Hirdetés
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- weiss: Autó költségek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
-
LOGOUT
Sorozatokkal kapcsolatos gyakori kérdések és alapvető tudnivalók.

Mi az a "SPOILER", miért van szükség a spoiler jelzésre / formázásra (spoiler gombra)?
Spoilernek számít a cselekmény részleteinek vagy egészének a leírása. Különösen fontos a spoiler jelzés, ha valami váratlan, megdöbbentő fordulatot, eseményt stb. írunk/lövünk le (például: XY szereplő meghalt), mert nem szeretnénk elrontani mások szórakozását.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bad Pritt
félisten
válasz
ígyvanferi
üzenetére
Én azt hittem azt jelenti, hogy kompjúter által generált. Ahhoz képest szép munka lenne.

-
spiky03
veterán
válasz
callmeakos
üzenetére
Durván néz ki Coulson. 
A nagy vadmotoros.
-
gyuromoj
veterán
válasz
ígyvanferi
üzenetére
Clark Gregg
-
ígyvanferi
addikt
válasz
callmeakos
üzenetére
Nekem azt se sikerült megfejtenem, ki az a CG. Biztos marha hosszú neve lehet, ha nem írtad ki...
-
gyuromoj
veterán
válasz
callmeakos
üzenetére
Jaja. Onnan loptam.

-
gyuromoj
veterán
Ki találja ki elsőnek hogy ki található a képen?

-
Ragnar95
félisten
válasz
spiky03
üzenetére
Szerintem viszont tökéletes a sebesség, ígyis elég sok minden történik 1-1 részben, bár az tény,h a sok szál miatt nem mindig ugyanakkora a hangsúly az adott szálakon.
Nekem mondjuk egyáltalán nem hiányzik belőle Batman, ez a sorozat pont hogy nem róla szól, hanem a Batman-történet előzménye. -
spiky03
veterán
válasz
spammer
üzenetére
Igen ezeket én is tudom.

Naponta olvasom a filmes weboldalakat.
Csak jó lenne ha egy picit gyorsabban haladna azért a történet, mert nem tudom, hogy meddig tudják ezt így húzni.
Nah de sebaj, azért örülök, hogy lett egy ilyen is, mert így jobban megismerhetjük a gonoszok kialakulását.
De remélem azért felpörgetik a sorozatot. -
spammer
veterán
válasz
spiky03
üzenetére
Hosszú évek, nagy tervek, bármi változhat, de a jelenlegi helyzet az, hogy nem lesz benne Batman. Interjúkból illetve spekulációkból annyit lehet tudni, hogy a sorozat vége kb. majd ott lenne, amikor Bruce-ból Batman lesz. Tehát aki most azért nézi, mert azt várja, hogy 1-2 évad múlva itt majd Batman fog repkedni, az csalódni fog. És ugyan a TV-s univerzumot nem mossák össze a filmessel, de akkor is elég kicsi a valószínűsége, hogy az új DC mozifilmekkel párhuzamosan legyen majd egy Batman a TV-ben is. Egyébként ezért lesz necces a Flash is, mert jön majd a mozifilm új színésszel, és kérdéses, hogy addig futni fog-e még a sorozat, akarják-e párhuzamosan futtatni, ha addig nem kap kaszát. A DC nagyon szétszórta a cuccait, össze-vissza mindenféle csatornára, semmi közös pont egymással (kivéve nyilván az Arrow-Flash), se a mozifilmekkel...
-
spammer
veterán
válasz
spiky03
üzenetére
Sok évadot terveznek, már 7 és 10 évadot is olvastam, de álmodozni lehet, ki tudja, mennyi lesz belőle. Batman gúnyát ne várj, ha lesz is, akkor nagyon sokára, de esélyesebb, hogy inkább csak a sorozatzáróban, egy rövidke jelenetre. Batmant a mozifilmekre tartogatják.
-
spiky03
veterán
Most végeztem a Gotham 6. részével
Hát nem tudom. Nem volt rossz. Jó volt benne, hogy már Rébuszból is kaptunk egy picit többet. De a pálmát még mindig Pingvin viszi, még így is, hogy ebben a részben jó ha 5 percet szerepelt.
Amúgy nekem kicsit lassú a sorozat. Biztos bennem van a hiba de már azt várom, hogy Bruce elkezd edzeni, meg lassan magára veszi a Batman gúnyát.
Nem tudom mennyi évadot terveztek a gonoszok kialakulásával, meg milyen ütemben mennek majd, de jó lenne ha azért haladnának.
Persze érdekel azért, hogy mikor és hogy fordultak át a sötét oldalra a jelenleg még "normális" emberek.
Amúgy gondolom, vagyis remélem, hogy ilyen nagyobb időugrások majd az évadok között lesznek, hogy a 2. évadban már Bruce eléri a pubertás kort végre.
Nah mindegy, ettől függetlenül nézem majd folyamatosan a részeket, de a Flash meg a Shiled jobban érdekel.
Igaz a Shield sem olyan pörgős, de ettől függetlenül azoknak a részeit is várom.
Jah meg még azért az Arrow-t is.
@(#17280) Ace owner
Igen, pontosan 2015.01.10.
-
Ace owner
addikt
Banshee januárban jön már?
-
spammer
veterán
válasz
KisTücsök
üzenetére
Last Man on Earth, majd jövőre, ha lesz belőle valami egyáltalán.
-
KisTücsök
addikt
válasz
spammer
üzenetére
Jaa, oké.
Tényleg nem csípem annyira a témát, erről nem is igen tudtam, hogy miről szól, csak belekezdtem unalmamban. Ha ennél nem kezd rá jobban, mármint a nyálasságra, akkor folytatom. Ha nagyon bejön, ránézek majd a True Bloodra is.Melyik az a sorozat, amelyikben a csávó egyedül marad a földön? Most kéne jönnie valamikor, nem? Elfelejtettem.
-
tonyrulez
őstag
Trailer Park Boys
Hatalmas sorozat, csak ajánlani tudom
Kanadai vígjátéksorozat, egy dokufilmet forgatnak 2 bűnöző életéről akik egy lepukkant lakókocsiparkban laknak. Elég hamar eljutottam az ötödik évad közepéig (emiatt a TWD kivételével minden heti nézőst szüneteltetve), eddig minőségromlás egyáltalán nem volt. 2007-ben vége lett, de szerencsére a Netflix ezt is felkarolta, pont most szeptemberben jelentették meg a 8. évadot, és lesz 9. is. Ezenkívül 3 film is készült. Nézzétek 
-
ígyvanferi
addikt
válasz
callmeakos
üzenetére
Már nem azért, de Lisanál igazán nincs sok különbség, és igazán nem olyan szörnyű a helyzet, mint ahogy most beállítottad. Látszik, hogy már nem 20 éves, na és? Ha Courteney-t mondtad volna, az ő esetében ezt aláírom. Mondjuk nála sem konkrétan az öregedés a gáz, hanem az ellene folytatott harc.
-
|AP|
veterán
válasz
callmeakos
üzenetére
szerintem meg sokkal természetesebb, mint például ő (ha már Jóbarátok). El kell fogadni, hogy az idő nagyon gyorsan repül... és legalább neki még maradt valami mimikája

-
válasz
callmeakos
üzenetére
Nem,tényleg nem.
Ott van (szerintem a legjobb példa), Richard Dean Anderson. -
dokee78
félisten
válasz
callmeakos
üzenetére
Annyira nem vészes.
-
callmeakos
veterán
Éppen most járok a Jóbarátok maratonom vége felé (9. évad vége), és pont azon gondolkoztam hogy milyen patentül néztek ki akkor a csajok.
Erre most látom Lisa Kudrow-t, amikor tegnap haknizott Jimmy Kimmelnél. Szabályosan megijedtem, annyira beesett az arca

Lehet nincs igazam, de egyeseknek nem áll jól az öregedés

-
callmeakos
veterán
Agents of SHIELD 2x06
Kezd ez egyre jobb lenni
Bár van egy olyan érzésem, hogy most az Age of Ultron előzetes miatt is tettek be egy erősebb részt. De jó lenne tartani ezt a szintet.
A nézettségre azért kíváncsi vagyok.Átlagban olyan 4 millió körül szokott hozni. Nem tudom hogy ez erre a hétre mennyit változott.
Most nézem junkien. Szinte semmit. Ennyit erről
-
spammer
veterán
válasz
KisTücsök
üzenetére
Csak vicceltem (bár nem teljesen).
Én csak az eredetit (TVD) néztem, az elején még az is nézhető volt, legalábbis csajjal (
), de úgy is csak másfél évadot bírtam, aztán kénytelen voltam feladni.
Nézzed csak, ez hátha jobban sikerült, én semmiképp sem akarlak lebeszélni róla, te érzed, mennyire jön be. 
Részemről ha már vámpíros, akkor inkább True Blood, minden mélypontja és a gyenge írása ellenére (mert a karakterei rohadt jók).
-
Bad Pritt
félisten
Nem vagyok ellene, de Kaley Cuoco mire fel kap csillagot a Hírességek Sétányán?
-
sayCet
aktív tag
The Flash S01E04
Egyre jobban bejön. Eddig úgy el-el nézegettem, de most 1 percre nem lankadt a figyelmem róla. Nagyon jó epizód volt!
[SPOILER]
Ha most tippelnem kéne, a végén a tüzes faszi Purcel lesz. Szerintetek?
[/SPOILER] -
Ragnar95
félisten
The Blacklist S02E06
Egyre jobb ez az évad is szerencsére, lassacskán csak eljutunk az első évad színvonaláig
Mi az amúgy,h az őszi finálé lesz jövő héten, itt is téli szünetet tartanak, mint pl Suitsnál
SPOILER!!!
Nem gondoltam volna, hogy ez (vagyis ő
) Liz titka, de kíváncsi leszek, mit tudott meg eddig Tomtól és mit tesz vele végül. -
gyuromoj
veterán
Első kép az S03 forgatásáról

-
KisTücsök
addikt
válasz
dokee78
üzenetére
:/ Pedig az a "világ" jobban bejön. Azé' majd ránézek.
__________The Originals S01 E01-02
Tegnap kínomban megnéztem az első két részt, és tetszett. Más vámpíros sorozatokat, filmeket nem nagyon láttam, annyira nem fog meg a téma, de ezt folytatni fogom.
The Knick S01 E01-02
Gyakorlatilag nem találtam rajta fogást.
Nagyooonn jó. Gyorsan le is darálom. -
brownus
veterán
da vinci 2. évad vége wtf, kurva jó lett ez az évad is, sőt! jöhet a 3. évad

-
mayday00
őstag
Magyar premier - RTLII: 11.12 Dallas - 3x03
Magyar premier - VIASAT6: 11.19 Éghasadás (Falling Skies) 3. évad
-
leslieke
Jómunkásember
A Syfy nem tervezi a közeli jövőben a Stargate, a BSG, illetve a Farscape franchise-ok felmelegítését.
Pedig ezeknek még nézettsége is volt.. -
br.rak
őstag
Star Wars Rebels : Breaking Ranks (link)
Hogy ne kelljen keresgetni

-
nofi
addikt
Köszönöm a további tippeket! "How to make it in America" megvolt, csak sajnos annyira gyorsan kivégezték, hogy már nem is emlékeztem rá:/ Ez a Mixilogy jónak ígérkezik

-
-
Épp most nézem a "The walking dead" 4. évad 14. részét és lesokkolt.
SPOILER
Amikor az egyik kisgyerek megöli a másikat, hogy átváltozzon, hogy bebizonyítsa, hogy jók a zombik
SPOILERAztán belegondoltam, hogy a szakmámon belül mennyi hasonló dolgot látok, és rájöttem, hogy néha jó, ha ilyen kemény esetek és döntések egy ilyen filmben is megjelennek. (Csak nehogy valaki azt higgye, hogy ilyen döntéskényszer csak a filmekben van)
-
nofi
addikt
Szégyen, de most látom csak milyen jó kis sorozatos topic van itt PHn

Másodjára végignézve az Entourage-t keresnék hasonló részhosszúságú, hangulatos, jókedvű sorozatot. Amik már lementek (vagy futnak) nálam vígjáték kategóriában: Californication, Silicon Valley, Modern Family, HIMYM, Parks and Recreation, Office US, Couples, Black Books, Veep, Suits, South Park. Legrosszabb esetben ismét nekiesek az Office-nak

-
br.rak
őstag
Mivel hivatalosan csak tegnap ment a Rise of The Old Masters rész a Rebels-ből, itt egy interjú hozzá, ami talán megmagyaráz pár dolgot (link)
-
spammer
veterán
válasz
bobalazs
üzenetére
Boardwalk Empire
A lehetőségekhez mérten jó utolsó évadot raktak össze, a finálé is rendben volt. A casting külön dicsérendő, főleg az új fiatal színészek, nagyon eltalálták őket.
És ezt látva, nagyon sajnálom a sorozatot, mert ha nincs a kasza, akkor brutálisan erős évadok jöttek volna, most következett volna csak igazán abba a bizonyos "lecsóba csapás". -
bobalazs
nagyúr
Boardwalk Empire ezennel vége, utolsó rész volt. Sajnálom, mert nagyon bírtam.
-
KisTücsök
addikt
The Walking Dead S05 E03
Egész tűrhető volt ez a rész. Drámázni már nem tudnak úgy, mint az első 2 évadban, meg az akció jelenetek sem a régiek már, de ez most nem volt rossz. SPOILER
Abraham meg végre mutatott valamit.SPOILER VÉGE
Azt a jelenetet visszanéztem 1x-2x. Erre vártam már mióta megláttam... A vége meg... Valaki elment az írók közül? Vagy miért ennyire... ilyen. Full kiszámítható az egész.The Flash S01 E01-03
Nem gondoltam volna, hogy tetszeni fog. A hibái ellenére is, mert az azért van neki sok, egészen amatőrök is (ha az egyik jelenetben a nyavalyás dobozon rajta van a teteje, akkora a következőn is legyen már rajta, ha senki sem nyúlt közben hozzá...). A színészek sem jöttek még bele, legalábbis ennél csak jobb lehet a későbbiekben. Néhány karakter baromi idegesítő, sőt, szinte az összes, de így is aránylag korrekt. Valahogy érdekel, hogy ki/mi lesz a következő ellenség. Amikor meg elkezd akciózni az a futóbolond, mindig elkap a röhögés. Nem tudom, miért, de ez tetszik.

Gothamre kíváncsi leszek. Attól többet várok azért.
-
rétisün
veterán
-
Bad Pritt
félisten
Amúgy azt tudja valaki, hogy miért Tyreese az egyetlen csaj jelenleg a Walking Deadben?

-
negyven2
nagyúr
-
spiky03
veterán
válasz
Pearce
üzenetére
no cigi.
én is olvastam amit mondasz.
meg azt is, hogy valóban nem fog benne cigizni, mert ugye nem szabad, de máshogy oldják meg, hogy utqlgatnak rá vagy valami.
spoiler on
a pilotban pl a gyújtójával szórakozott folyton, meg a végén amikor nem tudom, hogy kicsoda rajzolgatta őt, akkor az egyik képen cigi volt a szájában.
kb ennyit vettem én észre.
spoiler offamúgy van aki jártas a constantineban?
hogy voltak-e utazások, eastern eggek a pilotban?
én sajna nem nagyon vagyok otthon benne.
csak olvastam, hogy pl spoiler on az a sisak vagy micsoda amit a csaj apjának a házában mutatnak és felemel a csaj az valami nagy ellensége vagy milye constantinenek ha jól emlékszem.
spoiler off
thx -
spammer
veterán
válasz
gyenesmartin
üzenetére
Még mindig nincs infó a folytatásról, gyanús, hogy kasza lesz:
"However no announcement had been made by late October although Denis McGarth stated on August 23, 2014 that news would arrive soon. On September 26, Syfy confirmed that they were unlikely to save Continuum should Showcase choose to cancel it."(forrás)
-
brownus
veterán
válasz
gyenesmartin
üzenetére
continuum, es passz
-
gyenesmartin
őstag
Sziasztok!
Nem tudja valaki mi a címe ennek a sorozatnak?
Egy nőröl szól aki 2070-ből jött vissza a mi időnkbe. Megismerkedik valakivel akit később is fog ismerni és akinek addigra nagy hatalma lesz. De nem csak ő jött vissza, hanem még egy pár rab is.
Illetve lesz e ennek folytatása és mikor? -
tonyrulez
őstag
Én még mindig kitartok a MyEpisodes mellett, lehet hogy nem olyan szép mint a Whatnext, de 14 éve megbízhatóan működik.
-
Hogen
tag
Ez a Constantine nagyon jónak igérkezik (Y)
Még egy plusz sorozat már követni sem tudom melyik mikor jelenik meg nincs valami emlékeztető ami időrendbe állítja a sorozataim és mutatja hol járok vagy melyik a legújabb ?
-
spammer
veterán
Constantine 1x01
Kicsit a régi Supnatot idézte, egy kis Final Destination fűszerezéssel, a zene pedig helyenként a Sherlockra emlékeztetett. Amúgy a 43 perchez és az NBC-hez képest egész korrekt pilot lett, kicsit gyorsan bele kellett tuszkolniuk mindent, de viszonylag ügyesen megoldották. Constantine alapvetően jó karakter, néhol kicsit túlságosan is laza, de a színész talán rendben lesz (a végén azért megvillantott valamit). Amúgy is bejönnek ezek a lecsúszott karakterek, picit már mélyítették is a karakterét, szóval kíváncsi leszek a folytatásra. Azon múlik majd úgyis, hogy mennyire lesznek érdekesek a MOTW részek.
(#17207) FireKeeper: Basszus, tényleg, ez Nora volt...
Fel sem ismertem a csajt.
Új hozzászólás Aktív témák
● a spoiler formázás a topikban elérhető. A használatával kapcsolatban olvasd el a téma összefoglalót az oldal tetején!
● Ha spoilert észleltek egy hozzászólásban, akkor a moderátoroknak tudjátok jelezni a modkerben. Linkeljétek be a problémás hozzászólást és írjátok le, mit kellene spoilerbe tenniük.
● A topicban tilos a warez mindennemű formája!
Ennek értelmében nemkívánatos témák:
- filmek, sorozatok torrent- és egyéb letöltőoldalakon való fellelhetősége
- ki, mit, hogyan, mikor, milyen minőségben warezolt magának
- a különféle release-ek, illetve az azokat készítők munkásságának kitárgyalása
- másolási és egyéb védelmek kikerülése, rip-készítés, letöltött tartalmak konvertálgatása, szerkesztése
- Lian Li SP850 SFX tápegység /850W Gold/Full moduláris/Fehér/Újszerű/Garancia/Számla/
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Midnight - 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4195, 94% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B460 i7 10700 32GB DDR4 512GB SSD ASUS TUF RTX 3070TI 8GB Lian Li LANCOOL 207 750W
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG B550 R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RX 9070 XT 16GB NZXT H440 fehér GIGABYTE 750W
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ 5G 512GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Durván néz ki Coulson. 

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

naaaaaaaaagyon messze van még! imádom!

Janaboy