Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vistaboy
veterán
Akkor édesmindegy, melyik készíti a driver-eket...
Amúgy arra Én is kíváncsi vagyok nagyon hogy hogyan fog ez az év végére ígért DDL-támogatás megvalósulni? Jön az X-Fi 2.0 ?"A battle has been fought, and is now over. Place your sword upon the ground, and rest in the temporal peace. After dozing in the warmth of a dream, a new day will begin." - Fate/Stay Night. Diablo III: Vistaboy#1222
-
Anthony28
őstag
Sziasztok!
Ma este elvileg én is csatlakozom a klubhoz egy Gamer fatal1ty pro-val... remélem meg leszek elégedve vele! Terratec SixPack-hoz képest gondolom érezni fogom a különbséget...Call Of Juarez teszt ATI 3870 X2-vel ! Irány a logout-om... :-)
-
haky
senior tag
Nekem már a táskámban van a kari ha végzek a munkából otthon teszem bele az illetőt aki:
Creative X-Fi Xtreme Gamer Fatal1ty Pro seriesAki másnak retyvetyutyu...
-
Komplikato
veterán
Azuntech szerintem drágább lesz, de ne legyen igazam.
Más.
Sound Blaster X-Fi Xtreme Audio PCI-E 1x verzió az Akihabarán, 7.980 jenért - [link]
Gondolom jön a többi verzió is."Figyelj arra, aki keresi az igazságot és őrizkedj attól, aki hirdeti: megtalálta." - (André Gide)
-
Oliverda
félisten
válasz Komplikato #1554 üzenetére
Gondolom tudásban és hangminőségeben az Audigy 1 környékén lehet max.
"Minden negyedik-ötödik magyar funkcionális analfabéta – derült ki a nemzetközi felmérésekből."
-
piqla
őstag
Sziasztok!
Ilyet neztem ki, legyszi irjatok rola par dolgot: [link]
Nincs most idom visszaolvasni, csak par hozzaszolast neztem at. A lenyeg, hogy procit ne fogja le, picit sem. Gondolom ez olyan, ami visszafogja... Avagy nem? Elore is koszonom a segitseget.Szereted az állatokat?
-
Zoli329
addikt
válasz Komplikato #1554 üzenetére
Reméljük kiadják a többi szériát is PCI-E-re, mert egyre kevesebb PCI csati van a lapokon. Mondjuk csak ezért nem fogom majd lecserélni PCI-E-re az X-FI-t, viszont talán az új hangkarikat (tud róluk vki vmit? Mármint Creative-ról) már kiadják ezzel a csatlakozóval is.
Fejlődés megállíthatatlan, de talán még időben kapcsoltak.. -
Anthony28
őstag
Gyorsba vettem a karihoz egy T7900-et is. Nem gondoltam volna hgy a T7900 ennyivel szebben fog szólni a 5300-nál...
Call Of Juarez teszt ATI 3870 X2-vel ! Irány a logout-om... :-)
-
piqla
őstag
válasz Zoli329 #1563 üzenetére
Mondom, en ehhez kurvara nem ertek...
Beleolvasgattam a topikba es itt olvastam, hogy egy-ketto modell foglal a processzorbol. Szoval, ezt szeretnem elkerulni. Es mit jelent, hogy ''hardveres eax5-ot'' tud? Szorri, semmit nem tudok a draga jo hangkartyakrol
Amugy ez egy jo hangkartya lenne? Azert tobb tizezer forintot nem szeretnek ra kiadni, egyreszt nincsen meg a megfelelo hangszettem hozza (a melton hires fa genius ht5.1) masreszt meg nem egy hangszigetelt lakasban elek. Szoval...
Meg egyaltalan, valaki mutasson mar egy kepet errol a modellrol, hogy milyenek a csatijai..Szereted az állatokat?
-
Vistaboy
veterán
Ha kapsz még Xtreme Music-ot, akkor azt vegyed, de jó az Xtreme Gamer is, ugyanaz a kártya, újabb kiadásban.
Mod: Egyet ne vegyél: Xtreme Audio-t, ez nem tudja a hardveres gyorsítást.
[Szerkesztve]"A battle has been fought, and is now over. Place your sword upon the ground, and rest in the temporal peace. After dozing in the warmth of a dream, a new day will begin." - Fate/Stay Night. Diablo III: Vistaboy#1222
-
Oliverda
félisten
válasz Vistaboy #1567 üzenetére
Szivesen megnéznék egy tesztet, főleg a hangminőség tekintetében.
XtremeMusic vs XtremeGamer
Szerintem az analóg kimeneteken kevésbé szól olyan szépen a Gamer mint a Music. Gyakorlatolag a fele cuccot lespórolták a kártyáról."Minden negyedik-ötödik magyar funkcionális analfabéta – derült ki a nemzetközi felmérésekből."
-
Nevil2
tag
Rajongóknak, érdeklődőknek, sóvárgóknak, türelmetleneknek:
Creative X-Fi Xtreme Gamer Fatal1ty Pro. Edition hangkártya. Új, bontatlan csomagolású, garanciával, számlával. 30k
Postázom is bárhová. -
Vistaboy
veterán
válasz Oliverda #1568 üzenetére
Mondjuk egy teszt jó lenne, Én is kíváncsi lennék rá. Mondjuk az biztos, hogy egy ideig még marad az Xtreme Music-om. Ha az Auzentech kártyája 30K körül lesz, akkor benevezek rá karácsonykor, addig jó lesz ez is...
Ui: Az Nekem is feltűnt hogy sokkal kevesebb cucc van az újabb X-Fi-ken."A battle has been fought, and is now over. Place your sword upon the ground, and rest in the temporal peace. After dozing in the warmth of a dream, a new day will begin." - Fate/Stay Night. Diablo III: Vistaboy#1222
-
Móci
addikt
Ma én is megerőszakoltam magam egy X-Fi driver - Vista (32 bit) kombóval...
Eléggé érdekes lett a végeredmény. Az alap, hogy a cd-s szoftverek nem mennek fel, de könyörgöm a kreatíív driverrel adott durván fapados kis vacakban miért csak harmadszorra jegyezte meg a beállításokat jó pár restart után?
De végül is megy, viszont van pár problémám.
Először is a Zoomplayerben recseg, akadozik az egész. Ha kicsit megakad a rencer, azaz egy program keményebben dolgozik, akkor is recseg enyhén, na meg akadozik a hang, amíg a meló tart.
A kártya amúgy egy Xtreme Music, a driver meg a legújabb csoda.
Valakinek lenne tippje? A Zoomplayer fontos ( anime rulz), xp alatt gyönyörűen ment.
Lehet beszívtam a próba váltást?"...In a struggle to be happy and free, swimming in a primitive sea..."
-
Xelo
addikt
az X-Fi már müxik rendesen Vista 64biten ill nForce 5ös chipsetü alaplapokon?
-
Vistaboy
veterán
Próbáld meg a nemrég linkelt Vistához való X-Fi telepítő CD-t. Azon vannak Vista alatt működő keretprogramok: [link]
"A battle has been fought, and is now over. Place your sword upon the ground, and rest in the temporal peace. After dozing in the warmth of a dream, a new day will begin." - Fate/Stay Night. Diablo III: Vistaboy#1222
-
Móci
addikt
válasz Vistaboy #1576 üzenetére
Köszönöm a torrentet, megnézem mit mutat majd.
Bár azért az EAX-on kívül a Dolby is kimaradt, remélem kapunk egy jó drivert a későbbiekben.
''This driver does not support the following:
* Decoding of Dolby® Digital and DTS™ signals
* DVD-Audio ''
Ez nem mókás."...In a struggle to be happy and free, swimming in a primitive sea..."
-
Vistaboy
veterán
A Creative az év végére ígérte ezeket, de hogy driver-beli támogatásról van-e szó, vagy új hangkártyáról, nem tudni...
Lehet, hogy kijön egy újabb X-Fi változat:
Creative X-Fi Xtreme Home Theater
[Szerkesztve]"A battle has been fought, and is now over. Place your sword upon the ground, and rest in the temporal peace. After dozing in the warmth of a dream, a new day will begin." - Fate/Stay Night. Diablo III: Vistaboy#1222
-
-
Vistaboy
veterán
Hát, a Creative helyében, ha most új hangkártyát adnék ki, amibe belepakolom az X-Fi-ből sajnálatos módon kimaradt funkciókat, legalább egy dologban többet tudó kártyát csinálnék az Auzentech kártyájánál: [link]
-
Móci
addikt
Én is nagyon kíváncsi vagyok, hogy mi sül ki a kártyából.
Remélem valóban jobb lesz, pláne driverek terén.
Magyarországi megjelenés nem gond, max ha nem lesz rossz áron, beszerezzük külföldről, vagy akár ebay.
Én tuti dobnék rá megfelelő pénzmagot, ha valóban megérné, s minden tekintetben jobb lenne a kreatíív saját kártyáinál.
Bár ha kapott extra ramot, s nem a piac alsó rétegeibe szánják, lehet nem ússzuk meg kb. 50 000 jó magyar forint alatt."...In a struggle to be happy and free, swimming in a primitive sea..."
-
Móci
addikt
És igen! Felment rendesen a nemrég belinkelt x-fi iso, köszönet érte!
Végre lehet normálisan szabályozni a kicsikét, bár a problémák még mindig nem múltak el.
Így egy kicsit jobban tetszik a Vista, de az a fránya akadás, meg recsegés..."...In a struggle to be happy and free, swimming in a primitive sea..."
-
Vistaboy
veterán
Nálam nincsen recsegés és akadás...
Mással lesz ott a probléma. Akkor szokott kicsit ilyesmit csinálni, amikor terhelve van nagyon a proci vagy a vinyó. Vagy ha rossz lejátszót vagy kodec-et használsz. Nekem bevált a K-Lite Codec Pack + Classic Media Player (videókhoz), JetAudio 7 (zenéhez + filmekhez) és a PowerDVD Ultra (DVD-hez). Én is sok manga/anime filmet nézek, azok pedig hajlamosak idióta formátumban lenni (pl. mkv), de a Classic Media Player megbirkózik velük..."A battle has been fought, and is now over. Place your sword upon the ground, and rest in the temporal peace. After dozing in the warmth of a dream, a new day will begin." - Fate/Stay Night. Diablo III: Vistaboy#1222
-
agenor555
csendes tag
fijjug! senkinek nem forrósodik az x-fi music-ja ? mert az enyém piszkosul.
agenor
-
Vistaboy
veterán
válasz agenor555 #1587 üzenetére
Kedves Török!
Nálam nem, bár hűtőborda van rajta. Ha a Tiéden nincsen (Nem mindegyikre tettek), akkor rakj rá.
Csülök. (Neked: Tsüllög)
-
szjoci
őstag
válasz Zoli329 #1590 üzenetére
nekem is csak akkor ötlött észbe hogy megtapizzam a bordát, amikor felfordítottam a gépet az ágyamra hogy matassak benne és éreztem hogy langyos a ház alja... Mivel nálam a hangkártya van legközelebb a gép aljához, gondoltam rácsekkolok. Hát, majdnem odasült az ujjam
[Szerkesztve] -
Als
tag
Üdv Néktek,
Egy kérdésem lenne:
Van egy X-fi platinum kártyám, rákötöttem a koax bemenetére egy digitális keverőt (Pioneer Djm-800).
A hang kb 0.5 másodpercet késik.
Ez így rendben van? Gyárilag így kellene működnie?
Köszönöm az építő jellegű válaszokat.
Als -
rooland
senior tag
Sziasztok!
Én is most gondolkodtam egy új hangkártya vételen és az X-FI Xtreme Audio-t néztem ki.
Csak most olvasgattam, hogy miket írtatok itten és ez tényleg szoftveres ? Eszi a CPU egy részét ???
Szóval az lenne a kérdésem, hogy az összes SB Live! + Audigy1 + X-FI Xtreme Audio használja a CPU-t is ???? Akkor semmi értelmük
Lécci válaszoljatok!!!!!! -
Vistaboy
veterán
válasz rooland #1594 üzenetére
Az X-Fi-k közül egyedül az Xtreme Audio nem tartalmaz hardveres gyorsítást. Viszont az összes többi igen, még a korábbiak is, mint a Live! vagy az Audigy. Szerintem egy átlagos felhasználónak (Játék, film, zene), a legjobb vétel az Xtreme Music vagy az Xtreme Gamer (Inkább az előbbi). A többi csak azoknak kell, akik hajlandóak több pénzt áldozni az előlapi panel-re, távirányítóra, stb.
Ha pedig nagyon vájtfülű vagy és olyan extra dolgokat keresel mind a DDL, akkor pedig várd meg az Auzentech új kártyáját, mert sajnálatos módon egyetlen X-Fi-ben sincsen benne...
-
rooland
senior tag
Köszi az infot, tényleg!
Akkor egy 5-6 ezer forintos Audigy SE nem használ CPU-t, egy 10ezres X-Fi Audio meg igen?
Akkor marad az Audigy1 (azt hallottam az is Live! csak álnéven), mer sajnos az Xreme Music drága -
Rucov
csendes tag
Sziasztok!
Hangártya vásárlás elött vagyok és már ki is néztem ezt:
Creative SB X-Fi Xtreme Gamer hangkártya de láttam az árlistkban ilyet is
Creative SB X-Fi mX Xtreme Gamer
A kettő között mi a különbség? Valaki aki már vett vagy tudja mi az a (mX) jelzés írja már meg. -
rooland
senior tag
Most akkor az Audigy SE = Xtreme Audio ??? Mert az Xtreme Audio az szoftveres, akkor az Audigy SE is ???? Vagy az Audigy SE az hardveres??? Ez lenne a lényeg!
Mindenki mást mond.....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Ukrajnai háború
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- iPhone topik
- Autós topik
- Vírusirtó topic
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Politika
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Windows 11
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest