Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Gurulunk, WAZE?!
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
föccer
nagyúr
válasz
Reset Elek
üzenetére
Hát nem tudom, ha már bankba megy az ember, hogy ez meg az, akkor tutra nem kamuznék . Ha negya isten per lenne belőle, akkor nem vetne túl jó fényt, ha kiderül, hogy csalni akartál a bankba. Erős hitelvesztés a bíró szemében...

2: A bankt tuti nem áll szóba ez ügyben veled valami hivatalos papír nélkül. Feljelentés, jegyzőkönyv nélkül, de még inkább bírósági végzés nélkül. De akkor sem egy ügyfél kérésére csinálnak ilyet. Szerinted a bank honnan tudja, hogy Te tényleg nem kaptad meg a csomagot, és hogy jogosan vered az asztalt a pénzedért...
üdv.: föccer
-
föccer
nagyúr
válasz
gergely2005
üzenetére
Cédbíróság sajna fizetős lett. Úgy emlékszem régebben ingyen le tudtam kérni a cuccokat, de most pízért osztogatják.
Ja, a pereskedéshez hozzá tartozik, hogy 3 év múlva a mostani 30.000 forint messze nem fog ennyit érni (sajnos...)
16.ker téma: Nem lehet, hogy ott volt egy lerakaruk?
Mondjuk az a csúnya a sztoriban, hogy nem lehet Őket elérni
Az új címen voltatok esetleg? Oda esetleg még érdemes lehet elmenni...üdv.: föccer
-
föccer
nagyúr
Hyz:
1: Még nem járt le a szállítási határidő. Elvileg addig egy rossz szavad nem lehet.
2: Lehet hogy most váltottak telephelyet. Eléggé fura véletlen, de meglehet. Nem kell egyből a legrosszabbra gondolni.
3: 30.000.-ért nem érdemes pereskedni. 3 év amire lesz az ügyből valami, és ha véletlen mégsem neked ad igazat a bíróság, akkor a gatyád is rámegy. Sajna ez van.
Saját eset:
~300k-t buktam külföldi biznisszel. Hülye voltam. Tanultam belőle. Örülj neki, hogy "csak" ennyit kockáztattál. HA balul sülne ki a dolog, akkor sem kerülsz lehetetlen helyzetbe.
Egyenlőre azt tanácsolom, hogy idegeskedj a dolgon, mert nem éri meg a strapát. Várd meg a 14.nap végét. Ha lelépnek a pénzeddel, akkor semmivel nem vagy előrébb, ha most akarod csapkodni az asztalt, mintha e hét múlva teszed ugyanezt.
Gondolj bele: Ha valaki le akar húzni x embert, hogy megszedje magát, akkor miért ilyen összegben tenné, amikor meg lehet csinálni sokkal nagyobb tételben. Ld: Il Ferro.
Egyébként HA nagyon utánna akarsz nézni a cégnek, akkor cégbírósági lapot kell megnézni. Azon rajta kell legyen minden. Mikor, milyen tagok voltak, milyen százalékban, mikor, hol volt a székhely, mikor, mivel foglalkozott a cég meg ilyenek.
üdv, és fel a fejjel.
föccer
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple MacBook
- Gyúrósok ide!
- Diablo IV
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Jövedelem
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Dell Precision 3571 i7-12700H 32GB 1000GB FHD RTX T600 4GB 1 év teljeskörű garancia
- Lenovo ThinkStation P330 Gen 2 Tower i7 / Xeon workstation /számla- garancia
- M4 iMac 2021 24" - 16GB RAM, 512 GB SSD 27% ÁFÁS
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4160
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest