- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bobalazs: 5700x3d+4070S fogyasztása, alulfeszelése
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- No Voice in the Galaxy
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Új energia- és akkumulátor-címke az okoseszközök dobozában
-
LOGOUT
Sörtípusok erjesztési eljárás alapján:
Új hozzászólás Aktív témák
-
hm szerintem a Hoegaarden az egyik legjobb búzasör de lehet csak nekem jön be ennyire.
Pesten tegnap az aréna pláza nevezetü helyen ittunk egy sört. Van minden plázában szinte ez a remek sagfredo vagy mifene kávéző. Remek hely Győrben is néha benézek Edelweiss-t inni. Egészen meglepödtem amikor az itallapon megláttam a Paulaner-t. méghozzá 590ft-ért ami igencsak olcsónak tűnt mert boltban 400 felett van a 3 deci ha jól emlékszem. Amikor kihoztak egy üveg Edelweiss akkor már csak mosolyogtam hiszen tényleg nehéz megkülömböztetni ezt a kt sört. Bár Paulanernek jobban örültem volna mert nekem sokkal jobban bejön mint az Edelweiss de azért az se volt rossz.
Azt mondjuk nem értettem hogy miért nem habzott a sör. Alig keletkezett hab pedig állt bármilyen jól önti az ember gyereke a búzát azért keletkezik vmennyi hab. Itt meg semmi. Fene nem érti ezt. Talán a hűtéshez lehetett vmi köze.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Milyen routert?
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Xbox Series X|S
- PlayStation 5
- The First Berserker: Khazan
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GeForce RTX 5060 Ti: Ha az ár jó, minden jó (lenne)
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8600K 16GB DDR4 960 GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltő
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Bomba ár! Dell Vostro 15 3558 - i5-5GEN I 4GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest