- Klaus Duran: Marathon
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Candy: IGPU dGPU passthrough, avagy a nem minden arany, amin megy a Furmark
- hcl: Samsung S21FE pakolás
- MasterDeeJay: Comet lake (10gen) és DDR3 - mert ilyet is lehet!
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- norbx: IRC a 90-es évek és a 2000-es évek elején
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
Új hozzászólás Aktív témák
-
logaritmus
tag
válasz
RockHaRD
üzenetére
busszal és villamossal frankón lehet menedzselni a közlekedést, de ha sajnos alapból nem jó lett kiépítve a közlekedés egy bizonyos lélekszám fölött teljesen mind1 mit csinálsz dugó lesz és beáll minden, ezzel gátolva mindent, Én max azt szoktam csinálni, hogy egy idő után mikor már tényleg gáz lesz a dugó, megnézem a simek merre közlekednek leginkább és azokat az utakat átmenedzselem, beteszek párhuzamosan másik sugárutakat ezzel valamennyivel javítva a helyzeten, nyilván akkor borul a megszokott rend, de újra kell építtetni azt a részt amit szétbarmoltam. Nekem is már volt több mint 250 ezres lélekszámú városom (2) amit megölt ez a kretén dugó, és ment a rablás a szénné égés
mert senki nem ért oda sehova.
Új hozzászólás Aktív témák

- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Gumi és felni topik
- Arc Raiders
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Milyen egeret válasszak?
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Utcakép banánnal: félrecsúszhat a Google Térkép fókusza
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol extra fejhallgatóval garanciával
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3560 i7-1165G7 4.7GHz / 16GB / 512GB / Quadro T500 2GB FHD 15"
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AY Universal USB-C Dock
- Dell Precision 3561,15.6" FHD,i9-11950H,16GB DDR4,512GB SSD,T600 4GB VGA,WIN11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
mert senki nem ért oda sehova.