisüthető igazi, 24% VAJAS croissant, azt leönteni vagy mártogatni isteni Nem ilyen a csomagolása, hanem krémsárga, de 6db és az ár stimmel. -
arcsin
senior tag
válasz szabi__memo #29462 üzenetére
Volt egy topiktárs aki minimum 3 hosszú szisszenésig nyomta, na neki "csak" 20 liter jött ki. De online megrendeli azt akit érdekel, 2héten belul visszaküldi.
-
arcsin
senior tag
1x feldobta a poloskeis videoját. Engem irritált az egész figura ahogy 30 percig nem mond semmit. Körmomdatokban beszél hótfeleslegesen, a lényegre egyszeruen varni kell, beletekergélni. Meg ahogy az egész video zajlik és önfényezi magát, hát nemigazan jött meg a kedvem egy ilyen komplexusos fickot nezni akinek vszeg nincs normalis elete.
-
arcsin
senior tag
válasz pictigjis #29347 üzenetére
Hát gondolj bele, olasz felvágott, párizsi mennyire kifinomultam hangzik, holott ipari hulladék mind a kettő Legtöbb magyar gyár abból él hogy a márkát adják el jó drágán, nem is terméket. + a bérgyártásos sajátmárkás termékekből. Az aldis szalámii is a pickben készült sokáig, meg az aldis tej tolle tej, csak fele áron évek óta.
-
arcsin
senior tag
válasz Donki Hóte #29318 üzenetére
Egy applikáció ahova éttermek, pékségek, boltok tehetnek fel lejárós, megmaradt csomagokat az eredeti ár töredékéért. Kb 30-50-60 % kal olcsobban mint amennyibe eredetileg kerülne Feltüntetik az eredeti értékét a csomagnak és az akciós árat is amit fizetned kell érte. Kifizeted az appon, odamész, megmondod miért jöttél, hazaviszed. Van egy zsákbamacska feeliingje valahol, valahol odaírjak hogy pld az adott napi menut tudod elvinni zárás elött.
Én egy jóféle, (nem albán)pékségből szoktam nap végén hozni cuccokat, 1000ft a csomag, mindig van benne valami kenyér-féle(vagy olcsobb vagy drágább, de még 2-3 napig ehető állagú) meg mondjuk sos-édes péksüteményből 3 -4 féle attól függöen hogy mennyibe kerültek eredeti áron. Szerintem deal. Van bolt aki lejaratközeli sörcsomagokat rak fel. Ez egyfajta "maradékmentő" applikáció.[ Szerkesztve ]
-
arcsin
senior tag
válasz amiérdekel #29308 üzenetére
Agglomerációban élek, de a munchot csak akkor tudom értelmesen használni hogyha bemegyek dolgozni a székesfővárosba. Itt van hogy a helyi spar szokott néha pár munchot kitenni, de nem jo dolgok vannak benne. Pld másnap lejárós felvágottakból 3-4 csomag. Legalábbis erre panaszkodik mindenki a véleményekben. Azon felül pedig 3percen belül elkapkodják.
Bp-n nem kapkodják el őket olyan hamar mert sok van és szerintem korrekt adagokat adnak a helyek, nem akkorák hogy rádrohadnak.
Jahm szóval 2 millio ember valszeg megoldás, 8nak nem akkora deal.[ Szerkesztve ]
-
arcsin
senior tag
válasz #39868659 #29205 üzenetére
Ez japáncurry (karé, ahogy ők mondják), de van thai és indiai curry is, amiken belül van rengeteg altipus.
[kép]
A kérdezöt kéne megkérdezni hogy melyik típusú curryre gondolt elsősorban. Thai curryhez lehet kapni red/green curry pasztát + street kitchenen vannak jo receptek.
Indiai curry megint mástipus, érdemes megtanulni naankenyeret csinalni hozzá. fokhagymás vajjal isteni -
arcsin
senior tag
válasz tököscsávó #29118 üzenetére
Boltban is van mérleg. Ha ennyire gyanakvó vagy, miért nem helyben mérted le?
-
arcsin
senior tag
Sütőpapír vágókéssel vastag Rollbox 28 m sütis 2890 Ft
Sütőpapír vágókéssel vastag Rollbox 28 m csokis 2890 Ft
Mi legtöbbször elektromos grillsütöbe használjuk vagy alap sütésre. Évekig elég volt az első amit vettünk. Sajnos a karácsonyi hajrában nem volt kapható szinte sehol, de most végre újra kapható. -
arcsin
senior tag
válasz Mr.Csizmás #28830 üzenetére
Te Cica, a 2 év gari mire terjed ki?
-
arcsin
senior tag
válasz sherlock82 #28821 üzenetére
A lusta ember mindent meg tud magyarázni a környezetének, de leginkább magának
-
arcsin
senior tag
válasz Theory66 #28538 üzenetére
Illetve hogyha kivizsgáltatnád minél spórolósabban, akkor az AIPDERM-en kitudod egy tizesből (ep-re elszámolható), a végén kapsz felhőbe receptet, leletet. Csak ma már ne inditsd el, mert hétvégi feláras csomagot számol. Hétköznap normal 9990 Ft ost.
Amúgy főként télen a fütés miatt szárazabb a levegő (panelban legalábbis) emiatt szárazabb a bőröm nekem is. Nyáron minden oké Valamivel ha tudod mérd meg a páratartalmat kezdésnek.[ Szerkesztve ]
-
arcsin
senior tag
válasz Theory66 #28523 üzenetére
Nem tudom miféle szárazság, de lehet akár száraz levegőtől van. Nálam legalábbis panelban ez okozta a bőrszárazságot. Sokáig ezt használtam. Valamint rájöttem hogy a tusfürdőm se segít a bőrömön. Akkor váltottam erre. Valamint nálam ekcéma is játszik a kezemen, arra cica krémet szoktam kenni.
[ Szerkesztve ]
-
arcsin
senior tag
A hosszu nyomás azt jelenti hogy "spriccelésig" nyomod 1x folyamatosan (csak akkor spriccel ha tultöltöd kicsit is vizzel) na, abból ha 4x spriccelésig hosszan nyomod akkor az negyed annyi vízre is lesz elég. Ha 6kicsit nyomsz az meg ugye a "spricceléshatár" alatt van mennyiségügyileg.
-
arcsin
senior tag
-
arcsin
senior tag
-
arcsin
senior tag
válasz szabi__memo #28259 üzenetére
Nekünk ilyen van kettönkre, de leginkább hasábot, pékárut sütünk ki benne csak.
-
arcsin
senior tag
válasz fogselyem #28250 üzenetére
Auchanban én 100%ban önkiszolgáló kasszázok. Kocsival is simán belehet állni, sokszor még egy másik kocsi is van mellette hogy át tudjam pakolni a lecsippentett cuccaim. Kifejezetten tök jó, hogy ha valamiből többet vettem egyből tudom nyomni hogy hányat vettem és nem kell egyesével pityegtetnem őket. Még sosem volt ilyen velem hogy egy leértékelt terméket ne vett volna be a gép, mivel én tudom hogy mit vettem akciósan és a jó vonalkódot pittyentem be. Olyan volt hogy véletlen 111 tojást utöttem be, de segítettek kitörölni a listából
-
arcsin
senior tag
[link] na, ki írja be hogy perselybe?
[ Szerkesztve ]
-
arcsin
senior tag
válasz Nikaré #28031 üzenetére
Itt ha-n is olvastam hogy nem egy embernek katonaság után a börgyogyasz azt javasolta hogy ilyen fajta késes borotvát használjon. Sokaknak bevált illetve nivea-s sensitive habot szokták az extra érzékenybörüek mellé javasolni (nedves borotválkozáshoz alkalmas borotvával ofc)
-
arcsin
senior tag
Sparban kb 3500 ft/kg riska trappista. Akkor már ezt venném(sokszor ezt is vesszük "reszelös"sajtnak). Bár én ha muszáj lenne sem vennék trappistat, söt, magyar sajtot egyáltalán nem veszek. 1x rá voltam kényszerülve edami riskára, kidobtuk végül.
[ Szerkesztve ]
-
-
arcsin
senior tag
válasz Soulfly842 #27699 üzenetére
Nekünk az auchanos mustár vált be általános célra. (Hotdog, stb)
-
arcsin
senior tag
válasz Stylewars_kp #27591 üzenetére
Mégsem egyenlet?
-
arcsin
senior tag
válasz Donki Hóte #27371 üzenetére
Nem.
-
arcsin
senior tag
Amúgy néha érdemes megnézni a spar-os cuccokat(vagy általában a palackokat, söröket), mert múltkor is a gyömbér shoton volt szlovák visszváltós logó. Metroban is simán van Z-s kofola
-
arcsin
senior tag
válasz Stylewars_kp #27291 üzenetére
A szükség, meg az hogy Buda nagy úr. Az, hogy az egyik emeletre tettek buenos automatat áldás, mondhatni spórolás
-
arcsin
senior tag
Legyen rossz mindenkinek, legyél bunkó másokkal, tied az értelmi fölény, happy end. Engem nem zavarna. Söt megmondani sem zavarna hogy oblitse el. De amúgy bp-n belül is idösek simán lehet h megkérnek mint hazban lakót hogy vidd el. Nekem nem lenne gond mas "szemetet" elhurcolni. Ez hozzáállás kérdése.
-
arcsin
senior tag
Sajnálom hogy rokonaid/szomszédaid/ismerösed ilyen sz.r alakok, de léteznek rendes emberek is, akiknek nem büvésztrükk kocsival elvinni 10-15 vagy 30 pet palackot stb. Én úgy képzelem h lejattolom elöre a palackok árát annak akinek segítek vagy megbeszéljuk mit hozzak neki cserébe.
-
arcsin
senior tag
válasz pn4hvq #27038 üzenetére
Nem kell ürtartalom szerint külön gyűjteni... Értem a logikát hogy így lehet szép piramist építeni belőle, de nem így müködik.
Nekünk idehaza ezek vannak egymáson. Annyi okból csak, hogy ezek régebben szennyesládák voltak, és megváltozott pár dolog a fürdőben így már nem volt szükség egy nagy ilyenre meg 2 kisebbre. Ezekből lett müanyag, papir meg fém/Üveg szelektív a konyhába. + komposztnak van egy kisebb, amit a a közösségi komposztálóba itt vidéken a paneltelepre el tudok vinni.
A fentebb említett nagyobb fajta IKEA-s szatyorba való gyüjtögetés teljesen jó, müködö dolog, egy pet palack nem nyonja be a másikat még ha 3 -4 van egymáson akkor sem.. Alulra lehet gyüjteni a sörös stb aludobozokat egy ikeasba rá meg lehet tenni a peteket simán sérülés, nyomódás nélkül.Nálunk az a baj hogy kartonnal nyomják tele a kommunális szemeteseket, pedig 100m-re van 2 szelektív sziget is. Ott meg nem is kell összetépkedni, mert 1x beszéltünk azokkal akik viszik, és mondták hogy a nagyobb kartont nyugodtan szurjuk közé, vagy tegyük elé aztán jóvan, elviszik.
[ Szerkesztve ]
-
arcsin
senior tag
Sziasztok, nem tudjátok hogy a dr packos vágható, rollboxos sütőpóapírhoz van e csak sütőpapír külön?
[ Szerkesztve ]
-
arcsin
senior tag
válasz #39868659 #26861 üzenetére
Borovicskából én csak tonikkal érzem ki rendesen a fenyőgyantás, tűlevél ízt. Becherovkaból meg én csak a szegfűszeget Az meg gyógyfüszer,....
Amúgy az szerintem is igaz hogy valami a kofolában mókoltak mert karamellesebb az íze egy ideje, van olyan a családban aki régen nem, de már megbírja inni. Én mindig is megbírtam inni de hát nem vagyok magyar akkor meg... na mindegy hát annyi baj legyen -
arcsin
senior tag
válasz Top cat #26833 üzenetére
Kevesebbért vettem egy árammal ellátott garázst 2 évvel ezelőtt.
Persze, mert valaki ha nem szereti a kínálat alját, akkor csak az ezerszer annyiba kerülő tetejét kedvelheti. Meg ezeket nem úgy issza normális ember hogy na most akkor egy egész üveggel behúz belőle a házibuliban. Szerintem nekem a Mizunarás 1éve megvan de a fele sem hiányzik.
-
arcsin
senior tag
Sziasztok! Zágrábban nem tudja valaki véletlenül hogy hol van üvegvisszaváltó automata? Holnap délelött még megejtenénk egy vásárlást és lenne pár (kb 15) üveg amit visszaváltanánk.
Buszállomás, Fö tér környékén érdekelne elsösorban. -
arcsin
senior tag
BB füstölt paprikát keresek. Ha lehet akkor a bitter-sweet típust, nem az édeset. Eddig La chinata-t vettünk, de megdrágult sajnos.
-
arcsin
senior tag
Nekem még Macedoniaban is nagy segítség volt a revolut. Volt 1 bank, ahol ingyen vettem le kp-t euróból, és mivel eur-ra kellett váltsak denart, a piaci váltó a revonal jobb árfolyamon váltott nekem eur-ra
Csak még a balkanon is jó szolgálatot tesz ott is, ahol nincs hivatalosan és nincs is denar account nyitasara lehetőség.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Jövőre érkezik az új Agatha Christie: Death on the Nile játék
- TCL LCD és LED TV-k
- Parfüm topik
- Tea
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Apple asztali gépek
- Path of Exile 2
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- Apple iPhone 15 Pro max
- HÚHA MSI Cyborg 14 Hordozható Gamer Tervező laptop -20% i7-13620HS 10Mag 16GB/512 RTX 4060 8GB 144Hz
- Ultimate előfizetés akár 2100 Ft/hó áron? Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- SilverStone SFX 450W Moduláris Tápegység
- SilverStone SFX 800W Titanium Moduláris Tápegység
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest