Hirdetés
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- SzDavid99: Van 20 perced? Akkor tanulj meg koreait olvasni!
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Samus: Rhyme Project: Fénysebesség
- Real Racing 3 - Freemium csoda
Új hozzászólás Aktív témák
-
gergely2005
tag
"Vagy nagyon nagy marhák, vagy tényleg nem kamu a dolog.
Az elsőt támasztja alá a megváltozott cím.
Lehet hogy érdemes lenne figyelni a Szentmihályin, lehet hogy megismered a csaj hangját élőben is."Remélem tényleg nem kamu a dolog és megkapom a cuccot, de ha meg nagyon nagy marhák, akkor meg úgy is egyszerű őket így már beperelni, nem hiszem, hogy erre 3 évet kéne várni?!
"Ha úgy érzed, hogy átvertek, menj be apukáddal a bankba, és mondd meg, hogy internetes átverést gyanítasz az ügyben, ellenszolgáltatás nélküli fizetés történt, legyenek olyan kedvesek hívják vissza a pénzed.
Ha nem akarják, akkor esetleg lehet blöffölni, hogy mivel már tudják, hogy csalásról van szó, ők is érintettek az ügyben, ha nem a sértett javára járnak el."Jó ötlet, majd a 14. nap után megpróbáljuk.
ui: Lehet még se akkor, azért amit föccer írt, ha probléma lesz belőle, akkor inkább nem. ui2: á nem tudom akkor most majd mi legyen, majd ezt apukámmal megbeszélem..
"AMúgy így karácsony előtt olcsó műszaki cikket előre utalással árulni aztán még a telefont föl sem venni, " jajj de nagy a kavarodás így karácsony előtt"-est játszani szerintem tuti bukó... De azért én is szurkolok neked!"Szintén. Rengeteget vásárlok külföldről, Pay Pal-al fizetek, volt 1-2 reklamációm és mind a 2-nél visszakaptam a pénzem. Mo.-n is rendszeresen vásárlok neten, eddig egyszer vertek át, ez a második, ha egyáltalán átvertek..
Szerintem is, ez kamu, nem hiszem, hogy annyira sok forgalmuk lenne, hogy ne tudjanak egy hét után visszaírni, illetve felvenni a telefont. Sőt szegényeket már annyiszor hívták, hogy nem bírjnak több rendelőt fogadni és ezért inkább kikapcsolják a telefont..
"És javaslom, hogy idegeskedés helyett olvasgasd át a távollevő felek közti szerződés törvényi szabályozását."Ezt nem teljesen tudom, hogy mi!
Mit olvassak el? Adsz linket? 
"Lehet hülyeséget írok, de csak a saját telefonoddal próbáltad őket hívni? Talán látják a hívószámod, azért nem veszik fel..."
Természetesen 3 különböző számról is kipróbáltam.
"Majd egy hét van még hátra... Ha meg nem honlappal rendelkező cég, akkor tuti nem folytatnak aktív emailezést... Továbbra is az a véleményem, hogy rohadtul túlspirázzátok a dolgot..."
Nem honlappal rendelkező cég, de nem is olyan cég, ahová el kéne menni. A telefonba világosan elmondta, hogy ez a cég ONLINE működik, szóval elvrja tőllük az ember, hogy válaszoljanak..
"Aktív neten vásárló vagyok, itthoni és külföldi boltok, aukciós szájtok; 1-2 paraszt (külföldi) magánszemélytől eltekintve soha nem volt még problémám... Itthon még senki nem próbált átverni. Kis ország ez."
Új hozzászólás Aktív témák
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Házimozi belépő szinten
- ASUS routerek
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Projektor topic
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Diablo IV
- Opel topik
- További aktív témák...
- Intel Core i9-9900K, Gigabyte Z390 AORUS Master, Noctua NH-D15
- Ryzen 7 kezdő 1080p játszós konfig
- iPhone 15 Pro Max kék titán 256 GB kártyafüggetlen 1 év garanciával ELADÓ
- ASUS ROG Flow Z13 (2025) GZ302EA-RU004W - 3 év garancia - GYÁRI, MAKULÁTLAN ÁLLAPOT!!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B660M i5 12400F 16GB DDR4 1TB SSD RTX 3070 8GB Zalman T4 Plus Cooler Master 750W
- Számlás!Windows 10 Pro 11 Pro,Windows 10 Home 11 Home, Office 2016,2019,2021 ,Vírusirtok,Mac
- ÚJ AKKU! Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6mag! 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Targus DOCK423A - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 x HDMI (120Hz)
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3666 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő