Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Dr. Mózes: Lakberendezési tanácskérés
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
csasaKKP
senior tag
TILTOTT!

Más: A francba, 100k közelében voltam lakosilag, erre ez a rohadt szélerőmű nem termel áramot, mert a szélerősség 6 mph csak, és 15- körülről indult! Most meg csak 6... Én meg az egyetemen a szélerőmű fejlesztésébe kezdtem, de nem sietnek, meg b***hatom, ha nincs szél.

Utána meg dugó. dugó dugó hátán, rinyálnak, hogy a busz tele van, de fullra van upgradelve minden buszos dolog. Villamos dugig van, rinyálnak. Nincs több hely még egy villamosremíznek. Vonat dugig van, rinyálnak. Hogy indítsak több vonatot?

Nincs elég értelmiségi munkás... Hát a tanulásba fektettem, az viszi el minden zsém. Minden suliféle le van téve, fullra upgradelve. És rinyálnak a gyárak is.
Az emberek csak tüntetnek, pedig a népszerűségem 80% körül van.
...
És odáig jutottam, hogy a népesség csökken, áram kevés. Mit csináljak?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés

- új akku Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6magos! - 16GB 256GB 13.3" FHD 1 év garancia
- iPhone 17 PRO MAX 256GB silver makulátlan 1 hónapos, KÁRTYAFÜGGETLEN! 2026 december 19-ig Apple gar
- Precision 7680 16" FHD+ IPS i9-13950HX RTX 3500 Ada 32GB 1TB NVMe IR kam gar
- Apple iPhone 15 Pro 128 GB 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Asus TUF RTX 2060
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090 - 3 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 11 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4411, 100% Akksi
- Kuriózum: Ozark Trail (amerikai) fejlámpa 600 lumen
- HIBÁTLAN iPhone 16 128GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4423, 100% Akksi
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 USB-C Dock (ELKELTEK) - CSAK RENDELÉSRE
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest