Hirdetés
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- GoodSpeed: WELLPUR KVITA GF85 - JYSK - tapasztalatok
- bambano: Bambanő háza tája
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- aquark: A legdrágább, nem antik és nem egyedi könyvek
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
Superman
nagyúr
Remek, hogy beírtad ide, hogy te milyen nagystílű rendelő vagy, aki Ausztráliából rendel és egy hete várja a csomagot. Csakhogy a srác nem Ausztráliából rendelt, hanem Magyarországról. Másfelől én is rendeltem egy digitális fényképezőgépet egy webáruházból, a GLS 3 nap alatt kiszállította, igaz, a cégnek van weboldala és elérhetősége. A 14 napos határidő egyenesen hajmeresztő, pláne, hogy a cég (???) nem tartotta be ezt sem és elérni sem lehet őket.
"De most, komolyan mondom, mindenki röhögni fog rajtad."
Én ezt nem hiszem, ellenben szerintem te csak szórakozni jársz ide, más baján gúnyolódni. Senki sem fog röhögni, ha az ellenértékét követelik annak, amit megvettek, ráadásul úgy, hogy már letelt a szállítási határidő. Egyébként megsúgom neked, akár karácsony van, akár nem, be kell tartania egy tisztességes kereskedőnek a határidőket. Gondolom akkor ha rendelnék tőled egy kamionnyi számítógépet és elmondanám, hogy 2 héten belül fizetek, viszont csak jövő év végén érkezne meg a számládra a pénz, egy cseppet sem nyugtalankodnál, nem fordulnál bírósághoz.
Ja, hogy ez csak egy PS2-es gép volt és más elbírálás alá esik...így már érthető.
Új hozzászólás Aktív témák
- Forza Horizon Xbox Limited Edition Controller Új! Bontatlan!!
- GAINWARD GeForce RTX 4070 Ghost 12GB GARANCIÁLIS, DOBOZZAL, SZÁMLÁVAL
- Asus ExpertBook B1403 Core i7 notebook bontatlan dobozában eladó
- Lenovo ThinkPad X1 Nano (Gen2)/13.0"/2160x1350/2K/IPS/i7-1260P/16GB/512GB SSD/Súly 0.966,5kg
- iPhone 16 Pro Max 1 TB Black Titanium
- LG Gram 14 WUXGA IPS i7-1360P 5.0Ghz 12mag 32GB DDR5 1TB SSD Intel Iris XE 10óra Akku Win11 Garancia
- Keresünk iPhone 13/13 Mini/13 Pro/13 Pro Max
- Lenovo Thinkpad X13 Gen1 Ryzen5 4650U Refurbished - Garancia
- Apple Watch Series 7 41mm GPS,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Xiaomi 14T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Ja, hogy ez csak egy PS2-es gép volt és más elbírálás alá esik...így már érthető.