Hirdetés
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Még mindig itt tartunk jelenleg...
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
-
LOGOUT.hu
Sorozatokkal kapcsolatos gyakori kérdések és alapvető tudnivalók.
Mi az a "SPOILER", miért van szükség a spoiler jelzésre / formázásra (spoiler gombra)?
Spoilernek számít a cselekmény részleteinek vagy egészének a leírása. Különösen fontos a spoiler jelzés, ha valami váratlan, megdöbbentő fordulatot, eseményt stb. írunk/lövünk le (például: XY szereplő meghalt), mert nem szeretnénk elrontani mások szórakozását.
Új hozzászólás Aktív témák
-
tomiii.
aktív tag
How to get away with murder s02e09
A lőjetek le rész tényleg kicsit erőltetett volt, ahogy mindenkit hergel, de amivel West sikerült rávenni, az tényleg teli találat volt. Én mos thirtelen nem tudok más sorozatot mondani, ami 9 részen keresztül folyamatosan izgalommal tölt el. Bár most elég sok kérdésre kaptunk választ, lehet majd laposabb lesz kicsit -
-
tomiii.
aktív tag
Gotham S2E2 : Joker nagyon jó lesz, kicsit néha túljátszósnak tűnik, de aztán rájöttem, hogy Joker, pont ilyen.
Nagyon jó a hangulata ennek az évadnak, a mostani városkép is sokkal hangulatkeltőbb érezni, hogy jön a vihar.Limitless S1E1: Ez engem is megfogott. Van +1 fix nézőjük
How To Get Away With Murder S2E1: Szintén nincs mit hozzáfűzni, kevesebb időbeli ugrálás nekem jobban bejön. A + jelenet miatt alig várom a 2. részt.
-
tomiii.
aktív tag
Csendben olvasgatom a topikot, a heti rendszeres anyaghoz kerestem kis darálásra való sorozatot, sose érdekelt a katonaság, tengerészet vagy a hajózás ezért a The Last Ship-be nem akartam belekezdeni, de annyiszor szóba kerül, hogy meglestem, hát... Nagyon bejött Egy felüdülés a már megszokott sorozatok mellett, úgy kell visszafognom magam, hogy még 1-2 napig tudja adagolni az új részeket(s02e02-nél tartok).
Lehet csak azért ilyen, mert mások a helyszínek, de ez pont ad annyi változatosságot, hogy érdeklődve figyeljem, más sorozatokat nézegetni szoktam, hogy mennyi van még hátra, itt még nem fordult elő. Kíváncsi vagyok, hogy meddig tartja nálam ezt a szintet.
Szóval csak ajánlani tudom.
-
tomiii.
aktív tag
válasz whiskeys #17379 üzenetére
na, megnéztem a pilotot. hát így hallomásból a dolog jobban bejött, mint az első rész megnézése után, de annyira azért érdekesnek találtam, hogy ha lesz szabadidőm sorozatra akkor szépen végig zongorázok rajta, de tényleg nem szippantott be, csak mintha valami dokumentum film lenne amit a miért? és hogyan? kérdések miatt még nézek egy darabig, meg kíváncsi vagyok, hova fog jutni pár rész után
-
tomiii.
aktív tag
Sziasztok!
mostanában elég sok sorozat fogott meg, szinte folyton be vagyok táblázva jelenleg a Gotham fogott meg, pedig nem gondoltam volna, hogy tetszeni fog, bár még csak a S01E02-nél járok. Fura, hogy az köztudott, ki hova fog jutni az életben, de kíváncsi vagyok most már a hogyan-ra is.
a képi világot is nagyon eltalálták, néhol ez a noir-os beütés (?) jót tesz neki. egyedül Alfred az aki valamiért nagyon nem az igazi, nem tetszik se a színész, se a karaktere, pedig a Nolen filmekben a stílusa bejött. kíváncsi vagyok, hogy merre halad a sorozat.
-
tomiii.
aktív tag
nézitek a walking deadet? a szinkronhangok tetszenek, de a minőség nem valami egetrengető, de azért végig nézem magyarul is a sorozatot anyumat is rávettem, hogy nézze, nem a kedvence, de majd megszereti
-
tomiii.
aktív tag
válasz xenom0rph #10511 üzenetére
na akkor nem vagyok egyedül, de lehet csak a hangulatom nem illik most ehhez, de egy pillanatig se tudott lekötni, pedig rákészültem nagyon. Hétvégén az első részt végig nézem, hátha...
az a baj kevés most a nézendő sorozstom, kínomban már a Fresh Prince-t kezdtem el nézni
-
tomiii.
aktív tag
Sziasztok!
Pár éve rendszeresen fogyasztom az aktuális sorozatokat, lehet néha benézek ebbe a topikba is.Elsőkörben. Ez a Da Vinci démonai másnak mennyire tetszik?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● a spoiler formázás a topikban elérhető. A használatával kapcsolatban olvasd el a téma összefoglalót az oldal tetején!
● Ha spoilert észleltek egy hozzászólásban, akkor a moderátoroknak tudjátok jelezni a modkerben. Linkeljétek be a problémás hozzászólást és írjátok le, mit kellene spoilerbe tenniük.
● A topicban tilos a warez mindennemű formája!
Ennek értelmében nemkívánatos témák:
- filmek, sorozatok torrent- és egyéb letöltőoldalakon való fellelhetősége
- ki, mit, hogyan, mikor, milyen minőségben warezolt magának
- a különféle release-ek, illetve az azokat készítők munkásságának kitárgyalása
- másolási és egyéb védelmek kikerülése, rip-készítés, letöltött tartalmak konvertálgatása, szerkesztése
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Motoros topic
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- Autós topik
- Spórolós topik
- Fűzzük össze a szavakat :)
- TCL LCD és LED TV-k
- Lexus, Toyota topik
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest