Hirdetés

2024. június 5., szerda

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 04:41:15

LOGOUT.hu

A Sony 2010. május 11-én bejelentette a MILC (tükörnélküli cserélhető lencsés) fényképezőgépcsaládjának első két tagját, a NEX-3, és NEX-5 gépeket, APS-C méretű szenzorral. A piaci várakozásnak megfelelően az APS-C vázak rövid, de gyors evolúciója után 2013.október 13-án megjelent az első full frame méretű érzékelővel szerelt Sony MILC ILCE-A7 néven. Az összefoglaló a rendszert átlátni próbál segítséget nyújtani.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#20019) Ixion77 válasza Mirman (#20014) üzenetére


Ixion77
őstag

Nem hinném hogy ez annak a jele lenne. Azért ez nem úgy megy hogy tízezrével állnak a vevők lélegzetvisszafojtva várva a Canon ajánlatát, aztán amint meglátják a technikai adatokat, kiábrándulnak és már nyomják is a Buy gombot a Sonyra az Amazonon.
Kétségtelenül van, amiben a Canon ajánlata gyengébb a Sonyénál, de vannak előnyei is. Aki eddig nem váltott, annak már nem kell úgy éreznie hogy váltania kell. Talán az IBIS hiánya a legjelentősebb hátrány, de sokakat az nem érdekel.
Arról nem is beszélve hogy el se hinnéd milyen sokan vannak akik szerint a Sony játékokat tud gyártani, nem fényképezőgépet... Az ember emocionális, nem racionális.

"Seems like humanity needs war and famine to correct itself."

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.