Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- norbx: Számítógép.hu
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ewett
csendes tag
Szép napot Mindenkinek!
Egy fellépő problémára kerestem megoldást különböző helyeken, de egyenlőre nem akadtam rá. Viszont ide vetődtem erre az oldalra, és úgy tűnik a jelenlévők értenek a játékhoz.
A probléma a következő: X-dik próbálkozásra végre (talán) sikerült egy jövedelmező -és nem fél nap után tönkremenő- várost építenem, de... kifogyóban van a vizem. Ettől persze időnként minden leáll. Súlyosbító körülmény, hogy a szomszédoktól sem tudok vásárolni (szerintem az ő városaik alatt sem tocsog a víz hektoliterliter szám, ez egy ilyen környék:S). Na most az szép és jó, hogy mondjuk az áramtermeléshez tudok venni szenet meg olajat... de mi van a vízzel??? Ha kifogy a városomból, meg a szomszédból akkor vége? Ennyi? Ezért okoskodtam, szerkesztgettem, kalkuláltam 2 napig? Mi a megoldás? Ha egyáltalán van megoldás!?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés

- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 860 PRO 2,5" SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Honor Magic 4 Pro 512GB,Újszerű,Dobobzaval,12 hónap garanciával
- iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3896, 95% Akkumulátor
- Dell Latitude 3301 Core i5-8265U CPU / 8GB DDR4 RAM (Zsanér törött)
- Xiaomi Redmi Note 13 5G (2024) / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest