Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• gergely2005

tag

"Vagy nagyon nagy marhák, vagy tényleg nem kamu a dolog.
    Az elsőt támasztja alá a megváltozott cím.
    Lehet hogy érdemes lenne figyelni a Szentmihályin, lehet hogy megismered a csaj hangját élőben is."

Remélem tényleg nem kamu a dolog és megkapom a cuccot, de ha meg nagyon nagy marhák, akkor meg úgy is egyszerű őket így már beperelni, nem hiszem, hogy erre 3 évet kéne várni?!

"Ha úgy érzed, hogy átvertek, menj be apukáddal a bankba, és mondd meg, hogy internetes átverést gyanítasz az ügyben, ellenszolgáltatás nélküli fizetés történt, legyenek olyan kedvesek hívják vissza a pénzed.
    Ha nem akarják, akkor esetleg lehet blöffölni, hogy mivel már tudják, hogy csalásról van szó, ők is érintettek az ügyben, ha nem a sértett javára járnak el."

Jó ötlet, majd a 14. nap után megpróbáljuk.
    ui: Lehet még se akkor, azért amit föccer írt, ha probléma lesz belőle, akkor inkább nem. ui2: á nem tudom akkor most majd mi legyen, majd ezt apukámmal megbeszélem.. :)

"AMúgy így karácsony előtt olcsó műszaki cikket előre utalással árulni aztán még a telefont föl sem venni, " jajj de nagy a kavarodás így karácsony előtt"-est játszani szerintem tuti bukó... De azért én is szurkolok neked!"

Szintén. Rengeteget vásárlok külföldről, Pay Pal-al fizetek, volt 1-2 reklamációm és mind a 2-nél visszakaptam a pénzem. Mo.-n is rendszeresen vásárlok neten, eddig egyszer vertek át, ez a második, ha egyáltalán átvertek..

Szerintem is, ez kamu, nem hiszem, hogy annyira sok forgalmuk lenne, hogy ne tudjanak egy hét után visszaírni, illetve felvenni a telefont. Sőt szegényeket már annyiszor hívták, hogy nem bírjnak több rendelőt fogadni és ezért inkább kikapcsolják a telefont..

"És javaslom, hogy idegeskedés helyett olvasgasd át a távollevő felek közti szerződés törvényi szabályozását."

Ezt nem teljesen tudom, hogy mi! :) Mit olvassak el? Adsz linket? :)

"Lehet hülyeséget írok, de csak a saját telefonoddal próbáltad őket hívni? Talán látják a hívószámod, azért nem veszik fel..."

Természetesen 3 különböző számról is kipróbáltam.

"Majd egy hét van még hátra... Ha meg nem honlappal rendelkező cég, akkor tuti nem folytatnak aktív emailezést... Továbbra is az a véleményem, hogy rohadtul túlspirázzátok a dolgot..."

Nem honlappal rendelkező cég, de nem is olyan cég, ahová el kéne menni. A telefonba világosan elmondta, hogy ez a cég ONLINE működik, szóval elvrja tőllük az ember, hogy válaszoljanak..

"Aktív neten vásárló vagyok, itthoni és külföldi boltok, aukciós szájtok; 1-2 paraszt (külföldi) magánszemélytől eltekintve soha nem volt még problémám... Itthon még senki nem próbált átverni. Kis ország ez."

Új hozzászólás Aktív témák