Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gerner1
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Lalikiraly: A nagy ő! Stohl...
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gomba
senior tag
Először is: a legelső SimCity óta fan vagyok (Simcity, SC2000, SC3000, SC4, SC4 Rush Hour)
Ezzel én is így voltam.
De aztán elkezdtem játszani (elején volt 45-60 perc mire indult minden), de azóta nekem semmi problémám. Legalábbis technikai:
- lefagyásom nincs
- nem dob le a szerver
- mindig tudtam csatlakozniAmivel funkcióilag van bajom (fontossági sorrendben nagyjából):
- túl kicsi város (bár már így is játszom vele 5-6 órája és még nincs tele, de érzésre nagyon kicsi és nem csak ennyit akarok egy várossal játszani)
- túl kevés közlekedés jellegű fejlesztés (nincs egyirányú utca, metro, autópálya, fizető kapu - mint SC4 Rush Hourben satöbbi). Nagyon hiányzik nekem a rush hour kiegészítő hozzá
- kevés típusú épület van amivel lehet fejleszteni a várost (érzésre)
- hiányoznak a grafikonok
- kissé képregényszerű lettEgyébként amiket olvastam (simtropolis és egyéb fórumokon és a beta test review-ek alapján) annál jobbat és élvezhetőbbet kaptam. Szóval ne hagyd magad becsapni! Valóban másabb a játék, mint az SC4 volt, de szerintem jön hozzá majd még kiegészítő (sok DLC sok pénzért
) és akkor tényleg nagyon klassz lesz.
Azt a nyolcezer x forintot nekem maximálisan megérte.
Tegnap este elkezdtem vele játszani 9 körül, majd fél1-kor gondoltam megnézem hány óra van. Ez gondolom mindent elárul.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés

- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- iPhone-t használók OFF topikja
- PlayStation 5
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Napelem
- Gaming notebook topik
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Apple Watch
- További aktív témák...
- AMD Ryzen 7 9800X3D - Új, 3 év garancia - Eladó!
- X13 Gen4 13.3" FHD+ IPS érintő i5-1335U 16GB 256GB NVMe IR kam gar
- Samsung 980 PRO 2TB. PCIe 4.0 NVMe M.2 SSD. 7000/5100MB/S. (MZ-V8P2T0CW.)Playstation 5. Kompatibilis
- PC Tuning: FPS Boost, Stutter FIX, LAG FIX, BIOS Optimalizálás, Undervolt & OC (Ryzen/Intel)
- Intel Core I7 14700KF - 24mag/32szál - Új, Gari 2029.09.06. -ig - Eladó!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4155,100% Akksi
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i3-8130U 8GB 256GB 14" FHD 1 év garancia
- Redmi A5 / 3/64GB / Kártyafüggetlen / 12HÓ Garancia
- Minden szoftver mellé teljesen audit és NIS2 biztos, jogilag hiteles licencigazolást adunk át!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
) és akkor tényleg nagyon klassz lesz.