Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
Új hozzászólás Aktív témák
-
OverKiller
tag
Én ma úgy hajnal 1-2 körül bejutottam, játszottam 4 órát, aztán (önszántamból) bezártam az egészet és elmentem aludni. Játék közben jópárszor kiírta, hogy megszakadt a kapcsolat a szerverrel, de úgy fél percre rá válaszolt is rá, hogy újracsatlakozott.
Így elsőre egész tetszetős, egyetlen hibát véltem felfedezni, ez nem tudom, hogy másnál is van-e, tehát szerverprobléma, vagy optimalizálatlanság.. De 10 FPS fölé valahogy nem tudta tornázni magát a játék medium beállítások mellett sem! (A Crysis 3-mal low beállítással tartom a masszív 20-25-öt..)
Egyszer megtámadott egy UFO is, örültem neki!
front3r: Ez a globális kereskedelem amúgy milyen alapon működik? Mert letettem ezt a lerakót, szépen adom el a szenet, de az hova kerül? Ki/mi veszi meg?
Pierre75: Simán meg tudná oldani az EA, de a nyakamat teszem rá, hogy sz*rnak bele, nem túlzottan érdekli őket a dolog. BF3-nál maradva, a szerverproblémánál régebbi és hosszabb időtartamú hiba is van, és még jelenleg is fennáll. A brutális késés. Nálam azt jelzi, hogy fal mögött vagyok, az ellen meg lazán letunkol és megöl.
Nem egyszer volt már olyan is, hogy kilöttem egy tárat a srácra, kifogyott a tár, elkezdett újratölteni, és így az újratöltés felénél adta be a hit-et és meghalt.. Mondom, azt kössz! Bad Company 2 ugyanez.
Új hozzászólás Aktív témák

- MWC 2026: Megnéztük a Lenovo Idea Tab Pro Gen 2-t
- Lassan 2027-re is elfogy a TSMC 2 nm-es gyártókapacitása
- Diablo IV
- Interactive Brokers társalgó
- Elektromos autók - motorok
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Netfone
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Thinkpad P16v Gen1 16" FHD+ IPS i7-13800H RTX A500 32GB 1TB NVMe ujjlolv gar
- Precision 5680 27% 16" FHD+ IPS i9-13900H 32GB 2TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- RTX 4060 Ti 16GB GARANCIÁS (Alza) + Kingston Fury RAM keveset használt
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB 100% Akku Újszerű,Kártyafüggetlen,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB 98% Akku Újszerú,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival. 1 Év Gari!
- ÚJ MacBook Pro 14" M4 PRO 24GB 512GB Space Black
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Alpine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4599, 100% Akksi
- Dell Precision 3561,15.6" FHD,i7-11850H,16GB DDR4,512GB SSD,T600 4GB VGA,WIN11
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Black-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4360, 100% Akksi
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Black-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4203, 94% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Nem egyszer volt már olyan is, hogy kilöttem egy tárat a srácra, kifogyott a tár, elkezdett újratölteni, és így az újratöltés felénél adta be a hit-et és meghalt.. Mondom, azt kössz! Bad Company 2 ugyanez.