- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Óraátállítás
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- hcl: Könnyű légierő
- Doky586: Windows telepítés utáni beállítások
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ewett
csendes tag
Szép napot Mindenkinek!
Egy fellépő problémára kerestem megoldást különböző helyeken, de egyenlőre nem akadtam rá. Viszont ide vetődtem erre az oldalra, és úgy tűnik a jelenlévők értenek a játékhoz.
A probléma a következő: X-dik próbálkozásra végre (talán) sikerült egy jövedelmező -és nem fél nap után tönkremenő- várost építenem, de... kifogyóban van a vizem. Ettől persze időnként minden leáll. Súlyosbító körülmény, hogy a szomszédoktól sem tudok vásárolni (szerintem az ő városaik alatt sem tocsog a víz hektoliterliter szám, ez egy ilyen környék:S). Na most az szép és jó, hogy mondjuk az áramtermeléshez tudok venni szenet meg olajat... de mi van a vízzel??? Ha kifogy a városomból, meg a szomszédból akkor vége? Ennyi? Ezért okoskodtam, szerkesztgettem, kalkuláltam 2 napig? Mi a megoldás? Ha egyáltalán van megoldás!?
Új hozzászólás Aktív témák

- Részletfizetés Kamatmentes 12 havi részlet Acer Predator 18 AI Gamer / Laptop RTX 5070 Ti Ultra 9
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER termékbeszámítással
- Alienware 500HZ AW2524HF 24,5" Monitor 27% ÁFÁS
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Dell Latitude 5490 14",FHD,i5-8350U,8GB,256GB SSD,WIN11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest