- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Szólánc.
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
_Blank_
senior tag
a minap beújítottam egy abit NF-M2 nview lapot.. ahogy az kell meg is van már a probléma..
konfig a következő:
az említett lap
sempron 2800+
2x512MB Kingmax Mars 667MHz
összeraktam mindent, táp beköt, powert nyomom, erre csak felpörögnek 2 másodpercre a ventik, begyullad a zöld led, de ezután lekapcsol..
kipróbáltam szinte mindent, procit kivettem, lehúztam a vinyót, dvd-t, ramokat cserélgettem de mindenhol ugyanaz a jelenség
a ram biztos jó, előzőleg intel konfigban kiválóan teljesített, lapot ma vettem boltban, proci is szinte új..
tudom meg kellene nézni más procival/más rammal hogy esetleg melyik komponens a hibás, de ezt jelenleg nem tudom megoldani..
holnap kipakolom az egész cuccot az asztalra, de ha valakinek van valami ötlete amit még esetleg kipróbálhatnék az írja meg
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Yettel topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Ilyen a Huawei Watch 5 és új érzékelője
- Háztartási gépek
- Hajmeresztő ajánlat: 34,5 milliárd dollárért vinnék a Google Chrome böngészőjét
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Renault, Dacia topik
- További aktív témák...
- Autószimulátor! Leírásokkal, mindenestül, játékkal, kulcsrakészen!
- Bomba ár! Dell XPS 15 9550 - i7-HQ I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD I M1200 4GB I Cam I W10 I Gari!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3026, 91% Akkumulátor
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U727 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Új Lenovo 16 Ideapad Slim3 WUXGA IPS Ryzen5 7530U 4.5Ghz 16GB 512GB Radeon RX Vega7 Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest