Hirdetés
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Digitális Állampolgárság Program
- Asszociációs játék. :)
- Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- MárkaLánc
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT.hu
Sorozatokkal kapcsolatos gyakori kérdések és alapvető tudnivalók.
Mi az a "SPOILER", miért van szükség a spoiler jelzésre / formázásra (spoiler gombra)?
Spoilernek számít a cselekmény részleteinek vagy egészének a leírása. Különösen fontos a spoiler jelzés, ha valami váratlan, megdöbbentő fordulatot, eseményt stb. írunk/lövünk le (például: XY szereplő meghalt), mert nem szeretnénk elrontani mások szórakozását.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fandango
veterán
Nem nagyon szokta ajanlani senki, de a Boardwalk Empire szerintem brutal jo sorozat, nalam a legjobbak kozott van.
-
bAtt001
addikt
válasz brownus #18683 üzenetére
szép volt igen, picit mást vártam az évadzárónak de igy is tetszett am nekem már csak a témája miatt is jobban tetszik a newsroom, a politka tudjuk milyen itt csak megmutatják nekünk, de a newsroom valami újat mutatott. am frank karaktere tényleg egy antihero tudjuk hogy gátlástalan bármit megtesz mégis neki szurkolunk, feltűnt hogy a most nézett halt and catch fire-ben joe karaktere ugyanilyen sémára épül és itt is remek színészi alakítást kapunk lee pace-től
-
mayday00
őstag
törölve
[ Szerkesztve ]
"A vélemény olyan, mint a segglyuk: mindenkinek van, de senki sem kíváncsi a másikéra..."
-
Nova96
őstag
Tudtok megint ajánlani valami jó sorozatot?
HoC , GoT, Fargo, volt az utolsó három.Szerk:
True Detective megvolt, Breaking Bad megvolt.[ Szerkesztve ]
-
brownus
veterán
válasz bAtt001 #18682 üzenetére
én majdnem megkönnyeztem a 3 évad végét mondhatni tökéletes lezárása lett a sorozatnak.
amúgy sztem van ilyen jó, és minőségi a HoC is. kevin s. színészi játékban veri daniels-t, de a sorozatban alakított karaktere miatt illik is neki. mekkora geci már, egy mocsok, álszent ember!
-
Ragnar95
félisten
Oké, hogy meg lehet érteni a sorozatot részben az előzmény nélkül is, de ahogy előttem is írták, könyvet se a közepén kezdünk, filmet sem, sorozatot sem...
Fontos, hogy az elejétől lássa az ember ahhoz, hogy megértse az egészet. Ráadásul a 3. évaddal már semmi gond nincs, de szerintem a 2. se rossz. Az elsőt azt le kell darálni gyorsan, ami nem nehéz, mert úgyis rövid, aztán jöhet az élvezet.Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
brownus
veterán
válasz gyenesmartin #18664 üzenetére
Amit elkaszaltak es scifi? :d
firefly (kurva fox) -
Ragnar95
félisten
válasz gyenesmartin #18668 üzenetére
Doctor Whora is vess egy pillantást, szerintem az egyik legjobb Sci-Fi, bár nem nagyon lehet mihez hasonlítani, mert elég egyedi.
Arra készülj, hogy a 2005-ös verzióból is az első 2 évadot, de főleg az elsőt át kell szenvedni, 3.-tól indul be igazán és onnantól csak egyre jobb lesz a jelenlegi kivételével.Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
tPedro_
őstag
Sorozatos unszolás miatt végre elkezdtem a House of Cardsot. Eddig 8 részt néztem meg, de bevallom jobbra számítottam. Nem rossz, de nem is olyan nagy szám, mint amire készültem. Mindenesetre folytatom, mert eddig érdekes.
-
callmeakos
veterán
Na erre nem is gondoltam, de most hogy így mondod: logikus is
Ja és ha már itt tartunk: Howling Commandos!!!
All→M8
-
aizen92
addikt
Ez a Newsroom hihetetlenül intelligens és erős sorozat. Imádom! Köszi az ajánlót és, hogy itt jó párszor írtatok róla, mert különben elkerültem volna.
Ezen a részen pedig fetrengtem :
First of all, i'm a registered Republican. I only seem liberal, because I believe that hurricanes are caused by high barometric pressure and not gay marriage.
+ negyed óránként vannak ilyen fricskák. Nagyon jó!Hihetetlen színész ez a Jeff Daniels. Van egy Dumb és Dumber nagyfilmje és mellette ez a sorozat... El se hinné az ember.
[ Szerkesztve ]
"The right man in the wrong place can make all the difference in the world."
-
rétisün
veterán
válasz gyenesmartin #18664 üzenetére
mire gondolsz? sci-fi, misztikus, ilyesmi?
flashforward, 4400, hirtelen ezek ugranak be.
war...war never changes.... hol kezdődik a valóság, és hol ér véget a képzelet.....Ron Swanson for president !!
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
gyenesmartin
őstag
Sziasztok!
Tudja valaki, hogy a The Event-nek van-e folytatása? Elkezdtem nézni és a végére elég jó lett szerintem, és érdekelne, hogy hogy van tovább. Még ha nem is sorozat formájában, de van-e folytatása?
Esetleg milyen hasonló témájú sorozatok vannak? -
mayday00
őstag
válasz tPedro_ #18554 üzenetére
Broadchurch S02E01 Erősen kezdett. 10/8
Pont ott kezdődik, ahol az első évad befejeződik. Elég nyomasztó volt, főleg a vége.. Tovább gyötrik szegény családot. Tennant -ék nagy sza@ban vannak az biztos. Elég durva amit a ügyvéd is csinált. De ez a védelem dolga. A vádlottat próbálja kihúzni a pácból. Bizonyítani az ártatlanságát. Jobb sorozat mint a the killing szerintem Tennant hatalmas figura az biztos. Már csak 7 rész és vége a 2.évadnak.
[ Szerkesztve ]
"A vélemény olyan, mint a segglyuk: mindenkinek van, de senki sem kíváncsi a másikéra..."
-
brownus
veterán
válasz KisTücsök #18651 üzenetére
ami lenyűgöző számomra még ebben a sorozatban a martial arts koreográfia! egyszerűen gyönyörű! néha olyan japánosan nyers, minimalista; pici spoiler: mint pl a kán és arik harca. de ami brutál szép volt, még a ruhákkal is összhangban, a szerzetes és a kancellár harca! és nem csak az persze.
[ Szerkesztve ]
-
callmeakos
veterán
Agent Carter 1x02
Ez már kicsit gyengébb volt, de azért szódával elmegy. De az igazság hogy hiányzik a AoS.
All→M8
-
oriic
HÁZIGAZDA
Agent Carter
1-2. rész.
No szerintem ez nem volt olyan rossz, várom a következő részt.
Live-Die-Respawn
-
brownus
veterán
marco polo, verilajkolom ezt a sorozatot is
a diszletek szepek, a kosztumok is. Tetszik a zenei alafestes is, mindent egybevetve nagyon szorakoztato! Nem tudom mennyire autentikus, nem ismerem a mongol tortenelem azon idoszakat. -
ígyvanferi
addikt
válasz brownus #18648 üzenetére
Nem csodálom, biztos folyton b.szogatnak.
Elindult végre az Archer új évada. A szokásos színvonal megvolt, semmi extra. Mindenki maradt ugyanolyan kretén, mint volt. Kíváncsi leszek az egész SPOILER!
baba dolog hogy fog alakulni.VÉGE Eleinte azt hittem Malory-nek más valaki adja a hangját, de nem. Csak valamiért furcsán erőtlennek hangzott. -
spiky03
veterán
válasz callmeakos #18588 üzenetére
Itt van a DD-hez egy kis videó is.
SuperHeRo - Eladó! Lapp ölflex classic 110 CY tápkábel Oyaide dugókkal
-
brownus
veterán
két sorozatot tervezek megnézni a közeljövőben, azaz már ma estétől:
transparent (2014es) és a frago-ót, utóbbit halálra dicsérte mindenki itt a topikban, rosszat nem is olvastam róla. -
-
Ace owner
addikt
Holnap lwsz mar feliratos Banshee?
Galaxy Fold 4
-
mayday00
őstag
Magyar premier – VIASAT6: 01.21 Shameless – Szégyentelenek (Shameless) 4. évad
-
mayday00
őstag
Silicon Valley 2. évad, április 12.
-
Viszlát
addikt
válasz Bad Pritt #18614 üzenetére
Nem tudom már ki ajánlotta először, de köszi mindenkinek aki megemlítette, három részen vagyok túl, eddig okés a sori. Remélem nem szorul túlságosan háttérbe a technika a magánéleti dolgokkal szemben.
"How a government taxes its citizens is a direct declaration of a country's values."
-
Fandango
veterán
-
callmeakos
veterán
Agent Carter 1x01
Nem volt ez rossz. A hangulat az nagyon rendben van, ahogy Hayley Atwell is. Imádni való Peggy szerepében. Jarwis pedig zseni, már imádom a fazont
A rész maga kellemes volt, talán jobb is mint a SHIELD pilotja, meg talán az első évad első fele, de a másodikhoz nem ér fel.
Egy valamit pedig remélem betesznek. A Howling Commados. Na ők kellenének, de nagyon. Remélem kapnak lehetőséget.
Erre a részre meg megy egy 7/10
All→M8
-
Ragnar95
félisten
Gotham S01E11
Újabb elég jó részt láthattunk, bár most kicsit sötétebb volt a hangulata, mint eddig és van egy olyan érzésem, hogy ez egy darabig ilyen is marad. Megint voltak meglepetések is szép számmal, nem tett rosszat a téli szünet egyáltalán a sorozatnak.
SPOILER!!!
Grueber ki lesz később? Batmanből sajnos egyelőre az új trilógián kívül csak elvétve láttam pár filmet, így ez nem esett le.
Butch meglepett a "döntésével", erre nem számítottamPrivátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
Viszlát
addikt
válasz callmeakos #18616 üzenetére
Az a gond, hogy amíg a sértődött kisgyerek szemüvegén keresztül nézel mindent, addig elkerülhetetlenül bele fogsz futni ilyen nevetséges helyzetekbe. A megjegyzésem, miszerint az ember megtanulja mire ne klikkeljen szimpla személyes megfigyelés, spammer már kialakult véleményére reagálva, iszonyúan be lehetsz sérülve, ha ebből azt olvastad ki, hogy én tanácsot adtam neki. Az meg nehogy már az én hibám legyen, hogy most kivételesen azonos nézőpontot vallunk...
Nem értelek komolyan. Leírtál anno egy akkora ökörséget, hogy ha képes lennél fél percre félretenni a sértettségedet, magad is belátnád, hogy mi volt a gond vele. Ehelyett duzzogsz és időről-időre előállsz a maihoz hasonló megjegyzésekkel velem kapcsolatban, amit egyszerűen nem értek, hogy miért is jó ez neked. Persze a te dolgod és nyilván egyikőnk sem alszik nyugtalanul a másik véleménye miatt, de így csak újra és újra lejáratod magad, természetesen engem okolva, miközben abszolút semmi közöm ahhoz, hogy nincs benőve a fejed lágya és homokozós szinten reagálsz a dolgokra.
"How a government taxes its citizens is a direct declaration of a country's values."
-
negyven2
veterán
“I mean it’s one banana, Michael, what could it cost, 10 dollars?”
-
S e t h
nagyúr
válasz Pitterix #18627 üzenetére
Milyen környezetbe születtél?Milyen volt a primer, szekunder szocializációs közeg?Hogyan neveltek?Kikhez kötődtél, kik voltak a barátaid?
Milyen iskolákba jártál, mit preferáltál tanulmányaid során, mi a hobbid, mivel foglalkozol?Az egónk meg ugye próbálja elhitetni velünk, hogy mi látjuk jól a világot és aki nem velünk egyező véleményen van, azzal tuti valami probléma van, aztán ki mennyire toleráns ilyen esetekben az megint más kérdés.
Egy szó mint száz, nem vagyunk egyformák.
This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!
-
Pitterix
őstag
válasz Fandango #18625 üzenetére
Néztem, de nem láttam.
(#18626) KisTücsök: kicsit izgulok mindig, mielőtt megnézem, mert az első évad óta általában csak lehúzást kap. De eddig mindegyik évad tetszett nekem.
Amúgy mi olyan újat lehetne mutatni?
Ha belegondolok, minden sorozat egy idő után ugyanazt adja. Legyen az Arrow, GoT, Dallas, stb
Az íjász "ugyanúgy" győz le hasonló ellenfelet, John Snow ugyanúgy mászik fel a falra, Jockey ugyanúgy kötsög a jó öreg Tintás Barnessel, stb.
DE mégis nézik az emberek őket.
Végső soron ilyenek a mozifilmek is, a jó győz, a gonosz megmurdel.Valaki meg tudná mondani, miért nézzük mégis őket?
És miért van az, ha valakinek nagyon bejön egy sorozat, esetleg másnak nem, az a más lehúzza, akkor az adott sorozat kedvelőjének ez miért nem tetszik? Persze ő is így van egy másik alkotással, amin a kettes számú akad fenn és így tovább.....
Vagy ez már pszichológia?"Persze hogy tudtam, csak nem sejtettem!"-----Angelo 'Snaps' Provolone
-
KisTücsök
addikt
válasz Pitterix #18624 üzenetére
Az sosem baj, ha nincs benne elég "hent", sőt... Főleg, mivel elvileg a TWD nem is csak ennyiből állna. Számomra legalábbis nem. A 3. évadtól mégis valami megváltozott. Már a drámai részek sem ütöttek sajnos. Ebből az utolsó évadból is eddig 1-2 részt tudok kiemelni csak.
Aztán az is lehet, egyszerűen csak hozzászoktam, már nem tud olyan újat mutatni. stb...
-
Pitterix
őstag
válasz mayday00 #18623 üzenetére
Érdekes, nekem az egyre jobban tetszik. Sokan írják, hogy nincs benn elég hent, többnyire a farm ahol élünk. Nekem viszont pont ezért tetszik, mert túlélni akarnak és bizonyos élethű kereteken belül....
"Persze hogy tudtam, csak nem sejtettem!"-----Angelo 'Snaps' Provolone
-
mayday00
őstag
válasz Pitterix #18622 üzenetére
Én a TWD né szoktam pörgetni előszeretettel
Szerintem az első kettő volt jó. Na az tényleg beteg volt. A 3.évad már kicsit gyerekes volt számomra. Beteges dolgok alig voltak benne..Már lehetett érezni, hogy a írók nem voltak a toppon. Lehetett érezni, hogy fogy a ötlet..
[ Szerkesztve ]
-
Pitterix
őstag
Nem tudom, ki hogy van vele, de olyat teszek az AHS-val, mint még sosem, kénytelen vagyok pörgetve nézni, mert ez az évad szerintem annyira tré, hogy az már fáj.
Pedig az első 3 évad nagyon bejött."Persze hogy tudtam, csak nem sejtettem!"-----Angelo 'Snaps' Provolone
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
mayday00
őstag
válasz callmeakos #18618 üzenetére
Plakáton elég érdekesen van megadva a dátum
-
mayday00
őstag
válasz callmeakos #18588 üzenetére
10.hó 4.én kezd a sorozat?
-
callmeakos
veterán
válasz Viszlát #18615 üzenetére
Well, ez esetben sorry, legközelebb figyelek, ha sokaknak ez igy gond. Bár olyan sok dolgot nem szoktam linkelgetni.
Ami pedig kettőnket illeti. Tudom hogy komolytalannak tartasz, ezzel nincs is gond, nem vagyunk egyformák. Nagyon nem
De legalább ne legyél annyira prosztó, hogy másoknak olyan tanácsot adsz, hogy kinek a linkelgetésére ne kattintson. Kiderült hogy te vagy te olyan értelmes, hogy ne csinálj ilyen alja
dolgokat.Remélem kellően komolyan fogalmaztam.
All→M8
-
Viszlát
addikt
válasz callmeakos #18613 üzenetére
Ő ezt azért írta, mert vagytok páran akik képtelenek vagytok odaírni, hogy mit linkeltek, és ahogy spammer, én sem vagyok kíváncsi például annak a majomnak a videóira.
Amúgy elég konkrétan megfogalmaztam, hogy miért tartalak komolytalannak, így nem igazán értem miért nem tiszta számodra. De nem lényeges, nem fogok belehalni, hogy ez a kis fejedben úgy rögzült, hogy én "fújok" rád.
-
Bad Pritt
félisten
Ez a Halt and Catch Fire odaver rendesen, elegáns, laza, karakterekben nincs annyira új, a színészek viszont remekek. Nagyon adja az 80s feelinget.
Az intrója meg tényleg mindent üt.Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
aizen92
addikt
válasz callmeakos #18608 üzenetére
Buuuuuuurn .
#JustViszlátthings."The right man in the wrong place can make all the difference in the world."
-
kexksz
addikt
Brickleberry kaszálva.
-
jonnyjoker01
veterán
válasz callmeakos #18599 üzenetére
"Tudom, hogy laza vagy Tercsi, de mindjárt elbasz a lámpaoszlop!"
Itt én is szakadtam@dokeeh78: Band of Brothers-t nehogy már telón nézd Nagyon tartalmas.
[ Szerkesztve ]
Üdv. Johnny
-
spammer
veterán
válasz callmeakos #18599 üzenetére
Mindig megszívom ezekkel a linkekkel, rákattintok, meglátom, hogy kinek a csatornája és már zárom is be.
[ Szerkesztve ]
„A feketébe öltözött ember a sivatagon át menekült, a harcos pedig követte."
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● a spoiler formázás a topikban elérhető. A használatával kapcsolatban olvasd el a téma összefoglalót az oldal tetején!
● Ha spoilert észleltek egy hozzászólásban, akkor a moderátoroknak tudjátok jelezni a modkerben. Linkeljétek be a problémás hozzászólást és írjátok le, mit kellene spoilerbe tenniük.
● A topicban tilos a warez mindennemű formája!
Ennek értelmében nemkívánatos témák:
- filmek, sorozatok torrent- és egyéb letöltőoldalakon való fellelhetősége
- ki, mit, hogyan, mikor, milyen minőségben warezolt magának
- a különféle release-ek, illetve az azokat készítők munkásságának kitárgyalása
- másolási és egyéb védelmek kikerülése, rip-készítés, letöltött tartalmak konvertálgatása, szerkesztése
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Tamron SP 70-200mm f/2.8 Di VC USD G2 objektív ( Nikon )
- Azta! Yoga Slim 7 Prémium Ultrabook 14,5" -40% AMD Ryzen 5 7640S 16/512 RADEON 760M 2GB 2,9K OLED
- Sigma 35mm f/1.4 DG HSM Art objetkív + táska ( Nikon )
- Retró Gamer Laptopok 2003-2004 Gericom Blockbuster Excellence 1780 és HP Pavilion ZP5000
- 20 Éves retró gamer BMW világító házban, ABIT alaplap, Geforce FX videókártya
- Új bontatlan Ryzen 5 5600G processzor
- Dji Osmo Action 4 Adventure Combo új, bontatlan, 2 év garancia
- LG OLED65G29LA 2 év gyári garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest