Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Spórolós topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
cd930
aktív tag
-
krizmo_
addikt
válasz SyMbioTe #4773 üzenetére
Engem folyton lökdösnek. Ha valamit elkezdek nézni tuti, hogy vagy 5-en rám ugranak, hogy vajon mi lehet az, amit annyira nézek, vagy veszek. Egyébként, most valami iszonyat kretének az emberek, nem tudom mi van, biztos kitombolják magukat az ünnepek előtt, mert akkor csak szeret van.
-
bul07
nagyúr
válasz SyMbioTe #5077 üzenetére
Akkor jó, mert amúgy mindig kér sms-t az ilyen netes fizetéseknél
Csak ugye én nem ismerem ezt a Barion izét és csak úgy csak kártya adatokkal lehet fizetni, hát nem biztató
De úgyis lejár a kártyám 4hóba jön majd az új, így max addig tudnak mit kezdeni a mostani kártyaadatokkal
[ Szerkesztve ]
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
-
twollah1976
őstag
válasz SyMbioTe #5126 üzenetére
Apam 23 vagy 24 eves koromban a szemembe hazudta?, hogy elfelejtette a szuletesnapom!
Az tulzas, hogy egy vilag omlott ossze bennem, inkabb azt mondom, hogy nagyon rosszul esett a dolog.
Mindegy, mindenkinek meg vannak a sajat gyerekkori lelkitraumai.
\m/ Minden lehetséges, kivéve forgóajtón átsíelni... \m/
-
Top cat
addikt
válasz SyMbioTe #5221 üzenetére
Pl. ennél a sörnél volt az, hogy az XXL-es kukoricás volt.
-
őstag
válasz SyMbioTe #5241 üzenetére
Ugye! Csak jól emlékeztem akkor Ilyenkor szó szerint hülyének nézik a vásárlót.
Ez a vásárlási morált is lehúzza, mert átverve érezheti magát a vásárló. Lehet ha korrekten állnának dologhoz és a valós árat írnák oda, akkor többen is vásárolnának. Sosem értettem ezt az üzletpolitikát... Mi van akkor ha panaszt teszek a fogyasztóvédelemnél, hogy megvezetik az embereket? Ha foglalkoznának az üggyel, akkor fel kellene mutatniuk a számlákat ami alapján az adott termék valóban 2700 volt Decemberben ugyebár..."The quieter you become, the more you are able to hear..." ― Ram Dass
-
AssAssynn
őstag
válasz SyMbioTe #6103 üzenetére
Jaja, akartam is írni, hogy nagyon megtévesztő, meg össze lehet keverni, csak nem mertem, mert mondom jön valaki, aki megmagyarázza, hogy csak a bambák keverik össze. De igen, ettől nagyobb másolatot a kínaiak sem tudtak volna összehozni.
"Igen nagy hiábavalóság – mondja a Prédikátor –, minden hiábavalóság!" (Préd 12,8)
-
-
w.miki
veterán
válasz SyMbioTe #6700 üzenetére
pedig az ősember is úgy élt
amúgy már nekem sem ízlenek a cukros löttyök, pedig régen vedeltem
sajnos a csoki még ízlik meg a fánkok is
jó puha, sok olajban kisütve, fehér finom lisztből, cukros gyümölcs(ízű) töltelékkel..
bár azt nem értem a boltok minek tesznek még rá porcukrot is a tetejére?
nincs benne elég? azt mindig lekaparom fő az egészség[ Szerkesztve ]
Olcsó kütyük: http://tiny.cc/fbkutyu
-
Paxker315
addikt
válasz SyMbioTe #6700 üzenetére
oh, hát mivel egyikre sincs szükség, így, tényleg nyugodtan elhagyható. Meg nem a fajunkra jellemző, hogy tudjuk, mi az a mérték, így, a legtöbb H Sapiensnél a teljes absztinencia működik. : )
bár nekem nincs összehasonlítási alapom cukor vs édesítő területen, mert 2007-ben ittam előbbivel utoljára bármit is, aztán az emléknyomok halványak.
#6715bul07
En mindig kicsit hagyom "engedni" a dolgokat, sajnos, szerintem sok a bubi a legtöbb üdcsiben. Az olcsójancsi kólákban (drinky pl) nem, de azok kb. felbontáskor ihatóak, pár óra állás után már semmi ízük.[ Szerkesztve ]
-
-
törölt tag
válasz SyMbioTe #6893 üzenetére
Ugye
4. Generációs malackák, anno a gyerekek kapták.
Mi meg megörököltük őket.Néha kikészítenek a könyörgésükkel.
Akkor elgondolom, hogy grillsütőm van az alapanyag adott, mi bajom lehetne.Csabex2007 már megfordult a fejemben, hogy a réten szabadjára engedem őket.
De a rohadt lelkiismeret furdalás.........
Imádom a hajnali visításukat.[ Szerkesztve ]
-
Digitalpimp
senior tag
válasz SyMbioTe #7111 üzenetére
Én alapból bojkottálom őket, még ingyen se kell, nemhogy fizessek érte. Kapják a nagy állami milliárdokat, aztán itt rohangálnak Ferrarival.
"...a popszakmában sokminden fontosabb, mint maga a zene. Azt a legjobb kikapcsolni." Ford Fairlane kalandjai "Vihar előtti csend, nem jó itt senkinek, csak az a pár szemét érzi jól magát, aki a képernyőről felém integet, az a sok nagy magyar, az a sok jóbarát!" PiCsa
-
Paxker315
addikt
válasz SyMbioTe #7111 üzenetére
Ingyen sem jó, hogy őszinte legyek. Egyedül a málna-mentás nyálukat találtam elfogadhatónak, de kizárólag, ha 49ft-ért vágják utánam.
"kommerszkólákból" talán a legrosszabb, igazából a sztívia a szűk keresztmetszet, az egyetlen édesítőszer, aminek az ízét undorítónak találom. Ami kifejezetten kellemes meglepi volt, LIDL sajátmárkás lime-os kólája, nem olyan olcsó, de tényleg jó! Behűtve főleg.
Penny "drinky" vonalából kicsit kiábrándultam, egyedül a citromost tartom elfogadhatónak, pedig pár éve a tonik és gyömbér is megfelelő volt frissíteni, most egyiknek sincs semmi íze. Pennyből inkább az ízesített ásványvizeikből érdemes, csakacitromost. A málnás ízesített vizeknek olyan "vegyszer-algopirin" beütése van, a feketeribiszkés meg szimplán rohadtgyümölcs aromájú
Minél többfajta lónyálat kóstol az ember, annál többre értékeli a mezei citromos vizet és lime-os kólát.
-
bul07
nagyúr
válasz SyMbioTe #7156 üzenetére
Igen ízlések és pofonok
Én somszor alig állom meg mikkor a tehén húst(marha) isteníti valaki
Peddig látná hogy milyen állatok kerülnek a vágóhídra, rakodóval teszik fel a kamionra és szurkolnak hogy még éljen a vágóhídig.
Persze évente egyszer én is eszek marha húst de háztól vesszük a húst, ami tuti nem fejős volt és nem is több éves[ Szerkesztve ]
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
Paxker315
addikt
válasz SyMbioTe #7156 üzenetére
Pubmed, peer reviewed medical scientific literature, a fruktoz rosszabb bármi másnál. népi mondás " a fruktoz csak annyira káros, mint az alkohol, de még jól sem érzed tőle magad " csak azért nem igaz, mert valójában jól erzi magát tőle a fogyasztó, ezért is veszélyes, addiktív. Persze szabad akarat és választásFPSTunker
Ha tudnám. Látok benne fantáziát.Bul07
Most hoztam párat, nem saját részre, de jó ajánlatnak tűnt. A kremjoghurt is olcsó most appbol, azt is érdemes venni, jó sűrű krémes.Más is kapott penny 10% kupont emailben? A kártya / app érvényesitese mellett lehet felhasználni hónap végéig, de sajnos csak 1*, és más kedvezményes árból nem von már le 10%-ot. : ( így fogalmam sincs egyelőre, mire érdemes felhasználni
-
SzGee
aktív tag
-
sambenez
addikt
válasz SyMbioTe #8688 üzenetére
Drágább, ami azért érdekes mert a dolgozók fizetése kevesebb a kiszolgálás színvonala alacsonyabb. Akkor mire ez az árszínvonal?
Csak egy példa. CBA-ban egy pénztár van nyitva, hosszú a sor, de nem nyitnak újabb pénztárat.
A Lidl-ben ha már 4 ember áll sorba több termékkel, azonnal nyitják az újabb pénztárat. -
krizmo_
addikt
válasz SyMbioTe #9284 üzenetére
Én kovászból csinálom, pár napot simán elpihenget a hűtőben, így több részletben is elkészíthető.
Ha van kedved benézhetnél hozzánk a főzőcskés topikba, szoktunk pizzat is sütni.#9283 bul07
Ne legyen az! Sütni/főzni nagyon jó dolog, én nagyon szeretek... Bár városban lakom, de kb. soha nem rendelek ételt, mire ideér elkészítem.#9285 Top cat
Kenyér/pékárú tekintetében vagyok független. Amúgy, a lisztet malomtól veszem.Nem hiszem, hogy van otthon búza meződ és cukorrépa ültetvényed meg só bányád, malmod.
Még nincs![ Szerkesztve ]
-
bul07
nagyúr
válasz SyMbioTe #9284 üzenetére
Nem éri meg anyagilag szerintem
Tészta megcsinálás, feltétek, munka, takarítás és már majd ott van mintha vettem volna
Persze a feltét az több rajta de a éttermin is elég van hogy jól lakj, és az ízt meg ugye meg kell találni(Nekem nincs rabszolga(asszony ) aki megcsinálná és csak úgy elém tolná , amúgy én azt nagyon letudom nézni ha valaki elvárja a feleségétől hogy még munka után szolgálja ki a családot, ő meg sörözve bevágódik a tv elé vagy nyomkodja a telefonját, számítógépet.)Berettyóújfaluban egy 50cm Pizza legutóbb 3150Ft volt dobozban, kívánság 5feltét (alap sajt nélkül)
Bakelit, árlista[kép] [kép], június 7. képek
Júniusban volt egy mellényúlásom és azóta csak egyszer ettem pizzát azt is kaptam
Rendeltem egy mézes mustáros alapú pizzát és ananász is volt rajta. Ajánlásra.
Hát volt olyan rossz hogy megundorodtam a pizzáktól, olyan édes émelygős volt, nem is bírtam megenni csak másfél szeletett a 50cm-ből[ Szerkesztve ]
-
krizmo_
addikt
válasz SyMbioTe #9288 üzenetére
Nekem pedig úgy tűnik, hogy már elég ügyesen mozogsz a konyhában.
Örülök, hogy jól sikerült a zsemle receptem.#9291 Skillet
Mindig a hozzávalókat kell összehasonlítani, mert nem mindegy milyen kenyérről beszélünk, amit a boltban megveszel legolcsóbb kenyér abban van mindenféle, és nem túl jó minőségű fehérített BL55-ös lisztet használnak.
Ha azt nézem, hogy egy 750 grammos kovászos fehérkenyér 1000 forint körül mozog, és én 500 forintból kihozom ugyanezt, úgy hogy királybúza lisztet, vagy manitóbát használok, nem egyszerű BL80-as lisztet, akkor sokkal jobban megéri...Kenyérgépben sosem lehet olyan jó kenyeret sütni, mint sütőben. A jó kenyérnek kell a kezdeti magas hőmérséklet, a kenyérgép erre nem képes...
Itt van néhány receptem, hasznos tanácsom ha van kedved szemezgess : [link]
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Az iPhone 15 volt a legkelendőbb készülék 2024 Q3-ban
- Ingatlanos topic!
- Milyen légkondit a lakásba?
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- Horgász topik
- Mostantól biztosan nem kaphat modernebb AI lapkákat Kína a TSMC-től
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen SSD-t vegyek?
- További aktív témák...
- Hibátlan - GIGABYTE Z370 HD3 LGA1151v2 alaplap + Windows 11 Pro digitális licensz
- Hibátlan - INTEL Core i7-8700 LGA1151v2 dobozos CPU processzor
- Szép Tervező Vágó Dell Precision 5530 Laptop -80% 15,6" i9-8950HK 32/512 QUADRO P2000 4GB FHD IPS
- Apple Iphone 13 Pro - 256 GB (Space Grey)
- Komplett fénytechnika (Robotlámpa, stroboszkóp, vezérlő, állvány)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest