Hirdetés
- GoodSpeed: Így lettem telekomos, mégsem lettem telekomos, és vagyok telekomos...
- Kalandor: Te mennyit költesz havonta kajára?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- aquark: Tapasztaltabb motorosok segítségét kérném!
- sziku69: Szólánc.
- Meggyi001: Vegán? Nem vegán?
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT.hu
Sörtípusok erjesztési eljárás alapján:
Új hozzászólás Aktív témák
-
hm szerintem a Hoegaarden az egyik legjobb búzasör de lehet csak nekem jön be ennyire.
Pesten tegnap az aréna pláza nevezetü helyen ittunk egy sört. Van minden plázában szinte ez a remek sagfredo vagy mifene kávéző. Remek hely Győrben is néha benézek Edelweiss-t inni. Egészen meglepödtem amikor az itallapon megláttam a Paulaner-t. méghozzá 590ft-ért ami igencsak olcsónak tűnt mert boltban 400 felett van a 3 deci ha jól emlékszem. Amikor kihoztak egy üveg Edelweiss akkor már csak mosolyogtam hiszen tényleg nehéz megkülömböztetni ezt a kt sört. Bár Paulanernek jobban örültem volna mert nekem sokkal jobban bejön mint az Edelweiss de azért az se volt rossz.
Azt mondjuk nem értettem hogy miért nem habzott a sör. Alig keletkezett hab pedig állt bármilyen jól önti az ember gyereke a búzát azért keletkezik vmennyi hab. Itt meg semmi. Fene nem érti ezt. Talán a hűtéshez lehetett vmi köze.
Új hozzászólás Aktív témák
- Le Mans Ultimate
- Politika
- Lexus, Toyota topik
- GoodSpeed: Így lettem telekomos, mégsem lettem telekomos, és vagyok telekomos...
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Reklámblokkolók topikja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Trollok komolyan
- További aktív témák...
- DJI RCN1 drón távirányító (RC-N1)
- DJI Mavic 3 / Cine / Pro / Classic drón koffer (B&W International Type 4000)
- DJI Air 2s drón RC szett újszerű állapotban, két akkuval és DJI RC-RM330 távirányítóval
- DJI Mini 4 pro / Mini 3 pro / DJI Mini 3 drón Fly More Kit Plus - 2x47 perc
- Star Trek: Fleet Command VIP Box gyűjtői ereklyék
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest