- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Amiga A500 - A régi barátnő
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: Mindkét irányból bedugható USB-A?
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
- GoodSpeed: Ugrás 32 GB RAM-ról 64 GB RAM-ra: Corsair Vengeance CMK64GX5M2B6000Z30
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
Sörtípusok erjesztési eljárás alapján:
Új hozzászólás Aktív témák
-
adster
tag
Szia looser! Nem nem, ezekről még nem írtam, mert még nem pattintottam fel őket, egyedül az Elliot Brew-t ittam meg, a többit vmi jelesebb napra tartogatom, hadd érlelődjenek még tovább a spájzban. Bár ebben a melegben minden nap rettegés fogott el, ha rájuk gondoltam, de hátha megúszták.
Az Elliot Brew-ről természetesen majd jön a pár soros beszámoló, a többit pedig majd szépen sorjában felnyitom, de természetesen utána mennek a blogra.
Csak gondoltam ennyi csemegét nem árt együtt is lefotózni, illetve írni róluk egy szösszenetet.
Nem szeretném azért ezt a sörsznob stílust felvenni, de nagyjából mindenki el van ájulva tőlük, aki már kóstolta valamelyiket, így kénytelen vagyok bármiféle tapasztalat nélkül, pusztán a márkát övező nagyfokú elragadtatás alapján előkelő helyre belőni őket a tesztalanyaim sorában...
Gondolom kissé olyan ez, mint a Westvleteren esetében, bár ahhoz kétség sem férhet, hogy remek sörök lesznek. Az Elliot legalábbis tényleg jó volt. Kicsit szélsőséges, de jó!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf Gamer laptop! R5 3550H / GTX 1650 / 8GB DDR4 / 500GB SSD
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest