Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• OverKiller

tag

válasz engusz #334 üzenetére

Én ma úgy hajnal 1-2 körül bejutottam, játszottam 4 órát, aztán (önszántamból) bezártam az egészet és elmentem aludni. Játék közben jópárszor kiírta, hogy megszakadt a kapcsolat a szerverrel, de úgy fél percre rá válaszolt is rá, hogy újracsatlakozott.
    Így elsőre egész tetszetős, egyetlen hibát véltem felfedezni, ez nem tudom, hogy másnál is van-e, tehát szerverprobléma, vagy optimalizálatlanság.. De 10 FPS fölé valahogy nem tudta tornázni magát a játék medium beállítások mellett sem! (A Crysis 3-mal low beállítással tartom a masszív 20-25-öt..)
    Egyszer megtámadott egy UFO is, örültem neki! :D

front3r: Ez a globális kereskedelem amúgy milyen alapon működik? Mert letettem ezt a lerakót, szépen adom el a szenet, de az hova kerül? Ki/mi veszi meg?

Pierre75: Simán meg tudná oldani az EA, de a nyakamat teszem rá, hogy sz*rnak bele, nem túlzottan érdekli őket a dolog. BF3-nál maradva, a szerverproblémánál régebbi és hosszabb időtartamú hiba is van, és még jelenleg is fennáll. A brutális késés. Nálam azt jelzi, hogy fal mögött vagyok, az ellen meg lazán letunkol és megöl. :) Nem egyszer volt már olyan is, hogy kilöttem egy tárat a srácra, kifogyott a tár, elkezdett újratölteni, és így az újratöltés felénél adta be a hit-et és meghalt.. Mondom, azt kössz! Bad Company 2 ugyanez.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés