Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
VaniliásRönk
nagyúr
válasz BemAnyó #1348 üzenetére
Az Audigy 4 csak DirectSound 3D-t tud, vagyis Vista alatt (OpenAL) annyit ér mint egy mostani alaplapi audio. (semmit)
Az Extreme Audio meg software-es, az is kb. annyit ér mint egy alaplapi audio, kicsit kevésbbé zajos, ennyi..."Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." (Albert Einstein)
-
BemAnyó
senior tag
És a terratec Aureon?
-
BemAnyó
senior tag
Valamit muszáj vegyek mert az alaplapi hangkártyám zümmög amikor húzom az egeret (asus p5b)
-
jolti05
őstag
válasz VaniliásRönk #1349 üzenetére
Tudod mit nem értek? A 6 éves Leadtek 5.1-em miért tudta kinyomni rendesen a mélyet? Besz@rtam attól a mélytől, amit lökött... Akkor most ez miért nem képes rá? Még csak nem is szép. Se nem nagy, se nem szép. Egyszerűen undormány a mélye. Minden nagyon gyönyörű, tényleg, minden, csak a mély nem.
És sajnos nem lett volna rá több pénzem, több pénzt nem tudok rászánni egy hangkarira, ez is már a felső határ volt, nem megy olyan jól...Nem arról va szó, hogy sűrgős volt.
És akkor most ez ennyi? Ezt tudja kiadni a hangkártya? Sehogy semmilyen programmal nem lehet valahogyan felturbózni? Ne már
Az lehetetlen, hogy a Genius Home Theater-rel lenne a gondicsek? (Gondolom igen...)
Egyébént köszönöm a nem éppen építő jellegű kritikát, igen, végülis igazad van.
Van valami bass testerem, meglesem mire képes...A lassúság és a sok alvás része a túlélési stratégiámnak...
-
VaniliásRönk
nagyúr
válasz BemAnyó #1352 üzenetére
A Terratec kártyái ugyanazokra a CMI-8738-as chipekre épülnek, amiket az 1k-s noname kártyákon is használnak, semmivel sem nyújtanak többet.
Ha most nem tudsz 20k-t kiadni egy Extreme Gamerre, akkor átmenetileg a lehető legolcsóbb megoldás is megteszi, a CMI-8738 is tud EAX 2-t, hardware-es a D/A konvertere, az egyetlen komoly hátulütője a gyenge mikrofonerősítés, arra továbbra is az alaplapi hangkarit kell használnod ha nincs mikrofonos webkamerád."Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." (Albert Einstein)
-
törölt tag
válasz jolti05 #1354 üzenetére
Nekem volt Xtreme Audióm, és a Audigy SE-hez képest bizony rendesen nyomta a mélyet, nem volt panaszom a hangerejére, sőt...
CMSS 3D-ben mire teszed, Xpand-ra vagy a Surround-ra?
Mellesleg amúgy nem érdemes egyikre sem zene alatt, küldd csak ki sima sztereóban a jelet, a Geniusnak pedig van olyan módja, hogy maga keveri ki ''5.1''-re, sokkal-sokkal tisztábban és jobban szól így. -
VaniliásRönk
nagyúr
válasz BemAnyó #1352 üzenetére
Dupla hsz.
fs-zsoci: Nem tudsz többet szánni rá... az hogy ennyit elvertél a semmire az jobb? Nekem is kéne egy jobb hangkari, egy EA-ra lenne is keret, de minek? sz@rt sz@rra cserélni ráfizetéssel nem biznisz, várok amíg lesz több zs rá/lejjebb megy az ára. Ami nem lehetetlen, nem veszik a Creative karijait, mindennel próbálkoznak csak a legkézenfekvőbbel nem, az árcsökkentéssel... de egyszer talán leesik nekik...
[Szerkesztve]"Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." (Albert Einstein)
-
jolti05
őstag
válasz #56474624 #1356 üzenetére
Szia. Próbáltam is neked már mail küldeni, mert végigolvastam a fórumot, és láttam, hogy volt neked, csak a daemon mailertől vagy mitől kaptam egy üzit, hogy a-aaa, nem küldött neked semmit.
Nekem meg az előző hangkártyám mélye sokkal szimpibb volt, mint a mostanié.
Sorround-ra teszem, de most kikapcsoltam, és pontosan ugyanolyan, semmi változás nincs a mélyben, mind1 melyikre állítom.
A Geniusnak van olyan módja? Ez rendben van, biztosan, én erről mondjuk nem tudtam. És akkor ezt hol állítom, vagy ez egyáltalán mit jelent? Csak mert szerintem magától semmit sem kever.
Te miért váltottál karit?
Egyébként elég erősen gondolkodom rajta, hogy nyáron eladom, és veszek egy Xtreme Gamer-t... Elemegyek melózni...A lassúság és a sok alvás része a túlélési stratégiámnak...
-
jolti05
őstag
válasz VaniliásRönk #1357 üzenetére
Így is elég sz@rul érzem már magam... Nem, nem jobb...egyébként jobban szól mint az előző, sokkal hangosabb is, csak...csak.
Nem tudom, talán túl szigorú vagyok a kártyához. Én ritkán mondom mélyre, hogy szép. Talán ez sem rossz, csak nekem nem felel meg. Nem tudom.
Mi lenne a garancia, hogy a Gamer mélye nagy, szép, jó?
Csak légyszi ne írd többet, hogy sz@rt vettem. Tényleg nagyon pocsékul érzem magam már...A lassúság és a sok alvás része a túlélési stratégiámnak...
-
BemAnyó
senior tag
Effektív külömbség a Terratec Aureon 5.1 és a Cmedia 8738 6channel PCI hangkártya között tehát nincs is?
-
hossszú
őstag
32bites vista alatt miért nem működik az Entertainment és a Game mode?
X-FI Platinum karim van.„A kutya az egyetlen a világon, aki jobban szeret téged saját magánál.” Darwin
-
törölt tag
válasz jolti05 #1358 üzenetére
Azt úgy kell csinálni, hogy előszöris 2 hangszórósra állítod a hangkártya-beállításokban.... Továbbá hátul a Geniusban a megfelelő helyre dugod az RCA-t, pl. a CD/DVD (2 Ch) módban kikeveri, de a Tape módban is kikeveri, sőt lehet még a TV módban is, azt nem néztem. Úgy szebben kell szólnia az egésznek.
-
BemAnyó
senior tag
-
Tobika1
senior tag
Nem tudja valaki, hogy mikor lesz az x-fi hez normális vista driver? mert ami most van az nagyon alap nagyon le van csupaszítva meg sem közelítí az xp-s drivet
-
BemAnyó
senior tag
válasz VaniliásRönk #1355 üzenetére
Effektív külömbség a Terratec Aureon 5.1 és a Cmedia 8738 6channel PCI hangkártya között tehát nincs is?
-
VaniliásRönk
nagyúr
válasz jolti05 #1359 üzenetére
A Gamer hardware-esen számol mindent, a Audio meg software-esen, a CPU-nak viszont nem csak a hangkeltés a dolga (normális esetben nem is lenne hozzá sok köze), ezért spórolnak vele.
Kérdezz vásárlás előtt, én is kérdezni szoktam mert nincs sok személyes tapasztalatom, így kisebb az esélye hogy zátonyra fut egy project.
Legutóbb pl. a hangfalaimmal fürödtem be, pedig kérdeztem is. A Logitech 2.1-esei silányak, leaglábbis Z-4-ig biztos, a mélyláda baromi erős (de hogy mi a francnak? ), viszont ezt egy kisebb mélysugárzóval és egy 20cm-es passzív membránnal éri el, így bizonyos hangok elvesznek (a tranziensek, bár ez szerintem nem sokaknak mond közelebbit, lényeg hogy nem az igazi), a szatelitek pedig csak 1-1 kis magassugárzót tartalmaznak, amik nagyon kiemelik a 4-8kHz-es tartományt, a 200-4000 közötti tartományt a 2-2 ''Pressure driver'' nevű membránnal próbálták erősíteni, de talán mondanom sem kell vajmi kevés sikerrel. Persze a mérések szerint viszonylag jól visszaadja a hangot (nyilván ez volt a cél Logitechéknél, hogy tudjanak számokkal vagdalózni), viszont az emberi fülnek színtelen a közép és tompa a mély. Ez persze erősen szubjektív, nyilván akit kérdeztem nagy technofan, neki az számított hogy DJ Sanyi szintetikus basszusai dübürügnek mint állat...
BemApo: Gyakorlatilag nincs különbség, nekem egy InnoAX 5.1-em volt, azon még a digitális kemenetek is rajta voltak ugyanúgy egy külön backpanelen (SP-DIF, optikai), mindössze annyi a különbség, hogy a Terratec nem csonkított nyákra építi a cuccot, de ezen felül semmi különbség, talán egy db. kondival sincs több rajta, és azok is ugyanolyan olcsó kondik mint a referencia, pedig ennyi pénzért legalább azokat lecserélhették volna komolyabb szárazelektrolitosokra. (nem mintha a hangzásnak az bármit számított volna) Egyébként szép tisztán szól, a mélyeket is egész jól szólaltatja meg, 1000-1500Ft-ért még azt is lehet mondani hogy jó vétel."Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." (Albert Einstein)
-
BemAnyó
senior tag
Köszönöm
Bem -
VaniliásRönk
nagyúr
válasz VaniliásRönk #1366 üzenetére
Rosszul emlékeztem, még a nyák is ugyanúgy csonkított...
"Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." (Albert Einstein)
-
chop
őstag
Audigy 4 vagy X-fi?
Suti vagyok hozza, segitsetek. -
VaniliásRönk
nagyúr
-
hossszú
őstag
válasz VaniliásRönk #1371 üzenetére
Ha lesz Vista alá normális driver akkor biztosan jobb lesz az X-FI de addig? [link]
„A kutya az egyetlen a világon, aki jobban szeret téged saját magánál.” Darwin
-
hossszú
őstag
válasz VaniliásRönk #1373 üzenetére
Nem, csak szeretem ha valamit megveszek jelen pillanatban a hangkarit akkor azt az első pillanatban minden funkciójával együtt tudom használni.
„A kutya az egyetlen a világon, aki jobban szeret téged saját magánál.” Darwin
-
VaniliásRönk
nagyúr
válasz hossszú #1374 üzenetére
Jelen pillanatban a Vista is egy nagy rakás... bug, nincs értelme használni, szóval nem értem a problémádat. Fél-egy év múlva viszont a legtöbb gépen Vista fog figyelni, akkor majd lehet kukázni a DirectSound-os hangkarikat, mivel M$-ék gondoltak egy merészet és a Vista OpenAL megvalósításából kiirtották a Generic Hardware Device-t, csak Software és és Pure Device-t ismer...
"Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." (Albert Einstein)
-
Tobika1
senior tag
válasz VaniliásRönk #1375 üzenetére
Üdv! Azért annyira nem elkeserítő a helyzet :[link]
-
jolti05
őstag
válasz #56474624 #1362 üzenetére
Öm, beállítottam 2 speaker-re, de mi van a hátuljával? Azzal sem vagyok tisztában mi az az RCA, de nem hiszem, hogy meg lehetne csinálni, amit mondtál. Csak 1 helyre lehet bedugni azt, ami m1 a gépből a mélynyomóba. Máshova nem lehet bedugni. Így meg akármelyikre nyomom, akkor is csak AC3 módban hajlandó megszólalani. Szóval biztos én vagyok a hülye, légyszives ''világosíccs'' fel
Fúrok egy likat és dedugom oda akár, csak ''működjön rendesen''A lassúság és a sok alvás része a túlélési stratégiámnak...
-
jolti05
őstag
válasz VaniliásRönk #1366 üzenetére
Igen, tudom. Én jöttem is kérdezni, csak nem nagyon indult meg a csevely, aztán cselekedtem. Komolyan mondom, én még jó vételt nem csináltam PC terén...
Vettem egy 3500+t 41ért, 1 hónapra rá 25e volt mindenhol... Nevetséges. Egyszerűen én vagyok az az ember, aki hagyja hogy kibasszon magával, szóval ez így este zavaros, de én értem. Ja meg ittam is egy kicsit, meg olyan ideges voltam, hogy gondoltam elszívok egy szál cigit...na mind1, nem ez a téma. Szóval a lényeg, hogy ez az egész mai hangkártya dolog eléggé elkent. Azt hittem, végre elmondhatom, hogy én aztán házimozizhatok... Sz@r vagyok...ez van. Valakinek hülyének is kell lennie...így kerek egy a sz@r világ...
Dj Sanyi...ez jó...2 pont
Akkor szerinted mi a teendő? Mit tehetek, mit kezdhetek ezzel a helyzettel? Nyáron meló, és eladom ezt a karit, és veszek egy Gamer? Az már 101%-ra biztosan leadja a mélyet? Nem lehet, hogy csak én érzem úgy, hogy kevés? (Nem, mert haver is mondta)
1-2 hónap múlva 8ért el tudom adni, ha 10be fájt most?
KösziA lassúság és a sok alvás része a túlélési stratégiámnak...
-
jolti05
őstag
válasz #56474624 #1378 üzenetére
Pörög a program az agyamban, de még nem tudtam felfogni, hogy ezt én hogyan tudnám használni
Hangkariból megy egy vezeték a mélynyomóba. Ugye 3 csati, ami összefut, és 1 dugót dux a ládába, onnan meg az erősítő kiosztja a hangot a többi cuccra, olyan csiptetős kábellel. Sorry, hogy nem ismerem a szaxavakat, ennyire telik tőlem
Szóval ezt a kábelt a képen miért és hova?A lassúság és a sok alvás része a túlélési stratégiámnak...
-
törölt tag
-
jolti05
őstag
válasz #56474624 #1381 üzenetére
Ahham, asszem kezdem kapizsgálni. Tehát a ''karikáka'' a mélynyomó hátulján.
De hátul, így sötétben nem tudom pontosan, de legalább 10 ilyen kerek aljzat, vagy mi van. nekem meg ugye csak 3 kimenet: front, rear, bass+center. Akkor hogyan miért merre hány óra? Ha nem gond, ki tudod fejteni?
Érdekel ez a dolog, hogy hogyan működik, mire jó, és hogy mennyibe kerül.
KöszönömA lassúság és a sok alvás része a túlélési stratégiámnak...
-
jolti05
őstag
válasz VaniliásRönk #1382 üzenetére
Én is küldtem
Mod: Jó8 mindenkinek. Holnap tanulok jóideig, meg vizsgatételeket kell kidolgoznom, de majd jövök. Számítok Rátok
[Szerkesztve]A lassúság és a sok alvás része a túlélési stratégiámnak...
-
Dr. Lecter
csendes tag
Sziasztok!
Azt szeretném megkérdezni tőletek, hogy érdemes lenne-e egy X-Fi gamer hangkarit vennem egy Logitech Z3-e hangfalszetthez? Utánna olvastam, hogy mit is tud a hangfal, de nem támogatja a THX-et, stb. Tehát akkor egy X-Fi Gamer szintű hangkarihoz hasonló kaliberű hangfalszett is kell? -
VaniliásRönk
nagyúr
válasz Dr. Lecter #1385 üzenetére
Így is jobban fog szólni, de ha igényled a jobb hangot és a pénztárcád is engedi, akkor érdemes venni mellé pl. egy ilyet. [link]
-
Dr. Lecter
csendes tag
Sziasztok!
Szerintetek, egy alaplapi integrált Realtek AC97 hangkártyánál jobb annyival egy X-Fi Extreme Audio, hogy kiadjon érte az ember 10k-t? Többet nem igazán szeretnék áldozni a projectre. -
jolti05
őstag
válasz Dr. Lecter #1387 üzenetére
Szia.
Én csak annyit mondanék, hogy 8ért adaadom 1 év garis Xtreme Audiomat. Teljesen hibátlan, csak nekem nem tetszik a mélye, ezért úgy döntöttem, hogy gyűjtök egy jobb karira. Szerintem nagyon korrekt az áranjánlat.
Egyébként nekem is Realtek-em van, kalap sz@r, szerintem, recsegett össze-vissza, ezért sosem használtam.
Jobb-e annyival...hát ez egy fogós kérdés. Tudtommal az alaplapi cucc szinte semmit sem támogat, és a minap azt hallottam, hogy az integráltak is rendesen lehúzzák a procit.
Egyébként elég sokoldaló a kezelőfelülete, jól meg van csinálva, sokmindent testre szabhatsz, kellemes a software-e.
Nforce4-gyel pedíg nálam semmi baja sincs.
Nem akarlak meggyőzni és az Audio felé billenteni, de én alaplapi hangkarit nem használnék, akkor már inkább 10ropi Kivéve persze...nem is tudom a SoundStorm-ot dícséri mindenki, de arról meg semmit sem tudok.A lassúság és a sok alvás része a túlélési stratégiámnak...
-
félisten
válasz jolti05 #1388 üzenetére
Jobb-e annyival...hát ez egy fogós kérdés. Tudtommal az alaplapi cucc szinte semmit sem támogat, és a minap azt hallottam, hogy az integráltak is rendesen lehúzzák a procit.
Azért nem ártana kissé tisztázni pár dolgot. Tudnillik ugyan mindenki dobálódzik, hogy az alapi AC97 így meg úgy, meg a realtek az semmit sem tud, csak éppen ez így kegyetlenül nem igaz! A Realteknek van jópár fajta chipkészlete, és ezek bizony nem egy téren lazán felveszik a versenyt a nagyra tartott X-Fikkel, sőt, néhány apróságban többet is tudhatnak.
Először is kezdjük az egyik lényeges résszel: a legtöbb mai alaplapi realtek rendelkezik digitális kimenettel! Aki tehát pl. erősítőre vagy olyan házimozirendszert köt rá, amelyiknek van optikai bemenete, az inkább így kösse össze, mint jackdugókkal. A digitális kimenet esetén pedig ugye nem kell az aranyozott csatlakozók meg hasonló dolgok miatt aggódni.
Az ALC850 és 88x szériás alaplapi hangkeltők kezelik az EAX 1.0 és 2.0-át, és a korábbiak az A3D-t és a DirectSound 3D-t. Hogy kell-e az újabb EAX az erősen függ attól, hogy mire használja az ember és hogy milyen hangkeltőt köt is rá. Nem vitatom el, hogy az újabb EAX-ek megfelelő hangkeltőkkel tényleg jobb térhangzást produkálnak, de én is láttam olyat, hogy megvett egy ismerős egy Fatal1ty X-Fi csúcskártyát - azért, hogy egy sima Sztereó fülessel játszon, a moziknál meg a házimozirendszere szól, csak éppen azt az alaplapi realtek optikai kimenetére is rá lehetett volna kötni... (igen, az optikain az X-Fi csak stereo szól alaphelyzetben (ha jól tudom), de ha pl. DVD filmet nézel Dolby Digital / DTS hangal, akkor csak ''átmegy'' rajta, nincs semmiféle feldolgozás).
BTW én alaplapit használok évek óta, de semmi recsegést, zavart nem hallottam, igaz ''csak'' egy altec lansing acs45.1 és egy acs43 van (volt) rákötve, és szép térhangzást adott azért (évekkel ezelőtt még az ALC6xx sorozatnál volt némi sustorgás vinyóhasználatkor, ha feltekertem a hangerőt). Most az optikai kimenetére egy erősítő van kötve.
[Szerkesztve]Légvédelmisek mottója: Lődd le mind! Majd a földön szétválogatjuk.
-
jolti05
őstag
válasz Dr. Lecter #1389 üzenetére
Nekem tényleg recsegett, nem nagyon, de épp elég, hogy én hallottam.
A lassúság és a sok alvás része a túlélési stratégiámnak...
-
Axel 007
tag
HELP ME: Bepakoltam a hangkártyát(X-Fi Extreme fidelity 7.1),összeszereltem a hangfalrenszert,felmásoltam a drivert,letiltottam az alaplapi hangkártyát,majd beállítottam hogy a hangkártyát ''olvassa''. Ki is írta hogy ''az eszköz megfelelően működik''.....de mégse szól egyáltalán....aztán rájöttem, hogy a hangkártyába is dugni kéne vmit Kérdésem a következő: Honnan és hova valamint milyen kábelt kell bedugnom, hogy működjön a dolog?
Előre is köszi,egy kezdő''Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen!Bár az útóbbiban nem vagyok teljesen biztos'' - Albert Einstein
-
Axel 007
tag
Nyomtam egy frissítést és még1x felraktam a drivereket és jó lett Mindenkinek köszönöm a segítséget,végül csak összejött jah és NAGYON DURVÁN SZÓL
''Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen!Bár az útóbbiban nem vagyok teljesen biztos'' - Albert Einstein
-
Chalez
őstag
Sziasztok! Kis segítséget szeretnék. Van egy sony házimozi rendszerem. Tudja a dd5.1,dts,pro-logic2,stb. Egy x-fi xtreme gamer hangkártya vásárlását tervezem. Megoldható-e, hogy a számítógépen lévő HD videókat dts, és dd5.1-ben tudjam hallgatni a házimozimon? Az alaplapi integrálttal már teszteltem, viszont csak akkor volt hang ha AV-n keresztül 2rca-val kötöttem össze. Az pedig ugye max pro-logic2... Sajnos optikai és koax kábellel hiába kötöttem össze, (spdif on) nem volt rajta hang. Tipp valakinek??
A házimozim egyébként ez: [link]
[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
atsil
tag
Hello!
Kinéztem egy X-Fi XtremeGamer hangkártyát, de a képek amit láttam róla, azokon csak 4 csatlakozó van a kártyán.
Meg lehet oldani azt, hogy 5.1-es hangfal analógba, mikrofon és egy hifi amiről digitalizálni szeretnék egy időben rá legyen kötve? Ha nem, akkor gondolom választani kell, hogy a mikrofon, vagy a hifi legyen bekötve a bemenetre. Ha így van akkor elég gáz, hogy mindig bujkálni kell a gép mögé és cserélgetni, hogy mikrofon vagy a hifi legyen a bemeneten.
Még 1 kérdés: Ha rá van kötve 5.1-es hangfal analógba és a 4. csatlakozó digitális kimenetként használom, akkor már a mikrofonnak nincs hely, nem beszélve a hifiről.
Jól látom a dolgokat?
Köszi a válaszokat.
Bocs, ha már volt erről szó, de nagyon fáj a fejem és nincs erőm az elejéről olvasni a topicot. -
jolti05
őstag
Nem tartom kizártnak, hogy gyártanak jobb szériát is, az enyém biztosan nem az. Hogy többet is tudnának...hát, ha linkelsz nekem erről egy tesztet, meg leszek győzve, így azt mondom, semmi sem kizárt, de nem hinném.
Tudtommal az Xtreme Audion is van digitális kimenet.
Az aranyozott csati meg elvben apró hangminőség javulást hozhat, de igazán nem érzékelhető, főleg nem egy PC hangfalszettel.
Ha optikain sztereóban küldi ki a jelet -nem tudom-, akkor is 100, hogy felkeveri az erősítőd. Szóval...ez probléma? Aham, értem. És ezt mind honnan veszed? Tényleg nem állítom, hogy nem úgy van, ahogyan írod, csak kérdezem.
Egyébként köszi az eddigi felvilágosítástA lassúság és a sok alvás része a túlélési stratégiámnak...
-
jolti05
őstag
Amennyiben a kék aljzatba megy a digitális cumó, én azt mondanám, a fő kérdésedre a válasz: -Igen. Mikit bekötöd jack elosztóval. (Ezért lehet páran lehurrognak )
Szóval lehet engem kijavítani, ha tévedek. Monnyuk nem nagyon vágom, 5.1 az ugye 3 dugó, a hifi rész nekem már magas. Okítsatok! Szomjazom a tudásra
Én majdnem végigolvastam az egész topikot...hát, nem kis idő volt..A lassúság és a sok alvás része a túlélési stratégiámnak...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- SSD kibeszélő
- Nintendo Switch
- Samsung Galaxy Tab S6 Lite 10.4 - az, ami
- Projektor topic
- Call of Duty: Black Ops 6
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Milyen notebookot vegyek?
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Lenovo 3000 és IdeaPad notebookok
- További aktív témák...
- VEB Robotron Optima Daro 20 mechanikus írógép (A3-as papírt is kezel)
- i5 ös HP ProDesk 400 G2 MT/i5-4590S/8 gb/256gb SSD
- Eladó Új Magyar Lexikon 1-6 és 1962-1980 kiegészítő kötet (az ár az egészre egyben értendő)
- KEZDŐ i7 ASUS ROG GAMER PC - i7-7700 + RX570 + 16GB + 256GB+1TB -
- Lenovo M93P Tiny Micro - Mini PC - Core i5 4570T/8GB ram/256GB SSD - több db
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest