Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• gergely2005

tag

válasz Kazimír #50 üzenetére

"Akkor úgy néz ki mégiscsak létező személy(ek)ről van szó, mivel korábban azt írtad, hogy a Balogh család portája előtt ácsorogtál. Valószínű, hogy nem véletlen az egybeesés.."

Igen-igen, még is csak léteznek! :)

"Hát nekem ez erősen átverés gyanús."

Igen, nekem is erősen az. :(

"Nagy tanulság lehet, hogy többször előre ne fizess soha senkinek. Én is szoktam rendelni on-line, de mindig utánvétes a dolog. Ennek sztem így is kéne mindig történnie."

Én is mindig utánvéttel szoktam küldeni/kapni a csomagot/pénzt, csak nagyon ritkán előreutalás. Pl. itt nem láttam esélyét, hogy megengedlyék nekem, hogy utánvéttel küldjék, mert gondoltam ez egy komoly cég és nem lehet velük így egyezkedni...

"Azért remélem megoldódik a dolog. Kevés esélyt látok arra, hogy megkapd a cuccot, arra viszont többet, hogy nem fogod. :( "

Arra én is kevés esélyt látok, hogy megkapom a csomagot, de arra többet, hogy a pénzt visszafogom!

"Én az ilyen szemeteket a helyedben jól lecsukatnám."

Én is, de azt nem tudom, hogyan kell! :Y

"Irány a bank és a rendőrség! Nem tudom mire is kéne várni, ugyanis amikor én megrendelek vmit, már fél óra múlva szoktam visszaigazolást kapni..."

Várni sajnos azért kell, mert csak akkor hivatalos a perem, hogy ha letelt a megigért határidő és még akkor se jött semmi.

"Ja, meg 1 db volt csak nekik, amit el is adtak neked, aztán nincs több?"

Sajnos nem tudom..

Új hozzászólás Aktív témák