Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- GoodSpeed: Egy bihari a Hajdúságban
Új hozzászólás Aktív témák
-
gergely2005
tag
Hát valószínű, hogy nem csak én rendeltem tőlük és nem csak 30e-ret kaszáltak, ha egyáltalán átvertek.
"Nem igazán a türelem az erősséged."
Szerintem van okom arra, hogy kételkedjek abban, hogy meg fog-e jönni, de ez nem teljesen egyenlő a türelemmel.
"Nos. Határidőt követően sorstársakat keresnék, hogy ne pici legyen a kárösszeg. Meg a tömeges károsításra jobban ugranak, mint egyszer 30eFt-ra... Hamár csinája, csinálja profin, ne ilyen bénamóricka módon..."
Hogy keressek sorstársakat?
Azt tudom modnani, hogy rengeteg mindent hírdettek az apróneten és több, mint valószínű nem én vagyok az egyetlen "áldozat"."A megrendeléssel elfogagsz egy online szerződést, igaz? Olyan, mintha aláírnád. Ezt esetleg be tudod linkelni?"
Azt mondták, hogy küldenek egy e-mailt, amibe egy szerződés lesz, amit el kell fogadni. De az e-mailből csak az jött le, hogy ha küldöm a pénzt, akkor automatikusan elfogadtam a "szerződést". Vagyis ezt: [link]
Reset Elek: Köszönöm a linket, elolvasom! Amúgy az ügyvéd nem kerül pénzbe? Ha igen, kb. mennyibe?
Új hozzászólás Aktív témák
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AF Dock (DisplayLink)
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Pro Wax 100 gyantamelegítő gép gyantacsomaggal
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3506, 92% Akkumulátor
- HP ProBook 430 G6 Celeron 4205U laptop
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Azt tudom modnani, hogy rengeteg mindent hírdettek az apróneten és több, mint valószínű nem én vagyok az egyetlen "áldozat".