Sörtípusok erjesztési eljárás alapján:
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
- Bemutató Route 66 Chicagotól Los Angelesig 2. rész
- Helyszíni riport Alfa Giulia Q-val a Balaton Park Circiut-en
- Bemutató A használt VGA piac kincsei - Július I
- Bemutató Bakancslista: Route 66 Chicagotól Los Angelesig
- Tudástár AMD Radeon undervolt/overclock
Általános témák
LOGOUT.hu témák
- [Re:] [Luck Dragon:] Asszociációs játék. :)
- [Re:] [D1Rect:] Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- [Re:] [koxx:] Bloons TD5 - Tower Defense játék
- [Re:] eBay-es kütyük kis pénzért
- [Re:] [bitpork:] Fogyasztásra ítélve
- [Re:] Elektromos rásegítésű kerékpárok
- [Re:] [sziku69:] Fűzzük össze a szavakat :)
- [Re:] [antikomcsi:] Való Világ: A piszkos 12 - VV12 - Való Világ 12
- [Re:] [gban:] Ingyen kellene, de tegnapra
- [Re:] Android másképp: Lineage OS és társai
Szakmai témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Téma összefoglaló
Hozzászólások
Coyote2000
őstag
látom mindenki sorolja itt a sznob különlegességeket... én meg egyszerűen az Arany Ászokot szeretem, nekem az a legfinomabb. Mindenki agyonreklámozott kedvencét, a Heinekent alapból savanyúnak tartom , a Stellát olyan gyenge női sörnek, a Steffl olyan ''laktató''... A magyarok közül a Szalont utálom, csakúgy, mint a csapolt Sopronit műanyagpohárban
Ha már különlegesség, akkor a horvátok zöld kecskés söre - aminek nem jut eszembe a neve - az marha jó, illetve a Birra Moretti (olasz) minden mennyiségben. Ezen kívül a belga sörök nagyon jók, csak 12%-os alkohollal azért már túllőnek a hagyományos magyar sörözés keretein
Morettiből mindenki kóstolja meg a sima világost, de a 7%-os dupla főzésű se gyenge...