Hirdetés
- Syl: UPS - te áldott!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- Klaus Duran: Panelkérdés.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- joghurt: Megtarthatod a jogsid?
Új hozzászólás Aktív témák
-
OverKiller
tag
Én 4 órát játszottam, - számomra - jól haladtam, SimCity fanok szemével hozzá se kezdtem a játékhoz.
(Első SimCity játék, még én is ismerkedek vele.)
Engem elég jól lekötött, ha nem lettem volna fáradt, akkor reggelig nyomtam volna.
Igazából ilyen fejlődések mennek végbe a városban, pl. a játék elején kijelölöd a lakóhelyeknek a zónát, akkor ilyen kis házikók lesznek. Amint növeled a környék szintjét (parkok, iskola, tűzoltóság, stb.) úgy fejlődnek ők is. De ezt akár minden háznál meg lehet nézni egyesével, hogy milyen az elégedettségi szintjük.
A játék egyszer felkínált nekem egy lehetőséget a tűzoltóságnál, hogy kapok 50.000 pénzt (ha jól tudom simoleon) ha pár napig tüzijátékozhatnak, persze tűzesettel jár, és ha kevesebb mint 5 ház ég le, akkor megkapom a pénzt. Hát már az első napon 1 ház leégett..
De a szomszédom besegített pár tűzoltókocsival, és a probléma meg lett oldva.
Tettem le szénbányát, hozzá egy lerakót, így már a kereskedésből is jön a pénz, tettem le 1 kaszinót, az se volt túl rossz (napi 25.000 simoleon bevétel). Így első szusszra, nagyvonalakban ennyit értem el.
Szerk.: Pont találtam egy képet amit tegnap csináltam, miközben az UFÓ meglátogatott: [link]
Mint látod, a jobb oldalon ilyen kis családi házak vannak, középtájt meg már ilyen sorházak.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés

- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- Xbox Series X
- Új APPLE AIRPODS PRO 3 GEN bontatlan aktiválatlan 1 év garancia AZONNAL ÁTVEHETŐ Deák Térnél.
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- ÚJ BONTATLAN MacBook Pro 14 - 16" M4 M5 MAGYAR Billentyűzet Azonnal átvehető DEÁK TÉRNÉL garanciával
- M5! KÉSZLETKISÖPRÉSI ULTRAAKCIÓ!!! SPACE BLACK MacBook Pro 14" M5!!! 10C/10G 16GB 512GB Gar!
- magyar billentyűzet - 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év gar
- Nokia 8 Sirocco / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi 14C / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
(Első SimCity játék, még én is ismerkedek vele.)
De a szomszédom besegített pár tűzoltókocsival, és a probléma meg lett oldva.