Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Yézi: "Új" gépház
- droidic: Safe Mode az agyban
- Gurulunk, WAZE?!
- GoodSpeed: 3I/Atlas: Üstökös vagy idegen civilizáció űrhajója?
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
Új hozzászólás Aktív témák
-
Superman
nagyúr
Remek, hogy beírtad ide, hogy te milyen nagystílű rendelő vagy, aki Ausztráliából rendel és egy hete várja a csomagot. Csakhogy a srác nem Ausztráliából rendelt, hanem Magyarországról. Másfelől én is rendeltem egy digitális fényképezőgépet egy webáruházból, a GLS 3 nap alatt kiszállította, igaz, a cégnek van weboldala és elérhetősége. A 14 napos határidő egyenesen hajmeresztő, pláne, hogy a cég (???) nem tartotta be ezt sem és elérni sem lehet őket.
"De most, komolyan mondom, mindenki röhögni fog rajtad."
Én ezt nem hiszem, ellenben szerintem te csak szórakozni jársz ide, más baján gúnyolódni. Senki sem fog röhögni, ha az ellenértékét követelik annak, amit megvettek, ráadásul úgy, hogy már letelt a szállítási határidő. Egyébként megsúgom neked, akár karácsony van, akár nem, be kell tartania egy tisztességes kereskedőnek a határidőket. Gondolom akkor ha rendelnék tőled egy kamionnyi számítógépet és elmondanám, hogy 2 héten belül fizetek, viszont csak jövő év végén érkezne meg a számládra a pénz, egy cseppet sem nyugtalankodnál, nem fordulnál bírósághoz.
Ja, hogy ez csak egy PS2-es gép volt és más elbírálás alá esik...így már érthető.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kisétvágyú Radeon RX 9060 XT-t hozott az AMD
- OLED TV topic
- Becsszó, még mindig készül a Half-Life 3!
- Autós topik
- Hogwarts Legacy teszt
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Új képmotorral mutat fügét a ChatGPT a Google banánjának
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S21 Ultra 5G 12/128GB Fekete / 12 hó jótállás
- Creative Sound BlasterX G6 7.1 USB külső hangkártya
- Apple iPhone 16 Pro Max Natural Titanium Titán dizájn, Pro kamera,100% akku,2026. 02. 11
- 5G LTE! Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 256GB 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Black Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4157
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Ja, hogy ez csak egy PS2-es gép volt és más elbírálás alá esik...így már érthető.