Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hitman
aktív tag
Mea culpa, tévedtem, az tényleg egy tápcsatlakozó, de ellentmondásos választ találtam.
PH teszt: [link]
''A szereléssel kapcsolatban annyit érdemes megjegyezni, hogy a Inspire T7900 hangfalszett kicsomagolásával és összeállításával lényegesen többet vesződtünk, mint a hangkártya gépbe illesztésével. Kiválasztottuk azt a PCI bővítősínt, amelyik a lehető legtávolabb van a tápegységtől, illetve azoktól a komponensektől, amelyekben motor található (ventilátorok, merevlemezek), csatlakoztattuk a molex tápcsatlakozót (ami nem a hangprocesszor, hanem a külső I/O doboz működéséhez szükséges), a vezérlődobozt, illetve a hangszórókat, majd egy laza mozdulattal bepöccintettük a PC-t.''
Na most itt az az érdekes, hogy nekem pl. fatality előlapi paneles változat van, és az előlapi panelen is van egy ilyen 4 tűs tápcsatlakozó, amit be is kötöttem, de a kártyára semmilyen áramot nem kötöttem külön és tökéletesen megy, nemtom mi lenne ha a kártyára is rátolnék egy power csatlakozót, de az biztos hogy nélküle is tökéletesen működik (a user manual sem említette, hogy oda kellett volna vmi molexet csatlakoztatni), elképzelhető, hogy az elite pro-nak kell nafta a külső egység miatt.
[link][link]
Esetleg hardver ütközés nem lehetséges ! Próbáltad már másik PCI foglalatban is? -
baluf1
csendes tag
http://www.youp-pax.org/
vagy
http://www.driverheaven.net
Nekem annó az audigy2zs csinálta a kék halált xp-re rakás közben, a gyári telepítő lemezzel. A youp-pax féle moddolt driverek símán felmentek rá, nemtom kiadták e már a moddolt X-fi drivert, de szerintem ez meg fogja oldani a problémádat. Valszín az alaplapoddal, vagy vmelyik perifériával nem szeretik egymást. (Amikor a P4p800-se lapom kimult, az újjal probléma nélkül kezdett menni a kártya.) -
baluf1
csendes tag
Hogy van-e a gépedben valami, amivel nem működik együtt, azt a legegyszerübben úgy tudod megnézni, ha kiveszel mindent, a gépből, amit csak lehet.Vegyél ki (ha egynél több van persze) memóriákat, ellenőrizd külön-külön más más foglalatban.Húzd le a cd/dvd-t. nézzd megy egy winyóval, meg hasonlók.Alaplapi bioszban is meg lehet próbálni állítgatni ezt-azt, bár ehhez nem nagyon értek.Milyen lapod van?
-
szacsee
nagyúr
A lapod Biosa a legújabb.
Elóször az NForce drivert (legújabbat, ha azt használod, akkor amit a telepítés elött használtál nem tom melyik az optimál az NF4-nek az újban már csak az NF5-6 chipeket foltozgatják))ragd fel + frissítsd az XP-t, utána a kari drivere.
Ja SP2 a minimum!
[Szerkesztve] -
hossszú
őstag
Ma megnéztem a melós gépemben is a karit, ebben még cifrább dolgokat művelt mint az itthoniban.A driver felrakása után eltünt a gépből a kari, sem az eszközkezelőben sem az Everestben nem volt látható mint ha fizikálisan kivettem volna a gépből.
„A kutya az egyetlen a világon, aki jobban szeret téged saját magánál.” Darwin
-
VaniliásRönk
nagyúr
válasz hossszú #1374 üzenetére
Jelen pillanatban a Vista is egy nagy rakás... bug, nincs értelme használni, szóval nem értem a problémádat. Fél-egy év múlva viszont a legtöbb gépen Vista fog figyelni, akkor majd lehet kukázni a DirectSound-os hangkarikat, mivel M$-ék gondoltak egy merészet és a Vista OpenAL megvalósításából kiirtották a Generic Hardware Device-t, csak Software és és Pure Device-t ismer...
"Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." (Albert Einstein)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hibátlan - GIGABYTE Z370 HD3 LGA1151v2 alaplap + Windows 11 Pro digitális licensz
- Hibátlan - INTEL Core i7-8700 LGA1151v2 dobozos CPU processzor
- Szép Tervező Vágó Dell Precision 5530 Laptop -80% 15,6" i9-8950HK 32/512 QUADRO P2000 4GB FHD IPS
- Apple Iphone 13 Pro - 256 GB (Space Grey)
- Komplett fénytechnika (Robotlámpa, stroboszkóp, vezérlő, állvány)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest