Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Én és a számítógép
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- Argos: Az vagy, amit megeszel
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chaser
legenda
válasz
#65675776 #13077 üzenetére
De volt abit lapom, am2-ből az egyik legjobb, meg egy lowend, hát annak még a pwm-es vezérlés is gondot okozott
Driver kérdést csak azért vetettem fel, mivel a vga biosa tud valamit, amit driver nélkül mégsem képes véghez vinni. Sőt volt olyan vga-m, aminél különböző driverekkel vagy működött a PP, vagy nem. Ha jól tudom a cnq' is ilyen amd-nél, ha nincs fenn a cpu driver akkor nem megy, innentől kezdve nem hiszem hogy elvárásként kellene kezelni, hogy a cpu ventijének fordszáma OS független legyen. Én legalábbis nem várom el amíg olcsó lowend lapokban is nagyot alkot a GB.
Lényeg a lényeg, amíg win alól korrektül meg lehet oldani a szabályzást sztem ez legyen a legnagyobb baj a géppel, a userek legnagyobb arányban úgyis vmelyik wint használják. Vagy esetleg van olyan lap aminél bios szinten működik a vezérlés OS függetlenül, csak lemaradtam róla? Abitnál voltak ilyenek az ok, sokra is ment vele.
Új hozzászólás Aktív témák
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- TCL LCD és LED TV-k
- Elektromos autók - motorok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- eBay
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Sound Blaster AE-7 (B-Stock)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3206
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R5 7600X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4080 16GB Zalman Z1 Plus Seasonic 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2107, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest