Hirdetés
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Digitális Állampolgárság Program
- Asszociációs játék. :)
- Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- MárkaLánc
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT.hu
Sorozatokkal kapcsolatos gyakori kérdések és alapvető tudnivalók.
Mi az a "SPOILER", miért van szükség a spoiler jelzésre / formázásra (spoiler gombra)?
Spoilernek számít a cselekmény részleteinek vagy egészének a leírása. Különösen fontos a spoiler jelzés, ha valami váratlan, megdöbbentő fordulatot, eseményt stb. írunk/lövünk le (például: XY szereplő meghalt), mert nem szeretnénk elrontani mások szórakozását.
Új hozzászólás Aktív témák
-
gyuromoj
veterán
Héten nem volt Flash, Supernatural és Agents of SHIELD sem.
De volt Sleepy Hollow és Gotham is. Remélem hétvégén sikerül megnéznem őket.PSN: gyuromoj | R.I.P. Supernatural 2005.09.13.-2020.11.19.
-
MODERÁTOR
Flash E05 nem volt a héten?
[ Szerkesztve ]
20 éve a Prohardveren
-
lacy86
addikt
The Flash , Gotham sorozathoz van hasonlo ami most indult nemrég / vagy indulni fog?!
( Stalker kizarva ... ) -
negyven2
veterán
“I mean it’s one banana, Michael, what could it cost, 10 dollars?”
-
bok92
addikt
Witches of East End kasza?? Nem mondom, hogy a második évad a kedvencem volt, de azért még néztem volna...
-
mayday00
őstag
Flash E04 fasza a sorozat Nálam átvette a vezetést. Második az arrow Ismerős arc is feltűnt a részben. Scofield a szökésből De öt még valószínűleg látni fogjuk Lehet flash egyik ellensége lesz, ki tudja.
[ Szerkesztve ]
"A vélemény olyan, mint a segglyuk: mindenkinek van, de senki sem kíváncsi a másikéra..."
-
FireKeeper
nagyúr
válasz callmeakos #17382 üzenetére
kíváncsi leszek a nézettségre, hozza-e a SHIELD szintjét (esetleg lehagyja-e)... fílingesnek tűnik elsőre, meg nyilván itt is ugyanúgy lesz sok-sok kikacsintás a filmekre és a képregényekre, de hogy őszinte legyek, akármennyire is szeretem a Marvel cuccokat, egy kicsit már kezd sok lenni belőle...
steam, GOG, uPlay: @petermadach || HotS: PeterMadach#2675 || Xperia 10 VI || Ultrawide & SFF masterrace || Unofficial and unpaid VXE R1 shill
-
tonyrulez
őstag
-
callmeakos
veterán
Marvel's Agent Carter Sneak Peek
Tudom, tök felesleges. Mégis, van ennek egy hangulata no.
All→M8
-
tomiii.
aktív tag
válasz whiskeys #17379 üzenetére
na, megnéztem a pilotot. hát így hallomásból a dolog jobban bejött, mint az első rész megnézése után, de annyira azért érdekesnek találtam, hogy ha lesz szabadidőm sorozatra akkor szépen végig zongorázok rajta, de tényleg nem szippantott be, csak mintha valami dokumentum film lenne amit a miért? és hogyan? kérdések miatt még nézek egy darabig, meg kíváncsi vagyok, hova fog jutni pár rész után
-
cattus
addikt
Legend of Korra S04E05
Jó rész volt ez is, most is történtek a dolgok, bár Makot hiányoltam kicsit. De most ugye nem ott folynak a fő események. Két dolog azért szúrta picit a szemem:
[SPOILER]
1) Az, hogy Kuvira a teljes seregébel oda volun Zaifou lábához, hát nekem eléggé direkt katonai megmozdulás, az, hogy azzal magyarázzák, hogy csak "erőfitogtatás", eléggé gyenge érv. Republic City meg a United Forces meg csak nézi, ahogy erővel beveszik a várost? Ez eléggé átgondolatlan szvsz. A tűz népével meg mi van btw.? Jól elvannak távol mindentől, vagy mi?
2) Oké, hogy az idomításnak és a szellemeknek hála a technológia gyorsabban fejlődik / másképp alakul egy kicsit, de azért azokba a járkáló robotpáncélokba bújt embereknek nem kéne úgy ugrálniuk, mintha csak egy tornadressz lenne rajtuk. Mégiscsak platinából van, vagy mi...
[/SPOILER]
Ettől függetlenül persze még mindig nagyon jó a sorozat, meg az évad is, nagyon várom a következő részt.
[ Szerkesztve ]
Do the thing!
-
whiskeys
őstag
Manhattan-t nézi valaki? nekem annyira vontatott. érthetetlen.
"Jól jegyezd meg,ha egy krokodil a kezedből eszik, az enni fog a lábadból is."
-
mayday00
őstag
A Banshee 3. évad 01.09-én kezd.
"A vélemény olyan, mint a segglyuk: mindenkinek van, de senki sem kíváncsi a másikéra..."
-
aizen92
addikt
Elég hard volt... én ia csak néztem, hogy mi van.
Tetszik a nagykövetasszony férjének a szála, kíváncsi vagyok mit hoznak ki belőle.Visszatérve, a kritikád pár napja teljesen jogos volt Saullal kapcsolatban, az egy logikailag elbaltázott jelenet volt sajnos.
"The right man in the wrong place can make all the difference in the world."
-
bok92
addikt
A Homeland új része eléggé durva volt. Gondoltam, hogy ez lesz, de a végén igencsak pislogtam.
-
b3Ro
senior tag
Gotham s01e07
Spoileres
Ez volt eddig a legjobb resz. Vegre nem nyomozgattak, hanem a fo szallal foglalkoztak az egesz reszben. Van benne hiba boven, pl.: Gordont 2x meglovik, mjd fel nap mulva szaladgal. Akkor bir teperni mikor letartoztatja a polgarmestert. De a resz vegere mar persze, h santikal. Jol beinyekcioztak biztos... Gordon tarsa eleg nagy kutyauto. Nem kene bele, a Csoki novel egyetemben. A tobbi szereplo szerintem rendben van. Foleg Falcone, Maroni es persze Pingvin.
Nem tokeletes, de igy is jobb mint a zavarodott Zold nyilaska, meg a Futobolond[ Szerkesztve ]
-
Pitterix
őstag
Megnéztem a S.H.I.E.L.D., az Arrow és a Flash két részét, nos még mindig az íjászos tetszik a legjobban, villámocskát most kicsit laposnak találtam, tehát második helyre került May néni.
A Walkingra és a horror storyra még nem volt időm."Persze hogy tudtam, csak nem sejtettem!"-----Angelo 'Snaps' Provolone
-
törölt tag
Nyáron ledaráltam a Lostot az 5. évadig, aztán egy utazás miatt félbemaradt. Már azt sem tudom hogy hol tartottam, mehet előről.
-
-
-
br.rak
őstag
Rebels: out of darkness (link)
-
bok92
addikt
Mindenesetre a modern family idei évada ( is) nagyon, nagyon gyenge...
[ Szerkesztve ]
-
.LnB
titán
Mivel kevesebb időm van manapság sorozatozni, sok cím hever nálam parlagon. Tudok róluk, hallok róluk, hogy jók. De félre vannak téve. Szombaton, nem nagyon volt aktuális sorozatepizód amit nézhettünk volna. Ezért úgy döntöttem végre adhatok esélyt egy újnak. Keresgéltem a winyómon és rátaláltam a ... True Detective-re. A főcím másfél perces, én olyan négy percnél mondtam a menyasszonyomnak, hogy jézusom ez nagyon jó lesz! És az. Én 10éve nézek sorozatokat, korábban egyszerre sokkal többet is egyszerre. Van tapasztalatom. De ilyen nagyon ritkán történik mikor szinte pillanatok alatt tudom, hogy ezt imádni fogom. Sok sorozatnak időt kell adni. A True Detective-nek nem. Ez a sorozat percek alatt "elintéz".
Jelenleg a 3. résznél tartunk. De most minden félre lesz téve, és a héten megnézem az egész évadot.
Zseniális!„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
negyven2
veterán
Syfy to adapt ‘2001’ sequel into miniseries
Syfy’s push to re-conquer outer space with serious drama programming continues: The cable channel is going to adapt Arthur C. Clarke’s novel 3001: The Final Odyssey into a miniseries with Ridley Scott (Blade Runner) on board as executive producer
[ Szerkesztve ]
-
Ragnar95
félisten
válasz FireKeeper #17347 üzenetére
Így értettem énis, mivel a következő részről volt szó, de valóban félreérthetőre sikerült a hsz
De most nézem,h ráadásul még 2 rész lesz, mert csak a 6.-nál járunk, akkor végképp rosszul írtam[ Szerkesztve ]
Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
mayday00
őstag
The Blacklist Idén még lesz 1 rész, majd szünetre megy a sorozat?
-
whiskeys
őstag
válasz bagyulajuve #17342 üzenetére
Hát kicsit merész volt. 😃
-
KisTücsök
addikt
The Shield SPOILER (lehet)
És az a durva, hogy végig arra is számítottam. Bár gondolom sokan. Még az utolsó másodpercekben is. De szeretem, ha nem az történik, amire számítok. Utólag átgondolva így sokkal jobb, nem illett volna a karakteréhez az a cselekedet, még ha tudjuk, miken is ment keresztül.Amúgy miután oda lett a nagy csapat, nekem is hiányérzetem volt, de nem bírtam abbahagyni, na meg utána az események is felgyorsultak. Talán csak a 6. évad volt egy kicsit lassabb.[ Szerkesztve ]
-
KisTücsök
addikt
-
whiskeys
őstag
válasz bagyulajuve #17335 üzenetére
Két rész ment már le. De nekem tetszik.
-
bagyulajuve
addikt
Gomorra - olasz sorozat a nápolyi maffiáról. Volt egy film is ezzel a címmel pár éve, ahhoz hasonló stílus. Első rész ment még le magyarul, ha jól tudom. Nekem nagyon tetszett, szeretem a maffiás filmeket-sorozatokat. De azért remélem kicsit bonyolódik majd a történet. Egy esélyt megérdemel.
[ Szerkesztve ]
Resistencia eterna
-
törölt tag
válasz bobalazs #17327 üzenetére
Pont tegnap morogtam magamban kicsit. 4x06-nál kaszáltam, aztán tegnap elővettem, gondoltam lefekvés előtt szórakozok kicsit. Hát a 7-8. rész ugrott egyből. A 9-10. részt áttekertem, a 11-12 nagyjából élvezhető volt, de baromi unalmas mind.
Komolyan mondom a Z Nation még úgy is jobb ennél, hogy látszik, hogy a TWD-ből lopták az ötleteket... -
mayday00
őstag
Ma ritka erős napunk lesz hazai premierek szempontjából:
Sleepy Hollow 2. évad - FOX
Penny Dreadful 1. évad - HBO
How To Get Away With Murder - AXN"A vélemény olyan, mint a segglyuk: mindenkinek van, de senki sem kíváncsi a másikéra..."
-
negyven2
veterán
-
MurdR
veterán
Na mégegyszer: The Shield (Kemény zsaruk) S07
Valahol az 5. Évad környékén kellett volna abbahagynom, amíg még teljes volt a brigád.
Nagyon nem tetszett a vége. Mondjuk a színészi alakítások az utolsó pár részben tökéletesek voltak.Na mindegy, szeretem a happy endet, ez pedig nem az volt.
MacBook Air 2020 - iPhone SE 2020 - iPad 8
-
bok92
addikt
-
brownus
veterán
person of interest 2. évad, már a közepénél járunk, egyre jobb ez a sorozat! az ost is aggya
-
bobalazs
nagyúr
TWD Egyike vagyok azoknak akinek már a töke tele van a sorozatban levő ilyen karakterekkel. Ha eljönne a világvége tényleg csak ilyen bábuk maradnának meg? Az oké hogy egymásra vagyunk utalva, de miért kell ennyire vaknak lenni? Van egy két leader szellemiségű, azokban meg valami óriási hiba van. (vagy ártatlanokat gyilkolásznak, vagy kannibálok, vagy elégtelenek a szerepükre de nem látják be)
-
tomiii.
aktív tag
Sziasztok!
mostanában elég sok sorozat fogott meg, szinte folyton be vagyok táblázva jelenleg a Gotham fogott meg, pedig nem gondoltam volna, hogy tetszeni fog, bár még csak a S01E02-nél járok. Fura, hogy az köztudott, ki hova fog jutni az életben, de kíváncsi vagyok most már a hogyan-ra is.
a képi világot is nagyon eltalálták, néhol ez a noir-os beütés (?) jót tesz neki. egyedül Alfred az aki valamiért nagyon nem az igazi, nem tetszik se a színész, se a karaktere, pedig a Nolen filmekben a stílusa bejött. kíváncsi vagyok, hogy merre halad a sorozat.
-
MurdR
veterán
The Shield- Kemény zsaruk S07.
Hát megint befejezetlen maradt, és sehol sincs a 8. évad.
MacBook Air 2020 - iPhone SE 2020 - iPad 8
-
törölt tag
Homelandból ilyen gyenge a 4. évad?
-
S e t h
nagyúr
Boardwalk Empire/Gengszterkorzó/
Nagyon ritka és éppen ezért becsülendő, ha vki gengszter vonalon alkot a sorozatok között.Sajnos véget ért az egyik legjobb, de messze nem hibátlan sorozat, hiányozni fog.
Nehéz és nem is akarok párhuzamot vonni közte és a The sopranos között, mert csak kategória alapján gengszter sorozat mind a kettő, de ligabeli differenciák vannak közöttük.
Külön dicséret illeti Steve Buscemit, aki szinte összenőtt a karakterrel, búcsúzunk hát a húszas évekbeli amerikától, ami bölcsője volt a szervezett alvilágnak és egyben a szesztilalom révén szinte bábáskodott is felette.
Nucky[ Szerkesztve ]
This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!
-
dokee78
félisten
Kész a Blacklist felirat. S02E06
-
bok92
addikt
Na végre elkezdődött a Terápia 2. évada!
-
br.rak
őstag
Comstantine 2 rész, valahogy nem jött be, bele bele tekertem, de nem nekem találták ki.
Haven: egész jó részeket produkál, ahhoz képest milyen gyengén indult a szezon. -
callmeakos
veterán
Most végeztem a 9 milliomodik Jóbarátok maratonommal, és basszus ez a finálé még mindig elementális erejű. Vélhetőleg minden idők legerősebb fináléja, ami valahol nagy szó, mert 10 éve ért véget. Talán a Scrubsnak volt hasonlóan erős vége. És valahol értem miért nem akarnak ezek spinoffot, vagy filmet. Ezt így kellet lezárni, így tökéletes. Ezen bármilyen nemű folytatás csak ront (tudjuk ugye hogy a Joey is hogy végezte).
All→M8
-
aizen92
addikt
"The right man in the wrong place can make all the difference in the world."
-
bambano
titán
válasz ígyvanferi #17276 üzenetére
abszolút plasztikai sebészeti katasztrófa, mindegyik. rommá botoxozták őket, kivasalták a homlokukat, ettől megszűnt a mimikájuk. ez tudat alatt minden nézőt zavar, csak nem tudja megmondani, hogy konkrétan mi baja van vele.
Egy átlagos héten négy hétfő és egy péntek van (C) Diabolis
-
spammer
veterán
válasz callmeakos #17306 üzenetére
Akármennyire
„A feketébe öltözött ember a sivatagon át menekült, a harcos pedig követte."
-
gyuromoj
veterán
PSN: gyuromoj | R.I.P. Supernatural 2005.09.13.-2020.11.19.
-
oriic
HÁZIGAZDA
12 majom előzetes - Ezt még mindig nem tudom elképzelni sorozatként.
Ascension előzetes. - 100 éves űrhajós utazás. Alapötlet király, de SyFy-on megy, szóval max 1-2 évad és kaszálják. Amcsikat nem érdekli scifi.
MARVEL - Agent Carter - Marvel tolja majd szerintem bele a pénzt, szóval simán lesz olyan hosszú mint a Shield.Live-Die-Respawn
-
gyuromoj
veterán
válasz horush #17301 üzenetére
Clark Gregg (reggel mobilról voltam, nem volt kedvem linkel szenvedni)
PSN: gyuromoj | R.I.P. Supernatural 2005.09.13.-2020.11.19.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● a spoiler formázás a topikban elérhető. A használatával kapcsolatban olvasd el a téma összefoglalót az oldal tetején!
● Ha spoilert észleltek egy hozzászólásban, akkor a moderátoroknak tudjátok jelezni a modkerben. Linkeljétek be a problémás hozzászólást és írjátok le, mit kellene spoilerbe tenniük.
● A topicban tilos a warez mindennemű formája!
Ennek értelmében nemkívánatos témák:
- filmek, sorozatok torrent- és egyéb letöltőoldalakon való fellelhetősége
- ki, mit, hogyan, mikor, milyen minőségben warezolt magának
- a különféle release-ek, illetve az azokat készítők munkásságának kitárgyalása
- másolási és egyéb védelmek kikerülése, rip-készítés, letöltött tartalmak konvertálgatása, szerkesztése
- Milyen TV-t vegyek?
- PlayStation 5
- Logitech Z906
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Spórolós topik
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- DIGI Mobil
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Tamron SP 70-200mm f/2.8 Di VC USD G2 objektív ( Nikon )
- Azta! Yoga Slim 7 Prémium Ultrabook 14,5" -40% AMD Ryzen 5 7640S 16/512 RADEON 760M 2GB 2,9K OLED
- Sigma 35mm f/1.4 DG HSM Art objetkív + táska ( Nikon )
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest