Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Lalikiraly: A nagy ő! Stohl...
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- bambano: Bambanő háza tája
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
biga
őstag
Nos valóban a kritikák nagy része épp az, amit te is írsz (a szerverhibákon kívül): kicsi a város, alig van tömegközlekedés (már ne haragudj, de már az első simcityben is volt ennyi, mint ebben, a sc4-et meg nem is említem!), és pl amit te is mondasz: nincsenek pl grafikonok, statisztikában is gyengébb (mondom, én még nem játszom, majd holnap
). A SC4 nagyon jó szimulátor volt, évek óta játszom vele. Sok hibája volt és én (is) azt várnám, hogy az új SC ennek a továbbfejlesztése legyen, tehát erős szimulátor, ne a Sims egyik nagyobb léptékű verziója. Pont attól félek a nagy számú hasonló vélemények alapján, hogy pont a SimCity lényege veszlik el: a vlódi(hoz közelítő) szimuláció!
Ja, valóban. Biztosan lesz hozzá ezerszám kiegészítés, jó pénzér. Majd vehetsz hozzá metrót, autópályát vagy esetleg nm áron plusz területet a városodnak?Persze mindezt egyelőre csak a véleményekből szűröm le, hisz az EA érthetetlen módon régiósított megjelenése miatt saját szemmel majd csak holnap tudok meggyőződni arról, valóban így van-e. Remélem pozitívan fogok csalódni benne (még ha a fent említetteket nehezen is tudom majd lenyelni)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés

- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Konteó topic
- Path of Exile 2
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- EAFC 26
- Eredeti játékok OFF topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Elite: Dangerous
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- További aktív témák...
- Intel Core I7 14700KF - 24mag/32szál - Új, Gari 2029.09.06. -ig - Eladó!
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ 5G 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Vadonatúj MCHOSE V9 Turbo
- Intel Core I9 14900K - 24mag/32szál - Új, Gari 2030.11.23. -ig - Eladó!
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Akku: 86%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Gari!
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 870 QVO 2,5" SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3854,94% Akkumulátor
- Sosemhasznált! HP OmniBook 5 i7-1355U 16GB 512GB 16" FHD+ Gar.: 1 év
- iMac 16,2 i5-5675R 8GB RAM 1TB SSD NEM FUSION DRIVE!!!
- Új HP Omen 16 FHD+ 144Hz Ryzen9 8940HX 16mag 32GB 1TB SSD Nvidia RTX 5070 8GB GDDR7 Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
). A SC4 nagyon jó szimulátor volt, évek óta játszom vele. Sok hibája volt és én (is) azt várnám, hogy az új SC ennek a továbbfejlesztése legyen, tehát erős szimulátor, ne a Sims egyik nagyobb léptékű verziója. Pont attól félek a nagy számú hasonló vélemények alapján, hogy pont a SimCity lényege veszlik el: a vlódi(hoz közelítő) szimuláció!