Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vistaboy
veterán
válasz Rocko66 #1750 üzenetére
Miért kellene? Az lenne a szép, hogy ha már a hangkártyára is kellene egy tápcsati...
Az valamilyen más csatlakozó. (Talán a CD-ROM Audio-kábel csatlakozója.)"A battle has been fought, and is now over. Place your sword upon the ground, and rest in the temporal peace. After dozing in the warmth of a dream, a new day will begin." - Fate/Stay Night. Diablo III: Vistaboy#1222
-
Dr. GeNy@
csendes tag
Sziasztok!
Egy nagy döntés előtt állok!
Eddig egy Audigy 4-es hangkarim volt p3-ban!!! és egy Genius HT3600-as rendszer..Tökéletesen megvoltam vele elégedve, míg tesómnak el nem adtam (szerelem volt első látásra nála, főleg mikor meghallgatta)
A lényeg! Szeretnék beruházni egy X-Fi-ra és egy másik 5.1-re vagy 7.1-re (nem tom, sokkal jobb e mint az 5.1), melyik lenne jobb, ha vkinek van tapasztalata, írja meg...
Zenére és főleg filmnézésre kell (5.1-es DvD-k)
a hangkari: X-Fi Xtreme Gamer Fatal1ty Professional Series
vagy
X-Fi Platinum Fatal1ty Champion Series
vagy
X-Fi Platinum
(X-ram jól jön majd és a távirányító is kell, más különbség van közöttük???)
a rendszer : Logitech Z5500 (tudom műanyag, de THX ??? :S )
Creative Gigaworks s750 (Szintén THX) (kevés ember büszkélkedhet vele, nem tudok róla semmit)
A jó öreg Genius HT5000 (mélynyomó 75W lett 45 helyett, sokan dícsérik és kb 2-t lehet venni belőle a többi árából, a kistestvér MÁR bizonyított ;) )
Vajon mitől jobb a creative és logitech, h. THX-et kapott, mind2nél a satelitek MŰANYAGBÓL! :S
Remélem tudtok segíteni nekem...(HA esetleg van miskolci vagy debreceni köztetek, akinek ilyen cucca van és szívesen megmutatná, azt örömmel ''olvasnám'') ;)
Még1x köszi a segítséget és bocs a regényért... -
vedini
őstag
válasz Dr. GeNy@ #1752 üzenetére
szia,
1. x-ram mindegyiken van, de igazából parasztvakítás, leaglábbis eddig soha nem vettem észre semmit
2. ha kell távirányító, akkor eléggé leszűkül a kör
3. Z-5500-at ajánlhatom, előnyei:
- ha térhangzást akarsz, már nehézség 5 hangfalat is szétdobni precízen egy szobában, nem hogy 7-et
- 5 hangfallal ugyan azt a feelinget kapot mint 7-tel, az esetek 99%-ban
- mivel a z-5500-nak van távirányítója, így elég platinum feléért egy gamer fatalytit venned
- a műanyagról meg annyit, hogy legalább a mélynyomó fából vanworkworkwork...
-
punish3r
aktív tag
Lehet kicsit OFF, de vki hallott már erről a hangfalrendszerről, vagy esetleg van neki?
A teljesítménye a leírtak alapján: 4X40W, 1X70W, 1X300W (RMS)!
Ja és 40 000Ft körül van az ára!
itt egy link hozzá [link]Már a jövő sem a régi...
-
bagyulajuve
addikt
Vettem egy Extreme Gamert, hát nagyon szépen szól, semmi gond nincs vele. Bár érdekes, h rá van írva h Vista ready, de csak XP telepítő CD-t adtak hozzá . No mindegy már megoldottam a problémát egy fentebbi linknek köszönhetően.
Mindenkinek ajánlom, szuper kártya.Resistencia eterna
-
punish3r
aktív tag
olvastap a totyikját és tényleg jókat írnak róla! a másikról amit meg linkeltem német fórumokon nagyon dicsérik (állítólag csomó díjat nyert)! mind2-t meg kellene hallgatni és úgy könnyebb lenne dönteni! csak feleslegesen nincs kedvem No.-ba kiutazni!
[Szerkesztve]Már a jövő sem a régi...
-
Picco
addikt
hali
most tervezem egy SB X-Fi Xtreme Audio-beszerzeset, lenne 2 kerdesem a tapasztalt kollegakhoz:megy rendesen vista alatt?
teljesen hardware-sen dekodol e vagy sem?
valaszokat elore is kosz, udv: Picco**Escape from Tarkov EOD account elado!** It's gotta feel so good to moo as a cow. Probably feels really good to moo
-
punish3r
aktív tag
-
punish3r
aktív tag
innen rendelt már vki X-fi kártyát (engem per pillanat a Music érdekelne)?
[link]
tapasztalatokat, véleményeket tudnátok mondani?
-
Lord Myn
senior tag
-
Lord Myn
senior tag
1. x-ram mindegyiken van, de igazából parasztvakítás, leaglábbis eddig soha nem vettem észre semmit
Ez nem igaz, a Platinum-on (mivel annak a kártya része tkp. egy Xtreme Music) nincs X-RAM, van rajta 2MB Cache, de az nem X-RAM. De abban egyetértünk, hogy egyelőre semmi teljesítménybeli különbséget nem lehet találni az X-RAM-os és a nem X-RAM-os között."War does not determine who is right - only who is left."
-
bzoley
veterán
Letöltöttem(asszem ugyanazt) a Vista driver cd-t, de akár az autorun-t indítom, akár külön valamelyik összetevő setup-ját, nem hajlandó semmilyen soft települni. Autorun-on keresztül indítva kidobja, hogy nincs támogatott eszköz. Bármelyik setup.exe-t indítva csak egy hibaüzenet néhány javítási lehetőséggel(temp törlés, net ellenőrzés, stb)
A driver viszont felment a lemezről, bár attól van frissebb is.
(Extreme Music)
Nincs valakinek ötlete? -
Lord Myn
senior tag
Tisztában vagyok vele, hogy az X-RAM is egy cache fajta, de hidd el, hogy a 2MB-os modelleken nem X-RAM van, valószínűleg a sebességben van különbség. De egy biztos, hogy a 2MB és a 64MB nem ugyanolyan memóriákból épül fel. Egyébként a RightMark 3DSound sem ismeri fel X-RAM-ként a 2MB Cache-t.
"War does not determine who is right - only who is left."
-
veterán
válasz Lord Myn #1774 üzenetére
Mivel a Creative csak a 64MB-os változatot nevezi X-RAM-nak azért hivatalosan csak az számít X-RAM-nak, ezért RightMark szerint is csak az X-RAM. Ha kicsit túltekintünk a marketingrizsán akkor viszont sztem egyértelmű hogy mindkét változat egy egyszerű cache, és abból is csak a lassabb fajta, mert ha jól látom egyszerű PC133-as SDRAM van minden kártyán.
-
punish3r
aktív tag
válasz horvathkrisz #1777 üzenetére
no problem, én a Musicot néztem ki és ogyanolyan árban van ott! ha még tok musicot kapni, akkor inkább azt! Ja és a srác írta hogy így kapjuk:
''1 db X-Fi Xtreme Music hangkártya
1 db Creative gépházra ragasztható matrica
1 db jelmagyarázhat a kivezetésekhez (szintén matricaként ragasztható)
1 db Creative X-Fi driver telepítő CD''
-
horvathkrisz
addikt
válasz punish3r #1778 üzenetére
gamerrel sztem akkor is jobban járnál, már csak azért is, mert dobozos.
az aranyozott csatik nem hiszem hogy sokat számítanak, nem hallani a különbséget a nem aranyozottnál, mellesleg ha jól tudom, csak ennyi a kül. a 2 kari között,ja és a gameren van csatlakozó a ház előlapjához! -
punish3r
aktív tag
válasz horvathkrisz #1779 üzenetére
musicon pedig van + digit kimenet! akinek az fontosabb mint az előlapi csatlakozás sztem ők inkább ezt veszik! én is maradok a musicnál (egyelőre)! csak tudná azt a fránya DTS, DDL dekódolást...
-
punish3r
aktív tag
[link]
most kicsit elbizonytalanodtam...
akkor tudja v nem?Már a jövő sem a régi...
-
scorpy02
aktív tag
Hi!
A tanácsotokat szeretném kérni, hogy melyik típusú kártya lenne nekem a legmegfelelőbb választás, mert több berendezést is szeretnék egyszerre a hangkártya révén ''összhangba'' hozni.
- Logitech Z-5500
- DVD-lejátszó / Yamada DVX-6800 /[link]
- XBOX360 -
scorpy02
aktív tag
válasz horvathkrisz #1786 üzenetére
Szerintem megbízható játékos, nincs vele kapcsolatban negatív tapasztalatom. Több, mint egy éves, és még semmi probléma nem volt vele.
A kérdésemre esetleg valaki? -
punish3r
aktív tag
válasz horvathkrisz #1783 üzenetére
köszi szépen! ezekkel a kimenet, bemenet, összekötés dolgokkal nem vok tisztában sajna! tudsz egy linket dobni?
előre is kösziMár a jövő sem a régi...
-
Zoli329
addikt
válasz horvathkrisz #1783 üzenetére
Miota ezt tudom nem is hianyolom a hangfalszettemrol a digi kimenetet
-
punish3r
aktív tag
# 1781-re vki?
horvathkrisz: pü ment!Már a jövő sem a régi...
-
Khaal
őstag
Hello, az iránt érdeklődnék hangzásban mi a különbség egy x-fi extreme audio és egy audigy se 7.1 között? Low-profile (félmagas nyák-os) hangkari kellene, zenehallgatásra meg dvd-hez. Nem tudom megéri-e az x-fi azt a plusz 4k-t? Játék nem érdekel, zenét se fogok szerkeszteni és jelenleg csak egy stereo erősítőm van, de később tervezem 5.1-re kibővítést.
-
Vistaboy
veterán
Szerintem 4K-t megér, mégiscsak újabb chip van rajta. Bár ez egy eléggé butított X-Fi, de az Audigy sem egy profi darab. Akkor már inkább az Xtreme Audio-t venném, mint az Audigy-t.
Ui.: Nekem Xtreme Music van, egy Audigy 2 ZS-ről váltottam, és sokkal jobb. Érezhető a különbség, pedig nem vagyok egy audiofil egyén."A battle has been fought, and is now over. Place your sword upon the ground, and rest in the temporal peace. After dozing in the warmth of a dream, a new day will begin." - Fate/Stay Night. Diablo III: Vistaboy#1222
-
nLali
őstag
Sziasztok!!
Végre megjött az Xtreme Audio karim.Naon elégedett vagyok vele,de egy valamit nem értek.Egy dugót használok a 4ből 2.1hez.Bedugom mellé a fülesemet és nem tudom szóra bírni Én vagyok ennyire béna,vagy télleg nem lehet olyat ,hogy egyszerre szóljon mind2?Ha 4.1 re állítom a driverbe akkor szól film alatt...Segítsetek PLS!!Bérelhető reklámfelület
-
őstag
X-Fi matricát vennék! Ha valaki megszabadulna tőle, akkor dobjon egy privit pls...
"Önérzetem van, de hülye azért nem vagyok!"
-
Khaal
őstag
válasz Vistaboy #1792 üzenetére
A ház méretei behatárolják a választásomat, low-profileba csak ezt a kettő hangkarit találtam. Integrálthoz képest valószínűleg az audigy is előrelépés, de ha pár plusz ezresért hangminőségben is jobbat kapok akkor nekem megéri a pluszköltséget. A butitás lényegében a hardveres gyorsítást érinti csak, vagy nem? Mivel úgyse játékra kell, ez nem igazán érint.
-
nLali
őstag
Hali!!
Extreme Audio karival meg lehet csinálni,hogy az egyik csatira csak egy aktív mélyet kötök és akkor 2 csatin lenne összesen 2.1...Esetleg,ha lehetne vágni frekit is...Bérelhető reklámfelület
-
Stalker-2572
veterán
Láttam van ez az ALchemi driver. Kinek érdemes feltenni? Mivel jobb? Régit le kell szedni előtte ugye?
All Black...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest