Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• biga

őstag

válasz Gomba #268 üzenetére

Nos valóban a kritikák nagy része épp az, amit te is írsz (a szerverhibákon kívül): kicsi a város, alig van tömegközlekedés (már ne haragudj, de már az első simcityben is volt ennyi, mint ebben, a sc4-et meg nem is említem!), és pl amit te is mondasz: nincsenek pl grafikonok, statisztikában is gyengébb (mondom, én még nem játszom, majd holnap :) ). A SC4 nagyon jó szimulátor volt, évek óta játszom vele. Sok hibája volt és én (is) azt várnám, hogy az új SC ennek a továbbfejlesztése legyen, tehát erős szimulátor, ne a Sims egyik nagyobb léptékű verziója. Pont attól félek a nagy számú hasonló vélemények alapján, hogy pont a SimCity lényege veszlik el: a vlódi(hoz közelítő) szimuláció!
    Ja, valóban. Biztosan lesz hozzá ezerszám kiegészítés, jó pénzér. Majd vehetsz hozzá metrót, autópályát vagy esetleg nm áron plusz területet a városodnak?

Persze mindezt egyelőre csak a véleményekből szűröm le, hisz az EA érthetetlen módon régiósított megjelenése miatt saját szemmel majd csak holnap tudok meggyőződni arról, valóban így van-e. Remélem pozitívan fogok csalódni benne (még ha a fent említetteket nehezen is tudom majd lenyelni)

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés