Hirdetés

2019. december 11., szerda

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#1) Fitzgerald


Fitzgerald
(addikt)

Nekem csak a sztori kevés egy játékban, akkor inkább megnézek egy filmet. Sétálni meg inkább sétálok egyet a Ligetben, ha akarok. Pécén lehet teszek vele egy próbát majd valamikor a távoli jövőben, de annyira nem fogott meg amit láttam belőle.

(#2) hombre[EU]


hombre[EU]
(senior tag)

Miért nem Grath írta?

build bridges not walls

(#3) S e t h


S e t h
(veterán)

Jó teszt lett, nagyon megosztó játék.

This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!

(#4) F.B.I.


F.B.I.
(addikt)

Több kérdés is felmerült bennem a játékkal kapcsolatban: amennyiben kesobb szerzi be az ember fia, akkor az online"segítő társ" világ fog annyit még hozzáadni az élményhez?
Elég hozzá egy sima slim PS4 , vagy a grafikai orgiához kell egy Pro, esetleg mindez nem fontos, mert a történet elviszi a hátán, a beletolt órákat élménynek?
Fiatalabb korosztály (értsd, felnőtt 15 évesek, mint a fiam) esetleg élvezni tudják, mond nekik valamit, megoszt valami élményt azon kívül, hogy ne üljön a gép előtt, hanem menjen inkább csajozni?

És kösz a tesztet!

[ Szerkesztve ]

The Last Ogre. Segítő válaszokat köszönöm! Apád lehetnék Luke!

(#5) Gengi


Gengi
(senior tag)

Az elmúlt években sorra jöttek ki az egy kaptafára készűlt game-k. Mind ugyan olyan csak más a skin, esetleg van benne egy pici játékmechanikai csavar.

Péntek óta nyomom és egy percig nem voltam csalódott benne a sőt meglepett hogy mennyi minden van benne. Pl egy mario odysee senki nem tart sétaszimulátornak :).

Kicsit már zavaró hogy mindenki próbálja magyarázni hogy ez megosztó, komoly szimbólumrendszer etc...

PSN:Mak1wara "A Tudásalapú társadalmat megette reggelire a fogyasztói társadalom"

(#6) hyperspace válasza F.B.I. (#4) üzenetére


hyperspace
(őstag)

HZD FAT-en is nagyon szép és jó, de ha valaki nagyon ki akarja maxolni, akkor vegyen Pro-t. Az élmény megvan a gyengébb gépen is.

ha azt mondom neked van igazad, nekem van igazam... :)

(#7) Silenzio válasza Fitzgerald (#1) üzenetére


Silenzio
(addikt)

A Ligetben nem vadásznak rád fosztogatók meg fekete semmipocsolyából kikelt kvázi-lidércek, max szatírok, csövesek meg szipusok. Az kevésbé izgis.

Amúgy ki kell ábrándítanom Alizt, rétegjáték marad ez, amire a többség épp csak egy szánakozó, lemondó vagy elborzadó pillantást vet. Sajnos az átlag proli szintet az unokatesóim képviselik, akik anno a Diablóra azt mondták, ilyen bonyolult játékokkal ők bizony nem játszanak.

Ha látsz egy eladó PS4-et, többnyire valami bundle cím van hozzá, meg valami autós szar, meg FIFA. Ez kell a plebsnek.

A privát üzenetet preferálom, végső esetben hívj telefonon.

(#8) GTompi


GTompi
(csendes tag)

Élvezetes volt olvasni! Nagyon jó a stílusod! :)
A játék nekem valószínűleg túl elvont lenne, de talán egyszer nekifutok.

(#9) RudY válasza F.B.I. (#4) üzenetére


RudY
(őstag)

A későbbi kezdés semmilyen formában nem jelent se előnyt, se hátrányt (legfeljebb a spoilerek ismerete miatt), mivel minden játékossal a szintjének megfelelő "társak" kerülnek kapcsolatba és közös műveletekbe.
Erősen rétegjáték, meglehetősen időigényes, azoknak okoz élvezetet és hosszan tartó élményt, akik képesek aprólékossággal elmélyülni ebben a részletesen kidolgozott alkotásban...és úgy általában leginkább azoknak, akik szeretik maguk megoldani a feladatokat, nem elégednek meg az irányítottsággal (korosztálytól függetlenül).
A ráfordítandó idő mennyisége és a játék mélysége miatt tehát inkább előbb a csajozás, ha marad még utána/mellette ideje, akkor akár bele is férhet... mondjuk egy szakítás után, amikor úgyis borongós a hangulata. :DDD

[ Szerkesztve ]

Xbox Gamertag: RudY HUN; PSN ID: RudY_HUN

(#10) satz18


satz18
(őstag)

Nekem már a MGS is túl elvont volt. Asszem ez már túl sok lenne.

Asus GL502VS, Lenovo x60, Xiaomi Mi 9T, PS 3

(#11) jófejsrác


jófejsrác
(senior tag)

Péntek óta veretem én is, és eddig egy percet sem bántam. 11 órám van benne amit úgy szedtem össze, hogy 4 kisebb bázist kapcsoltam a hálózatra = totál az elején vagyok.
Azt aláírom, hogy nem egy durva állandóan pörgő akció játék , de nálam azonnal betalált az atmoszféra a zenével együtt. A hosszú atvezetoket pedig kifejezetten elvezem, ahogy a korábbi metal gearekben is tettem. Amit a 4-ben fel róttak hibának, én pont azt hiányoltam az 5-bol. A DS-ben pedig újra vannak maratoni atvezetok :B .

Összességében kicsit úgy érzem, hogy sokan kapaszkodnak a negatív “posta szimulátor” jelzőbe, függetlenül attól hogy kipróbáltak e vagy sem. Azt is aláírom, hogy nagyon erős volt a marketing aminek következménye, hogy mindenki a 100/100 játékot várt ettől a címtől.
De a mai mezőnyben ahol a “legnépszerűbb” játékok a LoL, Cod, Gta, Fortnite, kifejezetten üdítő, hogy vannak mindenféle reklám és microtranz mentes sztori orientált egyedi produktumok. :C

(#12) szparista1


szparista1
(csendes tag)

Én megjelenés napján 1-2 cikket olvastam róla és próba szerencse alapján kipróbáltam. Semmi elvárásom nem volt a játék felé. Azóta viszont teljesen beszippantott, nálam az év játéka lett :) A hezitálók szerintem majd nyomott áron valakitől később mindenképp szerezzék be a játékot és adjanak neki egy nap esélyt :) Szerintem senki se fogja megbánni. Én a legtöbb játékot elkezdem de megunom és nem fejezem be :D Utoljára az Cod WW2 akasztottam ki, igaz annak sztorija elég rövid :D De úgy érzem ez lesz a kövi game amit kiakasztok, és megfontolom, hogy első amit kiszeretnék platinázni :D Egy olyan játék, ami baromi izgalmas, kellően ingadozik néha nyugodt, néha pörgős, és több stílus keveredése fellelhető benne egyaránt :) ezt kijelenthetem spojlermentesen :) Jelenleg 6. résznél járok és eddig kb 40 órám van benne :P Egy esélyt megér mindenképp én eldobtam az agyam :P Ha szeretnéd használni az agyad néha és unod a megszokott dolgokat akkor neked találták ki ezt a játékot :)

[ Szerkesztve ]

(#13) Scholes9 válasza satz18 (#10) üzenetére


Scholes9
(nagyúr)

Számomra nem csak elvont, de halál unalmas is. Nem az én játékom, ez van. Ezt majd talán valamikor kipróbálom.

(#14) hajbel válasza Silenzio (#7) üzenetére


hajbel
(őstag)

Ezt is az átlag proli pontozta le (lásd. amerikai tesztek). Nekem egyelőre nagyon tetszik és átjön az üzenet. Mondjuk a sok filó könyv és művészfilm biztosan nagy szerepet játszik ebben, meg az izlandi nosztalgia. Az aktuálpolitikai véleményétől Kojimának pedig elvonatkoztatok. Nem értem, hogy miért kellett megszólalnia ilyen ügyben.

The Verge professional PC building guide: "You'll need a Swiss Army knife that hopefully has a phillips head screwdriver."

(#15) Plazmacucci válasza hombre[EU] (#2) üzenetére


Plazmacucci
(nagyúr)

Szerencsére.

Vissza kell vinnem pár kazettát.

(#16) andor80


andor80
(junior tag)

Köszi a tesztet ..Majd ha itthon legális lesz az arab csoki nekiállok :DAnélkűl felkötném magam tuti.
Ui

Kedves!
Pont úgy nézek ki mint Kodzsimia(legalább is mostantól) ...Tehát ha hosszúnak tünik az út Japánig állok rendelkezésre ;]

Hoppá!Iyen agresszív visszataszító zaklatás után marad is örökre és éljen az ADBLOCK!!!

(#17) DiamondBack


DiamondBack
(senior tag)

[link] De sokára lesz még ez :(

(#18) Kopi31415 válasza hombre[EU] (#2) üzenetére


Kopi31415
(félisten)

Lehet nem élte túl.

A bevezetőt olvasva eszembe jutott egy protokolldroid.

[ Szerkesztve ]

Part to Part | Status:122% completed | Estimated time remaining:1193hr 2min 30sec ----- Converting Data | Status: 425% completed | Estimated time remaining: 1193hr46sec

(#19) Mumia


Mumia
(csendes tag)

De én igen. Vitatom. Egy önsztároló beképzelt figura. A játékai teljesen öncélúak. Értsd direkt eltér bevett játékdizájneri fogásoktól csak azért, hogy ő más legyen nem pedig azért mert annak gyakorlati értelme van.

A történetei pedig túlságossan elvontak és abszurdak ahhoz hogy élvezhetőek legyenek számomra. (Ne is próbálkozz "azé meee nem érted" beszólással, ismerem ezt a kifogást)

De ami a leges legjobban zavar a játékaiban az a 4. fal folyamatos ledöntögetése. Képtelen vagyok beleélni magam olyan történetbe ami folyamatosan emlékeztet hogy ez csak egy játék.

(#20) Silenzio válasza hajbel (#14) üzenetére


Silenzio
(addikt)

Abból kimaradtam. Minek a kapcsán szólalt meg?

(#8) GTompi:
Valóban remek a stílusa, sokkal jobban kijön, mint a tucat telefontesztekben.

A privát üzenetet preferálom, végső esetben hívj telefonon.

(#21) hajbel válasza Silenzio (#20) üzenetére


hajbel
(őstag)

Hogy a játék üzenetét Trump és a Brexit ihlette.

The Verge professional PC building guide: "You'll need a Swiss Army knife that hopefully has a phillips head screwdriver."

(#22) RudY


RudY
(őstag)

Egyébként az időhiányosoknak és az unalmas hosszúságtól tartóknak ajánlanám figyelmébe:

Hideo Kojima confirms Very Easy Mode in Death Stranding for non-gamers
"Kojima confirmed Very Easy Mode, which will be great for movie fans who will be playing the game for the story." [link]

Tehát ez a mód főleg azoknak szól, akik nem igazán játszanak játékokkal, és inkább a filmek rajongói.
Érdekes módon erről egyetlen kritikában vagy tesztben sem olvastam, ami viszont nem a készítő, hanem a leginkább a teszterek ordas nagy hiányossága.

[ Szerkesztve ]

Xbox Gamertag: RudY HUN; PSN ID: RudY_HUN

(#23) GodGamer5


GodGamer5
(őstag)

Többször már nem veszek ps4-et, főleg csak ezért a gammáért nem, de tuti kipörgetem a játékot... Pc-n. :) De soká lesz még az. :)

"Régen volt egy SoundBlaster Pro hangkártyám. Jól szólt. Sajna már nem használhatom, mert max a seggembe tudom bedugni. Kár érte."

(#24) Krissz1983 válasza Mumia (#19) üzenetére


Krissz1983
(aktív tag)

Sosem szerettem a játékait. Kövezzetek meg de nekem egyetlen mgs sem tetszett.
Ez "játék" különleges. Inkább egy interaktívan elmesélt könyv.
Ez nem egy jó játék. De valami olyan erőteljes hangulatot áraszt ami vagy beszippant vagy nem. Engem teljesen magával ragadott.
És ha beszippant a világa akkor már azt is élvezni fogod ha csak sétálni kell A-ból B-be. És számomra ettől zseni ez az ember. Mert úgy ragadott magával hogy gyakorlatilag semmilyen olyan elemet nem vetett be ami más játékokban megfog.
Én nem akarok megtéríteni senkit. De ami itt folyik a ds kapcsán az már vicc kategória.
Olyan emberek mondanak véleményt róla akik meg sem vették. Láttak róla videót.....ehh.
Bocsi nem válasz akart lenni.

[ Szerkesztve ]

Give them nothing but take from them everything

(#25) bulikavagyok


bulikavagyok
(veterán)

Jó teszt, tetszik a szerző stílusa. A játék annyira kíváncsivá tett, h a héten kénytelen leszek beszerezni egy PS4-et miatta. Remélem, h nem fogok csalódni.

Üdülés Miskolctapolcán! https://goo.gl/8ntJQc >>> Egyedi árért írj privátot!

(#26) Cifu


Cifu
(nagyúr)

A tesztet köszönjük szépen, de....

1.: A többi Gamepod teszttel is az a fő problémám, hogy nem a játékot mutatja be, hanem a szerző gondolatait a játékról. Megértem, hogy Alice-nak nem lehetett egyszerű (gondolom ez az első játéktesztje), de ettől még a játékról konkrétan alig van az írásban információ.
2.: A fentihez kapcsolódik, hogy persze, mi hiányzik akkor? Nos például az, hogy a képekről látható, hogy magyar nyelv van a játékban például, de arról egy szót se olvashatunk, hogy sikerült a magyarítás.
3.: Talán velem van a baj, de ez a beteges spoiler elkerülés miatt végképpen nem tudjuk meg, hogy végül is miről szól a játék. Ha csak ezt az egy tesztet olvastam volna, akkor kb. letudnám annyival a játékot, hogy egy Fedex szimulátor, és ennyi, lapozzunk. (Nem vitatom, a külföldi tesztek jó része is hasonló szintű).

Légvédelmisek mottója: Lődd le mind! Majd a földön szétválogatjuk.

(#27) sting2


sting2
(őstag)

Kiváló teszt!
De, nem neked adtam volna ezt inkább.
Nem volt meg a "kémia" - van ilyen...

(#28) AliceWake válasza Cifu (#26) üzenetére


AliceWake
(HÁZIGAZDA)

Az a probléma, hogy erről nem nagyon lehet máshogyan beszélni, ha tényleg nem szeretnék spoilerezni. Márpedig nem csak azért nem szeretnék, mert kis híján az életemet írtam alá, hogy nem teszem :( Ha bármi egyebet elárulok, elrontom mások felfedezését. Ami nem rondítja össze az élményt, az kábé ennyi.
Eléggé nehéz volt úgy beszélni, hogy lényegében semmit ne áruljak el. A játék viszont technikailag tényleg egy viszonylag eseménytelen FedEx szimulátor sajátos hangulatú világgal és az ezt megalapozó grandiózus sztorival, csak erről ugye direkt nem beszéltem.

[ Szerkesztve ]

Non omnis moriar.

(#29) noPublicFG


noPublicFG
(senior tag)

Köszönöm a tesztet!
Az első bekezdésed nagyon tetszett, de a játék nem!
:)

plus ça change, plus c'est la même chose

(#30) doooo


doooo
(őstag)

Jó látni már itt is a tesztjeidet, Alice. (Mindenféle névre számítottam a cikk elején, a tiédre semmiképp. :DDD )
Nagyon furcsa játéknak tűnik az elmúlt évek információfoszlányai után, és a mostani értékelések után is. De valószínűleg ilyennek is kell elfogadni. A beteges hype nyilván a tömegek számára szinte kielégíthetetlen elvárásokat szül... bármiről is legyen szó (és ez régebben is így volt, nem csak most).
PC-n majd kipróbálom egyszer... amikor sok időm lesz. Sorozatban vagy filmben mondjuk szívesebben nézném...

(#31) Kentaur82


Kentaur82
(tag)

Nekem fogalmam sem volt róla ki ez a csávó kb 1 hónappal ezelőttig, amikor megvettem a phantom paint de 20 óra nyüstölés után beleuntam. Ennek a játéknak a marketing dömpingjéről lemaradtam, így csak a megjelenés előtt foglalkoztam vele 1-2 héttel. Engem olyan szinten beszippantott hogy 30 órát vertem eddig bele és nem volt unalmas, sőt ellenkezőleg. Egy játéknak ez a lényege hogy tudjon újat mutatni nekem, ki tudjon kapcsolni engem és szórakoztasson szintén engem és ez szigorúan egyénfüggő. Minden ember más és minden embernek más az igénye.
Nekem egy Gow nem jött be 5 óra utàn abbahagytam de ez a játék olyan mint anno a death space volt vagy a witcher vagy a half life, mert ràm olyan hatással van. És ez a lényeg, nem érdekel milyen szakemberek mit elemeznek, mert ez az egész túl van tolva a kedvencem pedig akik más streamjét nézik és így alkotnak vèleményt. Vegyètek meg, próbáljátok ki, akkor lesz véleményetek, ha nem jön be, utána el tudjátok adni. Csak akkor ne játszatok vele ha eleve taszít a game.
A cikk jó lett szerintem is.
Én örülök hogy megvettem, mert rengeteg olyan dolgot adott, amit régen làttam játékban és ez a lényeg.
Respect mindenkinek. :R

(#32) Deck válasza AliceWake (#28) üzenetére


Deck
(veterán)

Jó teszt lett! :R

PSN ID: deck91_x

(#33) pzstm válasza bulikavagyok (#25) üzenetére


pzstm
(félisten)

szerintem de :DDD

iPhone Xs Max 64GB Black |Surface Pro4 256GB Type Cover |Xbox One X Project Scorpio|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!

(#34) bulikavagyok válasza pzstm (#33) üzenetére


bulikavagyok
(veterán)

Előfordul néha. :B

[ Szerkesztve ]

Üdülés Miskolctapolcán! https://goo.gl/8ntJQc >>> Egyedi árért írj privátot!

(#35) Kopi31415 válasza AliceWake (#28) üzenetére


Kopi31415
(félisten)

Ezt az élmény elrontást annyira rühellem, mindenki olyan rohadt nagy hópehely lett már, hogy nem lehet miatta értelmes kritikát írni. Pl. Mi a baj a történettel?
Filmek esetén ugyanez. Érdekes, régen komplett végigjátszások és nagy tesztek voltak az újságokban, mégse sírt senki, hogy úristen, el lett rontva az élményem.

Part to Part | Status:122% completed | Estimated time remaining:1193hr 2min 30sec ----- Converting Data | Status: 425% completed | Estimated time remaining: 1193hr46sec

(#36) AliceWake válasza Kopi31415 (#35) üzenetére


AliceWake
(HÁZIGAZDA)

Látod, régen minden jobb volt. Kivéve a sávszélességet ;]

[ Szerkesztve ]

Non omnis moriar.

(#37) Ragnar_ válasza AliceWake (#36) üzenetére


Ragnar_
(őstag)

;]

[ Szerkesztve ]

Ryzen R5 1600X - ASUS PIRME-B350 PLUS - 2x8Gb G.Skill Aegis 3GHz - Gigabyte 1070 G1 Gaming

(#38) antikomcsi


antikomcsi
(veterán)

Tényleg sokat tudtál írni a semmiről (is). ;)

(#39) sp8787


sp8787
(őstag)

Ez a leggyengebb/rosszabb teszt amit valaha olvastam pedig neha meg a Slant-es teszteket is elolvasom.

(#40) Geller72


Geller72
(veterán)

PS4-en is van magyar felület/felirat, vagy meg kell várnom a nyáron megjelenő PC-s verziót, mert abban biztosan lesz? (Sry, ha most azért nem kapcsoltam be a PS4-et, de nem otthonról írok. ;).)

Eachine Micro Skyhunter PNP, Gemfan Hulkie 2040-3, Gemfan 3035BN prop szettek eladóak. Érd: PM

(#41) RudY válasza Kopi31415 (#35) üzenetére


RudY
(őstag)

Persze hogy nem problémáztak a spoilerezés miatt, mert mire az újságokban megjelentek a tesztek, addig kb. már mindenki rég végigjátszott mindezt a virágzó warez paradicsomban. Az összes nyomtatott sajtós tudna sztorizni, hogy milyen rajongói leveleket kaptak. Képesek voltak tömegével azért tollat ragadni és elkutyagolni a postára, hogy bődületes baromságokat irkáljanak nekik. A trollok nem a modern kor szülöttei, ez a csökevényes faj egyidős az emberiséggel, csak pár év késéssel és a korlátlan net bevezetésével kerültek leginkább látókörbe.

Xbox Gamertag: RudY HUN; PSN ID: RudY_HUN

(#42) antikomcsi válasza sp8787 (#39) üzenetére


antikomcsi
(veterán)

Mert ez nem teszt. Inkább egy kis novella. Mind a szóhasználat, mind a fogalmazásmód messze túlmutat azon, ami egy játék teszt megírásához szükséges. Jelen esetben egy új irodalmi műfaj születésének lehetünk tanúi.

(#43) felixo


felixo
(őstag)

Kíváncsi lennék, hogy a teszt írója mennyi időt játszott a játékkal !? :U
Szerintem percekben számolható ... és fogalma sincs a dolgokról. Nevetséges, hogy ilyen teszteket engednek egyáltalán nyilvánosságra hozni !? :U
Vicc.

Honor 8, PS4 Pro

(#44) S e t h válasza felixo (#43) üzenetére


S e t h
(veterán)

Mire alapozod az állításaidat?

This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!

(#45) felixo válasza S e t h (#44) üzenetére


felixo
(őstag)

Mert az írásból kiderül, hogy szinte nem is játszott a játékkal.

Honor 8, PS4 Pro

(#46) Geller72 válasza Geller72 (#40) üzenetére


Geller72
(veterán)

..Közben megnéztem a playstation weboldalán és ezt írja:
"Küzdj a civilizáció megmentéséért egy széthulló világban, amelyben természetfeletti veszélyek százai leselkednek rád, mindezt magyar felirattal. "
Akkor ok, itt is van lehetőség. Akkor nem várom meg a pc-s verziót.. :U

Eachine Micro Skyhunter PNP, Gemfan Hulkie 2040-3, Gemfan 3035BN prop szettek eladóak. Érd: PM

(#47) S e t h válasza felixo (#45) üzenetére


S e t h
(veterán)

Te sem játszottál még vele, szóval mi volt a viszonyítási alapod?

This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!

(#48) Chalez válasza Geller72 (#46) üzenetére


Chalez
(senior tag)

Nyugodtan vegyed, full magyar feliratos a játék

(#49) Cifu válasza RudY (#41) üzenetére


Cifu
(nagyúr)

Vitatkoznék. Eleve a nyomtatott újságokból értesült az egyszeri felhasználó arról az 1990-es évek elején és közepén, hogy létezik az adott játék. SpV, CoV, 576KByte, Guru, stb. Prehistoric korszak, na...

A végigjátszások pedig azért voltak szórakoztató olvasmányok sokszor, mert (a jobb tollú írók) szépen kiszínezték azt (ez volt az SpV / CoV sármja anno, ahogy CoVBoy kommentálta az írásokat, ugye emlékszünk erre a gyöngyszemre: ....Húz Koton Fej (remélem nem használtat találtunk - CoVBoy) ).

Végigjátszások pedig most is vannak, a legválogatottabb módon, akár Youtube videón...

Ettől függetlenül én azt hiányolom a legtöbb mostani tesztből (hangsúlyozom nem GP specifikus, de itt is ezt látjuk), hogy nem a játékról írnak, hanem arról milyen hangulatba került az cikkíró tőle. Nem kerül részletezésre az irányítás, a történetről legtöbbször csak az alapszituációt festik le, ami általában már a játék megjelenése előtt is ismert, és a többi. Így magát a játékot nem ismerjük meg, nem lehet eldönteni belőle, hogy ez most kell-e nekem vagy sem... :U

Légvédelmisek mottója: Lődd le mind! Majd a földön szétválogatjuk.

(#50) arelim


arelim
(tag)

a cikkből hiányolom a kojima-féle aktuálpolitika-globális világnézet kivetülését a játékban.
nevezetesen, hogy trump falat von maga köré, egyre magányosabb a társadalom a nagy kütyüsedésben, a uk -1 eu, és az individualizmus virágzik.

egy kojima produktumnál másodlagos, hogy lehet játszani vele. mondhatnánk úgy is, hogy bónusz.

(ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻

Copyright © 2000-2019 PROHARDVER Informatikai Kft.