Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gerner1
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Lalikiraly: A nagy ő! Stohl...
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dale
aktív tag
válasz
Blindfish
üzenetére
Jelenleg USA-ban konkrétan elérhetetlen az egész, a keleti parti szervereket épp foltozzák így ha el is indul a játék és tudok szervert választani, akkor se tudom a saját városomat folytatni egy nyugati parti szerveren... Szóval majd vigyázzatok hogy hol kezditek el a játékot, ha fontos a mentés. Remélem a holnapi európai launchra már valamivel összeszedettebb lesz ez, de kétlem.
Rettentő szánalmas egy így, persze nagy a load, de már látom ahogy az EA lelövi a szervereket par év múlva, elvégre minek az. Én viszont még az utóbbi időkig is játszottam a SC3000-el, szóval koppanni fogok.
Csak abban bízom, hogy pár év mulva a Maxis kiad hozzá egy offline patchet... Ez lenne a minimum.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés

- AMD Ryzen 7 9800X3D - Új, 3 év garancia - Eladó!
- X13 Gen4 13.3" FHD+ IPS érintő i5-1335U 16GB 256GB NVMe IR kam gar
- Samsung 980 PRO 2TB. PCIe 4.0 NVMe M.2 SSD. 7000/5100MB/S. (MZ-V8P2T0CW.)Playstation 5. Kompatibilis
- PC Tuning: FPS Boost, Stutter FIX, LAG FIX, BIOS Optimalizálás, Undervolt & OC (Ryzen/Intel)
- Intel Core I7 14700KF - 24mag/32szál - Új, Gari 2029.09.06. -ig - Eladó!
- Akciós! Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Intel i7-10875H 32GB 512GB Nvidia Quadro RTX 3000 1 év garancia
- Eladó Apple iPhone 12 64GB / AKKU 100% / 12 hónap jótállás
- ÁRCSÖKKENTÉS MacBook Pro 17" i7 2.6 GHz 8GB RAM 8 ciklus az akkuban!
- Új Creative Sound Blaster JAM V2
- Samsung Galaxy Z Flip 5 512GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest