Hirdetés
- MasterDeeJay: Harc a DDR5 árak ellen
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
_core
aktív tag
válasz
gergely2005
üzenetére
Fejlemenyek? PSP-t megkaptad?
-
Ariadne
őstag
válasz
gergely2005
üzenetére
A fogyasztóvédelemnek írhattok névvel címmel nyugodtan, az fvf@fvf.hu cím még él és olvassák is (szervezetileg átalakultak most), válaszolni is szoktak. Viszont továbbra sem jogosultak eljárni egyéni ügyekben, vagyis nem fogják megoldani a te egyéni esetedet, neked kell utánajárnod a dolognak és visszaszerezned a pénzed.
Cégbíróságon lehetne bejelenteni, hogy nem található mega cég a székhelyén, mert akkor legalább amiatt indul egy hivatalos eljárás (legrosszabb esetben törlik őket a cégjegyzékből).
-
tbs
addikt
válasz
gergely2005
üzenetére
Hajrá. Innentől fokozott türelemre lesz szükség.
-
tbs
addikt
válasz
gergely2005
üzenetére
Szívás. Adj fel egy hirdetést ott, hogy keresed a SalinaAlba ügyfeleit... fvf.hu. -
_core
aktív tag
válasz
gergely2005
üzenetére
Legeloszor vedd fel a kapcsolatot az Apronet oldal uzemeltetoivel, hogy tudjanak az esetrol es talan segiteni is tudnak...Hasznald az itt beilesztett hirdeteseknek a cimsorait. Sajnos a hirdetesek torolve vannak es most nincs uj de a referencia szamok azert latszodnak ahonnan el lehet indulni...
http://apronet.hu/one.php?adid=6641237
http://apronet.hu/one.php?adid=6641267
http://apronet.hu/one.php?adid=6641262
Hozza tartozo adatok amik megmaradtak a google oldalain
(Feladó: SalinaAlbaKFT; Telefon: 702556540; Referencia szám: 6641262)Apronet elerhetosege itt.
megj:SalinaAlbaKFT-nek tobb hirdetesuk december 24 ig volt ervenyes de erdekes modon mindet leszedtek a het elejen joval karacsony elott.Hmm...
-
tbs
addikt
válasz
gergely2005
üzenetére
Miért ugye? 1 hete várok türelemmel ~30eFt-nyi dvd-t Ausztráliából. Karácsony van ott is. Lehet januárban, de ide fog érni. Nem értelek még mindig, sajnálom.

Ja, és leírtam már hogy mit tennék a helyedben, ha tényleg. De most, komolyan mondom, mindenki röhögni fog rajtad. Először gyűjts károsultakat, akik perelni akarnak. Párhuzamosan névtelenül fogyasztóvédelmi bejelentés. fvf.hu Stb.
-
faevike29
tag
válasz
gergely2005
üzenetére
Hát ebben szinte biztos voltam...
Először is menjetek el a címre ahol az a Balogh család lakik, ha nem mentek ezzel sem semmire, akkor irány a rendőrség, a bank stb., amiket már tanácsoltak mások is.
Aztán megint lehet várni mi is történik. -
gban
veterán
válasz
gergely2005
üzenetére
Gyűjts össze minden infót és menj a yardra.
Ha másért nem, hát azért hogy leállítsák a hirdetéseket, a többi ember védelmében, pl. az apróneten.
Meg hogy befagyasszák a bankszámlát, így van esélyed hogy épp van rajta valami és visszakapod a lét. -
faevike29
tag
válasz
gergely2005
üzenetére
Már alig várom...
Én azért szorítok, hogy jó vége legyen (mármint rád nézve)!
-
_core
aktív tag
válasz
gergely2005
üzenetére
Most is hirdetnek egy 300E feletti tevet 250-ert:
[link] -
Reset Elek
aktív tag
válasz
gergely2005
üzenetére
Más nevében nem lehet számlát nyitni, max hamis azonosító iratokkal.
A számlaszámod sem választhatod meg, ugyanúgy, ahogy pl a személyi igazolvány számod sem.gban!
Jaja, csak a cég adatai közül törölték azt a számlaszámot. De ha él a számlaszám, akkor le lehet őket nyomozni.
-
Reset Elek
aktív tag
válasz
gergely2005
üzenetére
"Az oldalon az van, hogy a Yahoo! Fiance-n keresztűl történik az átutalás. De a számlaszám az nem a Yahoo!-é, hanem a cég-é és egyenesen arra a számlaszámra kellett utalni, szóval nem tudom, hogy egyáltalán mi köze van a Yahho!-hoz.."
Azthiszem sajnos neked is kiderült, mennyi köze van a yahoo-hoz....
S ha a hivatalos iratok közül töröltetett számlaszámra utaltál.......Háááááááááát....... Ez azért eléggé csalás jellegű dolog. Remélem az okosok is ezt mondják rá.
Előjöhet egy jogtalan haszonszerzés jogcím, meg lehet támadni az alapján, hogy nem történt ellenszolgáltatás. -
Ariadne
őstag
válasz
gergely2005
üzenetére
Ez nagyon régi, most 2007 vége van, nyilván azóta más számlaszámuk van, be kell menni cégbíróságra, megnézni és kiírni a hatályos adatokat, ha mindenképp tudni akarod a jelenlegi helyzetet.
-
Ariadne
őstag
válasz
gergely2005
üzenetére
Számla zárás itt azt jelenti, hogy már nem ez a számlaszámuk, de a cégbíróságon meg tudod nézni, hol van nekik most. Kötelező, hogy legyen legalább egy.
Az jó hír mindenesetre, hogy úgy tűnik, létező és működő cégről van szó, így azért elvileg van esély.
(Ez egyébként igen messze van a "hitelrontástól", nyugi, mivel feltételezem igaz, amit leírsz, ehhez pedig jogod van...) -
as_Rock
őstag
válasz
gergely2005
üzenetére
Figyelj nekem itt valami nem tiszta:
A linken az olvasható, hogy nem az eladónak utalsz, hanem a Yahoo finance-nak a K&H-n keresztül
az eladó értesítést kap, hogy megérkezett a pénz, ezután küldi neked az árut, MAJD amikor átvetted az árut a szállító cég(?) ezt jelzi a Yahoo-nak és ők utalják a cégnek a pénzt.
Tehát elvileg nem kapnak pénzt, amíg nem kapod meg a cuccot, vagy félreolvastam valamit? -
faevike29
tag
válasz
gergely2005
üzenetére
"Várni sajnos azért kell, mert csak akkor hivatalos a perem, hogy ha letelt a megigért határidő és még akkor se jött semmi."
Ebben igazad van, ha tényleg perre viszed az ügyet.
Szurkolok neked!
Lecsukatni, meg úgy lehet a bandát, ha jól megbuktatod őket.
De azért várjuk ki a végét...
-
L|zsidoboz
őstag
válasz
gergely2005
üzenetére
Bocs, akkor ezt benéztem.
Valahogy az apróhirdetések rovatnak hittem az aprónetet.
-
Kazimír
őstag
válasz
gergely2005
üzenetére
Akkor úgy néz ki mégiscsak létező személy(ek)ről van szó, mivel korábban azt írtad, hogy a Balogh család portája előtt ácsorogtál. Valószínű, hogy nem véletlen az egybeesés..
-
as_Rock
őstag
válasz
gergely2005
üzenetére
Logikus megoldás: Az aproneten az érintett hirdetési kategóriákba beírod, hogy aki rendelt XY cégtől és a határidő lejártáig nem kapta meg az árut az e-mailben vegye fel veled a kapcsolatot közös rendőrségi feljelentés céljából.
Ha valóban átverés, alkkor elképzelhető, hogy ők maguk is jelentkeznek majd valami fal e-mailről, hogy tudják mit szeretnétek csinálni. -
Reset Elek
aktív tag
válasz
gergely2005
üzenetére
Távollevő felek közötti szerződés jogi háttere:
Nagyon nem néztem át, és lehet, hogy nem is teljes, de kiindulási alap.
Amit föccer írt az NEM ÁLLJA MEG A HELYÉT!. Te nem csalni akarsz, és fizetés nélkül lenyúlni a psp-t; hanem úgy érzed, hogy átvertek. Ha mégis megkapod a psp-t, akkor sem abból fog kiindulni egy bíróság, hogy te át akartál verni valakit. lásd ártatlanság vélelme. Pláne nem, ha a psp átvételének pillanatában elutalod az esetlegesen visszaszerzett pénzed.
Amúgy ha jól emlékszem, a távollevő felek közti szerződésben van valami olyan, hogy 8 napon belül indoklás nélkül elálhatsz a szerződéstől.
Meg van benne olyan is, hogy a szerződésnek tartalamzni kell a cég telephelyét, ahol az esetleges kifogásaidat személyesen is közölheted.Amit én tennék:
Fognám az üggyel kapcsolatos e-mailezésem, és kinyomtatnám. Mellé tenném a távollevő felek közti szerződéskötésről szóló törvényt, és elsétálnék vele egy ügyvédhez. Az ügyvéddel íratnák egy levelet a banknak, hogy mivel csalás megalapozott gyanúja merült fel (telephelyen senki, telefont nem veszik fel, e-mailre nem reagálnak), legyenek olyan kedvesek visszahívni a pénzt. Ha nem reagálnak, akkor ügyvédhez vissza, nyújtsunk be be keresetet. A bíróság nem sokat fog szarakodni, inkasszóztatja a pénzt.Persze én nem vagyok jogász, csak segíteni próbálok.
-
tbs
addikt
válasz
gergely2005
üzenetére
Nem igazán a türelem az erősséged.
Izgulj akkor nyugodtan... -
tbs
addikt
válasz
gergely2005
üzenetére
Majd egy hét van még hátra... Ha meg nem honlappal rendelkező cég, akkor tuti nem folytatnak aktív emailezést... Továbbra is az a véleményem, hogy rohadtul túlspirázzátok a dolgot...
Aktív neten vásárló vagyok, itthoni és külföldi boltok, aukciós szájtok; 1-2 paraszt (külföldi) magánszemélytől eltekintve soha nem volt még problémám... Itthon még senki nem próbált átverni. Kis ország ez.
-
KubanitoS
veterán
válasz
gergely2005
üzenetére
Lehet hülyeséget írok, de csak a saját telefonoddal próbáltad őket hívni? Talán látják a hívószámod, azért nem veszik fel...
-
gban
veterán
válasz
gergely2005
üzenetére
Apukám elment a "régebbi" székhelyhez és Balogh család volt kiírva.. csöngetett, de semmi..
A cég egyik tulajdonosa: Balogh VeronikaVagy nagyon nagy marhák, vagy tényleg nem kamu a dolog.
Az elsőt támasztja alá a megváltozott cím.
Lehet hogy érdemes lenne figyelni a Szentmihályin, lehet hogy megismered a csaj hangját élőben is. -
juliabrilke
veterán
válasz
gergely2005
üzenetére
De még megeshet.
Mondjuk arra nincs sok magyarázat, hogy miért nem veszik fel a telefon és nem figyeli az emaileket.
De azért tényleg előfordul ilyenkor év végén, hogy költözés van egyik irodából a másikba.
Olyan céggel nem üzletelsz, aminek nincs netes oldala és vezetékes száma.Engem még nem vertek át (mondjuk nagyon ügyelek is rá, hogy ne is történjen meg
) -
tbs
addikt
válasz
gergely2005
üzenetére
Véleményem szerint halál feleslegesen pörögtök a témán. Eddig semmi rendkívüli nem történt, azon kívül, hogy halálra idegesíted magad és a családod...

-
föccer
nagyúr
válasz
gergely2005
üzenetére
Cédbíróság sajna fizetős lett. Úgy emlékszem régebben ingyen le tudtam kérni a cuccokat, de most pízért osztogatják.
Ja, a pereskedéshez hozzá tartozik, hogy 3 év múlva a mostani 30.000 forint messze nem fog ennyit érni (sajnos...)
16.ker téma: Nem lehet, hogy ott volt egy lerakaruk?
Mondjuk az a csúnya a sztoriban, hogy nem lehet Őket elérni
Az új címen voltatok esetleg? Oda esetleg még érdemes lehet elmenni...üdv.: föccer
-
tbs
addikt
válasz
gergely2005
üzenetére
Lazíts. Majd januárban kezdj igazán izgulni... Karácsony előtti, évvégi őrület van mindenhol, postán, futároknál, cégeknél. 14 nap. Nyugi.
-
sniper elite
senior tag
válasz
gergely2005
üzenetére
Te vagy a hibás sajnos mivel óvatlan voltál! Ilyen cégnél aminek még weblapja sincs meg szinte semmije csak egy hirdetést add fel,szóval ilyen cégnél csakis a postai utánvétel jöhetne szóba mondjuk! Te annyira megörültél a kicsi árnak hogy elvakultan utaltál valakinek 30 ezret amikor,még azt se tudtad kinek utalsz! Nekem volt egy barátom aki hasonló agyatlanságot követett el de ő 270 ezret bukót mivel laptopot rendelt 1 éve egy német cégtől akik előre utalást kértek! Persze abból lett is ügy! Ebből nem tudom mi lesz de drukkolok hogy kapd vissza a pénzed,szia!
-
válasz
gergely2005
üzenetére
Most is árulnak, és van telefonszám is próbáld meg ezen
-
AMD Power
titán
válasz
gergely2005
üzenetére
Te szegény. Hány nap van még addig hátra?
-
q765
tag
válasz
gergely2005
üzenetére
hmm...bankszámlaszám alapján nemtusz valamit intézni?..
elég kellemetlen történet.... paypal-t ismered? érdeklődhetnél, hogy létezik e olyan variácio az utalást követően,PayPal-nál igen, hogy még meg nem érkezett a rendelt áru addig visszamondhatod az utalást..vagyis vissza kell igazolnod hogy megjött.
remélem mihamaarbb megoldodik a problémád

Üdv.:
Zoli
-
greenface
aktív tag
válasz
gergely2005
üzenetére
Rendőrségen tegyél feljelentést, bankszlára történt az utalás, ki kell tudni deríteni, kié a szla. (Persze ilyenkor szoktak hajléktalannal/hamis személyivel szlát nyittatni...)
Új hozzászólás Aktív témák
- Automata kávégépek
- BestBuy topik
- Hálózati / IP kamera
- Amazfit Balance - ár-érték egyensúly
- MasterDeeJay: Harc a DDR5 árak ellen
- Gumi és felni topik
- Billentyűzet gondom van
- Érintésnélküli fizetési megoldások - PayPass via NFC
- Milyen TV-t vegyek?
- Kisétvágyú Radeon RX 9060 XT-t hozott az AMD
- További aktív témák...
- ID Cooling Frozn A610 minden tartozékával, jótállással
- NAGYON SZÉP!!! Dell Latitude 7420 i7-1185G7 16 GB RAM 512 GB SSD Magyar v.bill
- P15 Gen1 15.6" FHD IPS i7-10850H RTX 3000 32GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- SZÉP ÁLLAPOT!!!! Dell Latitude 7490 i5-8350U 16GB 512GB SSD Magyar v.bill
- AKCIÓ!!! HP ZBook Power 15 G8 Mobile Workstation i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia RTX A2000
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3631,94% Akkumulátor
- 164 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- iPhone 17 Pro Max Mélykék - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Szívás. Adj fel egy hirdetést ott, hogy keresed a SalinaAlba ügyfeleit... fvf.hu.

az eladó értesítést kap, hogy megérkezett a pénz, ezután küldi neked az árut, MAJD amikor átvetted az árut a szállító cég(?) ezt jelzi a Yahoo-nak és ők utalják a cégnek a pénzt.

Izgulj akkor nyugodtan...
)