- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- hcl: HP 255 G8 (250 G8) LCD csere
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Gurulunk, WAZE?!
Új hozzászólás Aktív témák
-
gergely2005
tag
"Akkor úgy néz ki mégiscsak létező személy(ek)ről van szó, mivel korábban azt írtad, hogy a Balogh család portája előtt ácsorogtál. Valószínű, hogy nem véletlen az egybeesés.."
Igen-igen, még is csak léteznek!
"Hát nekem ez erősen átverés gyanús."
Igen, nekem is erősen az."Nagy tanulság lehet, hogy többször előre ne fizess soha senkinek. Én is szoktam rendelni on-line, de mindig utánvétes a dolog. Ennek sztem így is kéne mindig történnie."
Én is mindig utánvéttel szoktam küldeni/kapni a csomagot/pénzt, csak nagyon ritkán előreutalás. Pl. itt nem láttam esélyét, hogy megengedlyék nekem, hogy utánvéttel küldjék, mert gondoltam ez egy komoly cég és nem lehet velük így egyezkedni...
"Azért remélem megoldódik a dolog. Kevés esélyt látok arra, hogy megkapd a cuccot, arra viszont többet, hogy nem fogod.
"
Arra én is kevés esélyt látok, hogy megkapom a csomagot, de arra többet, hogy a pénzt visszafogom!"Én az ilyen szemeteket a helyedben jól lecsukatnám."
Én is, de azt nem tudom, hogyan kell!
"Irány a bank és a rendőrség! Nem tudom mire is kéne várni, ugyanis amikor én megrendelek vmit, már fél óra múlva szoktam visszaigazolást kapni..."
Várni sajnos azért kell, mert csak akkor hivatalos a perem, hogy ha letelt a megigért határidő és még akkor se jött semmi.
"Ja, meg 1 db volt csak nekik, amit el is adtak neked, aztán nincs több?"
Sajnos nem tudom..
Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Apple MacBook
- Kijelző került a kamerasávra a Xiaomi 17 Pro és 17 Pro Max hátulján
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Milyen videókártyát?
- Androidos tablet topic
- World of Tanks - MMO
- GeForce RTX 5060: Ezt kapjuk 150 ezerért
- További aktív témák...
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- Bezámítás! Gigabyte G5 KC Gamer notebook - i5 10500H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN10
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER termékbeszámítással
- Dell Latitude 3340 Core i3-4005U CPU hibás laptop
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M WIFI R9 5900X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800XT 16GB Zalman Z1 PLUS Chieftronic 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest