Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Asszociációs játék. :)
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- MárkaLánc
- Milyen mosógépet vegyek?
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- VodkaTV kiegészítő Kodira
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- POCO X6 PRO 5G első napok - MultiSIM - Toronyhelyzet Hajdúszoboszlón
-
LOGOUT.hu
Spórolós topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Keef_Lee
senior tag
Én a minap találkoztam a magyar TÉNÉ étkezéssel. Nem is hallottam eddig róla.
Állítólag leviszi a vérnyomást is.
Kérdezni, ne kérdezzetek, mert kb. ennyit tudok róla eddig
Mondjuk, hogy megvalósítani miként lehet, azt pláne nem tudom. -
123xyz
aktív tag
válasz Keef_Lee #10053 üzenetére
Nem konkrétan neked, de a témához kapcsolódva, érdekességképpen ajánlom ezt az oldalt: https://veganblog.hu/receptek/ , nekik van több youtube videójuk is a receptjeik mellé, és ezeknél gyakran említik, hogy az adott étel mennyire megfelel a TÉNÉ elveinek. Egyébként, függetlenül attól, hogy én szívesen eszek húst, szerintem remek receptjeik vannak, lehet találni néhány kiváló ötletet köztük
[ Szerkesztve ]
-
Soulfly842
addikt
Szaladjunk már le erről a témáról, mert uncsi és nem ide való! :) thx
Lassan már nyomokban sem találni spóroló hsz-t :(
[ Szerkesztve ]
-
Paxker315
addikt
válasz raziel01 #10058 üzenetére
A buripehely meg élesztőpehely minden kis boltban kapható. A koszorúér-plakkok meg röhögnek a markukba, mikor látják a "margarin" (transz-telített zsírsavak) meg "olaj" (n6 többszörösen telítetlen zsírsav) kifejezéseket
Jól néz ki, azt aláírom. Biztos finom is, mert a kurkumát személy szerint kedvelem. De sem a spóroláshoz, sem az egészséghez túl sok köze nincs.
-
123xyz
aktív tag
Egyetértek Soulfly842 kollégával, szerintem is engedjük el az étrend témát mostmár, és térjünk vissza az akciós ajánlatokra.
Aldi, csütörtöktől szombatig:
- saját márkás reggelizőkeksz, szokásos 300g-os csomag: 339 ft
- maltitos táblás csoki 90g 299 ft
- basmati rizs 1kg 599 ftHátha valakinek jól jön
(Tudom, gabona meg édesítőszer, de légyszi ne vigyétek el a témát megint abba az irányba, hogy szerintetek mit kéne / nem kéne enni, majd mindenki eldönti magának, hogy neki mi fér bele.)[ Szerkesztve ]
-
Keef_Lee
senior tag
Lidl: kontaktgrill 3in1, 16kHuf
Masszív darab. Ajándék volt nálunk, alig bírtuk el.
szerk: Majd 01.06-tól[ Szerkesztve ]
-
Ciccuka
veterán
Cicák támogatása: www.fos.hu/1176
-
-
Ciccuka
veterán
Kaiser-nál is úgy látszik csökkent a minőség (az ár meg ennek ellenére drágult):
Kolbászt hív vissza a Spar - ha vettél ilyet, semmiképp se fogyaszd el
Szóval valószínűleg ezt is kerülni kell[ Szerkesztve ]
-
sanyika007
csendes tag
Sziasztok,
Tudtok olyan boltokat Budapesten, amelyek kifejezetten lejárat közeli dolgokat árulnak jelentős akcióval? (vagy legalábbis sok ilyet is?)
Esetleg van személyes tapasztalat arról, hogy mely nagyobb áruházakban van ilyenből sok és kb. mikor rakják ki őket?
Olyan éttermet tudtok, ami zárás előtt kedvezménnyel adja a megmaradt ételt?Amikről tudok:
Budapesten a Gellért téren van egy family shop ahol sok szuper akció van lejárat közeli cuccokra, ezek ilyenkor tényleg nagyon jó árban mennek (ráadásul mindenre elfogadják a szép kártya összes zsebét)
Kifli.hu-ról is lehet rendelni ezeket ételmentés címszó alatt (ezt sosem próbáltam, személyesen szeretem megvenni ezeket a dolgokat, ha már megveszem), illetve még a Munch.hu-t ismerem és használom, ami szintén pár helyen nagyon jó kedvezményt ad.[ Szerkesztve ]
-
csondes
tag
ha at tudod venni szemeleyesen vagy rendeltel valami mast is
Chef almaecet 5%, 500 ml 249 Ft[ Szerkesztve ]
-
bugizozi
őstag
válasz sanyika007 #10073 üzenetére
Akciópont - Van több helyen is Budapesten.
Vettem már itt 99 Ft-ért 2 liter Pepsi kólát, mert az adott hónapban járt le.
VCP7-DCV, CCNA ||| Ami működik, ahhoz nem szabad hozzányúlni!
-
Ciccuka
veterán
Lidl-ben valami csokit adnak 5000 felett most az app-ban.
[ Szerkesztve ]
-
lord_m
senior tag
Ha már közeli lejáratú termékek, itt egy ajánlás:
-
agroman
senior tag
válasz sanyika007 #10073 üzenetére
auchanokban van ilyen..mind tejtermekek, mind zoldsegek, mind egyeb dolgok (nem csak lejarat kozeli, de szepseghibas es egyeb miatt)
------
-
Digitalpimp
senior tag
válasz lord_m #10078 üzenetére
A só, cukor 9 hónapján azért jót mosolyogtam.
"...a popszakmában sokminden fontosabb, mint maga a zene. Azt a legjobb kikapcsolni." Ford Fairlane kalandjai "Vihar előtti csend, nem jó itt senkinek, csak az a pár szemét érzi jól magát, aki a képernyőről felém integet, az a sok nagy magyar, az a sok jóbarát!" PiCsa
-
Ármester
válasz Digitalpimp #10080 üzenetére
Akkor nem csak nekem szúrt szemet
„És akkor csodálkozunk a rendőr vicceken! Mi ez, szerencsepatkó? Az! Eddig jó kabala volt. Nem gondolod, hogy egy kicsit hülyén néz ki egy magyar rendőr 1980-ban egy lópatkóval a kocsijában? A materialista világnézet nevében lefoglalom!”
-
sambenez
addikt
Mert nem olvastad el rendesen.
"A minőségmegörzési idő lejártát követően." -
nrg_52
addikt
En meg a szaraz huvelyesek 9 honapjan kacarasztam.
[ Szerkesztve ]
Ma próbáltam jobb ember lenni, de a világ nem hagyja.
-
Digitalpimp
senior tag
válasz sambenez #10082 üzenetére
Ja, tehát a végtelen idő elmúlása után 9 hónappal. Így már világos!
nrg_52: Van még benne pár nagy blődség.
"...a popszakmában sokminden fontosabb, mint maga a zene. Azt a legjobb kikapcsolni." Ford Fairlane kalandjai "Vihar előtti csend, nem jó itt senkinek, csak az a pár szemét érzi jól magát, aki a képernyőről felém integet, az a sok nagy magyar, az a sok jóbarát!" PiCsa
-
pohár
félisten
válasz lord_m #10075 üzenetére
fú, kéne találni valamit, amihez hozzá tudom önteni és úgy meginni, mert még jó 2dl vízzel hígítva is hányok tőle
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
Zsoleszhun
addikt
¯\_(ツ)_/¯
-
Peterhappy
őstag
Higitsd nyugodtan meg tobb vizzel.
Ha az elettani hatasai miatt iszod, probald ki a dm-es szuretlent, sokkal tobbe kerul persze, de ha havonta-kethavonta egy uveget elfogyasztasz, nem tetel a felar (ezert a felmondatert remelem nem jar topik kitiltas)
Oriasi a minosegkulonbseg - es meg ihatobb is.De van Chef(?)-nek mezes almaecete is, az is ihatobb, de az megint dragabb es akkor mar inkabb a dm-es
[ Szerkesztve ]
-
pohár
félisten
válasz Peterhappy #10088 üzenetére
az említett DM-eset vettem, de BORZALOM
ezért keresek valamit, amihez hozzá tudnám önteni, mert hígítva is blöáh
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
pohár
félisten
válasz Peterhappy #10090 üzenetére
amúgy citromlével vegyítve egy fokkal ihatóbb, a grapefruitlevet kipróbálom még, mert 1dl ilyen gyümilével 2 deci vodkát úgy meg tudsz inni, hogy meg sem érzed a vodka ízét...
ez mindent elfed a maga keserű és egyszerre savanyú ízével
-
grizlisandor
veterán
-
Paxker315
addikt
Amúgy mé az almaecet? Én nem szarakszom ilyennel, és 4.3% a HbA1c-m, 2.8 a HDL-C-m 2.25 az ApoA, valamint kaja után 0.7 a trigliceridem, 4.3 a cukrom. Tökéletesen fölösleges almaecettel sz.rozni inzulinérzékenyítésre.
Emésztésre meg ott a gyömbér, annak még íze is van. Lidl sajátmárkás gyömbérteái pl 450ft-ra kijönnek (25 filter) és a citromos (40% gyömbér) v extra (50%) már kellemesen bizsergetik a szájnyálkahártyát is..
[ Szerkesztve ]
-
Peterhappy
őstag
Mostanság mondjuk nem ittam, de én egy idő után egész jól hozzászoktam az ízéhez, igaz én szeretem a keserű, fanyar ízeket.
@Paxker: A gyömbér valóban jó, főleg ha magadnak készíted, a bolti gyömbérteák már messze nem rendelkeznek olyan szintű élettani hatással, mintha a gyökérből főzöl.
De ha már spórolos totyik és on is legyek, épp mától akciós az aldis gyömbértea, az is elég jó cucc, igaz én a lidl-set még nem próbáltam, szerintem még nem találkoztam vele a boltban, köszi a tippet!
-
pohár
félisten
válasz MADcat #10095 üzenetére
így szoktam, csak keresnék valami kellemesebb módot, hátha akadna
-
Paxker315
addikt
válasz Peterhappy #10097 üzenetére
Köszi! Ennyiért veszek 10 dobozzal. Amit még szívesen vennék, Bergamott kivonatok. [link] [link] Fantáziát látnék bennük.
Amúgy #10098szabi__memo valóban f..ság, sőt, legtöbb embernek kifejezetten jót tenne, ha kevésbé lúgosítaná magát (rengetegen feleslegesen hiperventilálnak, ha kicsit kevesebbet-lassabban vennének levegőt, jobban járnának. NB: egyelőre "pszeudoscience"-nek kezelt, de mióta egyre többet beszél AH (Ez az AH, és nem ő) a légzésről, hiszem, hogy pár év, és meglesz az irodalma ennek is. Amúgy ha spór: Huberman minden anyaga ingyenes, bárki számára. Csak tele van reklámmal, de az mindegy, nem sarcol tízezreket a tanácsokért és közérthető tudományos tényekért. Insta, FB közösségek aranybányák .
Új hozzászólás Aktív témák
- DELL LATITUDE 7390 8th generációs I7-es processzor
- Beszámítás! Acer Predator Z35 UW-QHD 4ms 120Hz monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan állapotban
- BESZÁMÍTÁS! Apple Watch Series 10 GPS + Cellular 46mm okosóra garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI P65 Creator 9SD notebook - i7 9750H 16GB RAM 512GB SSD GTX 1660TI MAX Q 6GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest