Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
-
milanscs
aktív tag
Itt egy kép ami segíthet...
[ Szerkesztve ]
Il Milan In Vetta All'Olimpo!!! Campioni D'Europa!!!
-
milanscs
aktív tag
Hátha valakinek ez is kell.
[ Szerkesztve ]
-
szacsee
nagyúr
Hali!
Most váltok X-Fi-re a kérdésem az lenne, hogy a Gammer, vagy Music és a Fatal1ty között van-e hallható külömbség játékokban?
Ha tudnék szerezni Music-ot, akkor azt, vagy a Gammert vegyem?
Melyik jobb és miben? -
milanscs
aktív tag
válasz szacsee #3007 üzenetére
Hát a Fatal1ty és a Music között csak az xRam a külömbség.
Meg persze a beépíthető panel. Ha a panelra nincs szükséged akkor Musicot ajánlom.
A Gamer is jó, de azon pl nem aranyozottak a csatlakozók. Minden attól függhet még, hogy mit akarsz vele meghajtani...Il Milan In Vetta All'Olimpo!!! Campioni D'Europa!!!
-
Alvin_ti4200
félisten
XtremeMusic és Fatal1ty Pro között van hangzásban/speckókban valami különbség az X-RAM-on kívül?
-
milanscs
aktív tag
válasz milanscs #3016 üzenetére
R-IN = Jobb csatorna bemenet
L-IN = Bal csatorna bemenet
GND -lila kábel = Földelés
MIC-IN = Mikrofon bemenet
R-OUT = Jobb csatorna kimenet
MIC-BIAS = Erre akkor van szükség ha halk a mikrofonod, az alaplapon általában a mic pwr-re kell kötni
GND -fekete kábel = Földelés
L-OUT = Bal csatorna kimenetNa elvileg így kellene bekötnöd.
A képen a szűrke kábel a fehéret jenenti...
-
Blézs
csendes tag
Nem tudom hogy másnál milyen , de nekem mindig egy csomó időt kellet várnom a hangkártya vezérlőpultjának a megjelenésére.Nem tudom hogy ez természetes vagy csak nálam csinálta igy a gamer x-fi.Pedig a gépem azért elég erős.Emiatt nekem nem tetszett a kártya.
-
krystman
őstag
Üdv!
Az Sound Blaster X-Fi Xtreme Audio 5.1 az hányas EAX-ot támogat? Mert a creative honlapján van kétféle. Van egy PCI-Ex verzió, amihez EAX4 van írva [link]
Még a másiknál ami sima PCI annál nem írják, hogy EAX4. [link]Most vagy elfelejtették írni vagy tényleg nem támogatja. Ha van valakinek ilyen karija az írja már meg, hogy hányas EAX-ot támogat.Ilyet akarnék venni hamarosan.
Köszi előre is. -
fradi81
veterán
Na erre a sima audiora már rá tudták rakni az optikai kimenetet
moto g72, Ninebot d28e
-
Nikkel15
tag
Srácok kérlek világosítsatok már fel légyszíves mert nekem ez a dolog nem egészen tiszta
Tehát az X-fi xtreme audio hangkártya ugyanazt tudja mint nagyobb testvérei csak szoftveresen (ergó nagyobb a prociterhelés)?amúgy meg mindent tud amit a music vagy a gamer?
Csak azért kérdem mert egyik boltban ezt a másikban azt mondják
Előre is köszi''MERT MEGTEHETEM'' by:Tirexi:)
-
szjoci
őstag
nem azzal van a baj hogy nem adnak átalakítót, hanem hogy nem normális csatlakozót raknak rá. Tipikus pénzhajhász üzletpolitika: ha előlapra akarod kivezetni a hangot, akkor vedd meg a krejatív előlapi paneljét. Bezzeg a gamerre tudtak normális (hd audio) előlapi kivezetést rakni
Ha esetleg találsz valakit aki csinálna ilyen csatlakozót, akkor csináltathatnál +1 darabot, vevő lennék rá reális áron
-
Nikkel15
tag
Hát skacok ma én is szereztem egy ilyen drágaságot Egy X-fi xtreme gamer személyében.
Mit mondjak elég komoly a változás az Audigy 1-hez képest''MERT MEGTEHETEM'' by:Tirexi:)
-
Begi
senior tag
Sziasztok!
Most szeretnek beruhazni egy X-fi-re, de oszinten fogalmam sincs, melyiket eri meg megvenni. Egyedul az derult ki szamomra, hogy az X-fi Audio-t ne. A tobbiek kozul melyik lehet a nyero? (Foleg jatekra, neha DVD nezesre, zene hallgatasara kene a kartya.)
-
Dj Ready
csendes tag
X-FI XtremeGamer -t kell venned. 20 ezer körül kapható a dobozos változat. Teljes értékű X-FI processzorral rendelkezik, EAX 5.0 -ig mindent tud, mégha kicsit gagyinak is néz ki a nyák. Félmagas a kártya és műanyag jack-csatlakozók vannak rajta, dehát ezért ilyen olcsó.
A megboldogult XtremeMusic utódja, ami azért sokkal szebb volt, csakhát drágább is.Az XtremeAudio csak EAX 3.0 -t tud maximum és nem is valódi X-FI processzor van rajta.
GIGABYTE EP-43-DS3, C2D E8400, 4 GB Kingston DDR2-800, GTX260, Samsung 245B, X-FI XtremeGamer, Cooler Master Elite 331
-
Dj Ready
csendes tag
válasz Nikkel15 #3032 üzenetére
Én is tegnap szereztem, nekem Audigy 4 volt előtte. Nem egy egetverő a különbség, de azért észrevehető. Talán a jövőben több játékban is élvezhetjük a tudását.
GIGABYTE EP-43-DS3, C2D E8400, 4 GB Kingston DDR2-800, GTX260, Samsung 245B, X-FI XtremeGamer, Cooler Master Elite 331
-
fjani
tag
Helló Mindenkinek! Ismerősöm gépében egy Sound Blaster X-Fi Xtreme Audio 5.1 feszít.A probléma a következő a régi konfigban(intel 965) tudott a kártyához adott szoftverrel mindent állítani pl equalizer,magas,mély, stb. beállítások.Most új gép (amd nforce) felrakva creative driver szoftver és sehol nem találja ezeket a beállításokat.Hol lehet előcsalni ezeket a beállításokat vagy tudtok-e egy linket ahol ez esetleg ez le van írva részletesen ?
-
Faget
tag
három számtech bolt 1 nagy 1 közepes 1 kicsi.
sehol nem akartak barkácsolni nekem, a közepesben adtak egy kábelt ami ugyan az mint ami nekem van csak párosítva a csatlakozók. a nagyban semmit sem tudtak, mondtak. a kicsiben megmutatta a fickó hogyan szedjem le a fekete műanyagot és mit szűkítsek, hogy ráfogjon. ezt fogom tenni. -
Faget
tag
Siker!
Megcsináltam! Kivezettem a creaticve sb x-fi fatal1ty kártyámat a számítógép házam elejére!(fejhallgató&mikrofon)
Köszönet mindenkinek aki segített benne, Szjoci, Milanscs!
Köszönet a nyíregyházi enter számtech boltnak a sóstói út 8 garázsában!
Mostmár nyugodtan fogok aludni![ Szerkesztve ]
-
Nikkel15
tag
Ajánlanátok v.mi jó kis hangrendszert Gamer alá mert a mostani Creative P5800-as szerintem kicsit szűk keresztmetszet a kártyának (Max 30-35Khuf)
[ Szerkesztve ]
''MERT MEGTEHETEM'' by:Tirexi:)
-
Picco
addikt
hali
lenne egy olyan kerdesem hogy van e olyan x-fi ami abszolut nem terheli a procit es hardwaresen dekodol?
udv: Picco
**Escape from Tarkov EOD account elado!** It's gotta feel so good to moo as a cow. Probably feels really good to moo
-
B.attila
tag
sziasztok
HTPC épitéshez melyiket ajánlanátok
az AUDIO-t vagy az AUDIO PCIe
esetleg MUSIC-ot
az SPDIF kimeneten a DTS , DOLBY követelmény nem hátrány az optikai kimenet sem
csak film+ zene játék nélkülCuore Sportivo
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Komplett erőgép játékra, munkára, garanciákkal - I7 13700K, RTX-3080, 32 GB
- Mous iPhone 16 Pro Max tok
- Raspberry Pi 4 Model B - 2GB RAM
- Dell Latitude 5580, 15,6" FHD, I5-7300U, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 10/11, Számla, Garancia
- HP ProBook 455 G5 , 15,6" FHD IPS,AMD A10-9620P, 16GB DDR4, 128GB SSD, WIN 10/11, Számla, Garancia
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest