Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• OverKiller

tag

válasz tttzshd #337 üzenetére

Én 4 órát játszottam, - számomra - jól haladtam, SimCity fanok szemével hozzá se kezdtem a játékhoz. :D (Első SimCity játék, még én is ismerkedek vele.)
    Engem elég jól lekötött, ha nem lettem volna fáradt, akkor reggelig nyomtam volna.
    Igazából ilyen fejlődések mennek végbe a városban, pl. a játék elején kijelölöd a lakóhelyeknek a zónát, akkor ilyen kis házikók lesznek. Amint növeled a környék szintjét (parkok, iskola, tűzoltóság, stb.) úgy fejlődnek ők is. De ezt akár minden háznál meg lehet nézni egyesével, hogy milyen az elégedettségi szintjük.
    A játék egyszer felkínált nekem egy lehetőséget a tűzoltóságnál, hogy kapok 50.000 pénzt (ha jól tudom simoleon) ha pár napig tüzijátékozhatnak, persze tűzesettel jár, és ha kevesebb mint 5 ház ég le, akkor megkapom a pénzt. Hát már az első napon 1 ház leégett.. :)) De a szomszédom besegített pár tűzoltókocsival, és a probléma meg lett oldva.
    Tettem le szénbányát, hozzá egy lerakót, így már a kereskedésből is jön a pénz, tettem le 1 kaszinót, az se volt túl rossz (napi 25.000 simoleon bevétel). Így első szusszra, nagyvonalakban ennyit értem el. :)

Szerk.: Pont találtam egy képet amit tegnap csináltam, miközben az UFÓ meglátogatott: [link]
    Mint látod, a jobb oldalon ilyen kis családi házak vannak, középtájt meg már ilyen sorházak.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés