Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• gergely2005

tag

Hát valószínű, hogy nem csak én rendeltem tőlük és nem csak 30e-ret kaszáltak, ha egyáltalán átvertek.

"Nem igazán a türelem az erősséged."

Szerintem van okom arra, hogy kételkedjek abban, hogy meg fog-e jönni, de ez nem teljesen egyenlő a türelemmel.

"Nos. Határidőt követően sorstársakat keresnék, hogy ne pici legyen a kárösszeg. Meg a tömeges károsításra jobban ugranak, mint egyszer 30eFt-ra... Hamár csinája, csinálja profin, ne ilyen bénamóricka módon..."

Hogy keressek sorstársakat? :) Azt tudom modnani, hogy rengeteg mindent hírdettek az apróneten és több, mint valószínű nem én vagyok az egyetlen "áldozat".

"A megrendeléssel elfogagsz egy online szerződést, igaz? Olyan, mintha aláírnád. Ezt esetleg be tudod linkelni?"

Azt mondták, hogy küldenek egy e-mailt, amibe egy szerződés lesz, amit el kell fogadni. De az e-mailből csak az jött le, hogy ha küldöm a pénzt, akkor automatikusan elfogadtam a "szerződést". Vagyis ezt: [link]

Reset Elek: Köszönöm a linket, elolvasom! Amúgy az ügyvéd nem kerül pénzbe? Ha igen, kb. mennyibe?

Új hozzászólás Aktív témák