Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Czimby: XFX RX9070XT Quicksilver vs Mercury(non OC)
- sh4d0w: Van-e még?
- tordaitibi: Timeshift használata, és amit nem tudtál, klónozás Timeshift backup szoftverrel
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Krumple: [Xpenology] DSM 7.3 telepítése proxmox 9 alatt - GUIval
- joghurt: Megtarthatod a jogsid?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
OverKiller
tag
Én ma úgy hajnal 1-2 körül bejutottam, játszottam 4 órát, aztán (önszántamból) bezártam az egészet és elmentem aludni. Játék közben jópárszor kiírta, hogy megszakadt a kapcsolat a szerverrel, de úgy fél percre rá válaszolt is rá, hogy újracsatlakozott.
Így elsőre egész tetszetős, egyetlen hibát véltem felfedezni, ez nem tudom, hogy másnál is van-e, tehát szerverprobléma, vagy optimalizálatlanság.. De 10 FPS fölé valahogy nem tudta tornázni magát a játék medium beállítások mellett sem! (A Crysis 3-mal low beállítással tartom a masszív 20-25-öt..)
Egyszer megtámadott egy UFO is, örültem neki!
front3r: Ez a globális kereskedelem amúgy milyen alapon működik? Mert letettem ezt a lerakót, szépen adom el a szenet, de az hova kerül? Ki/mi veszi meg?
Pierre75: Simán meg tudná oldani az EA, de a nyakamat teszem rá, hogy sz*rnak bele, nem túlzottan érdekli őket a dolog. BF3-nál maradva, a szerverproblémánál régebbi és hosszabb időtartamú hiba is van, és még jelenleg is fennáll. A brutális késés. Nálam azt jelzi, hogy fal mögött vagyok, az ellen meg lazán letunkol és megöl.
Nem egyszer volt már olyan is, hogy kilöttem egy tárat a srácra, kifogyott a tár, elkezdett újratölteni, és így az újratöltés felénél adta be a hit-et és meghalt.. Mondom, azt kössz! Bad Company 2 ugyanez.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés

- Óra topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- GTA VI
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- VR topik
- Sweet.tv - internetes TV
- Honor Magic8 Lite - a félig sikerült bűvésztrükk
- További aktív témák...
- Eladó Apple iPhone 15 Pro Max 256GB / Akku 90% / 12 hó jótállás
- HIBÁTLAN iPhone 11 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4258
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új Razer Blade 16 QHD+ OLED 240Hz i9-14900HX 24mag 32GB 1TB Nvidia RTX 4080 12GB 175W Win11 Garancia
- Eladó használt BenQ SP840 FULL HD projektor / 12 hónap működési jótállás
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Nem egyszer volt már olyan is, hogy kilöttem egy tárat a srácra, kifogyott a tár, elkezdett újratölteni, és így az újratöltés felénél adta be a hit-et és meghalt.. Mondom, azt kössz! Bad Company 2 ugyanez.