- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- <Lacy85>: Időmilliomosok előnyben - Játékfejlesztés #1
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Win 10 LTSC: hülye vagyok?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: MSI H110M PRO és i3-8350K (coffeetime mod)
- WireGuard VPN a mindennapokra
- sellerbuyer: Mivel fotózz és videózz 2025-ben? Elég egy mobil vagy kell egy kamera?
Új hozzászólás Aktív témák
-
gergely2005
tag
"Aztán akkor is beszólni, ha megjött a PSP..! És reménykedj, hogy nem kapsz hitelrontásért pert a nyakadba...
"
Hidd el, ennek én örülnék a legjobban.. és ha így lesz, mindenképpen le fogom írni, de szégyelni nem fogom magamat, mert jogosan kételkedek bennük. ;)
"A linken az olvasható, hogy nem az eladónak utalsz, hanem a Yahoo finance-nak a K&H-n keresztül
az eladó értesítést kap, hogy megérkezett a pénz, ezután küldi neked az árut, MAJD amikor átvetted az árut a szállító cég(?) ezt jelzi a Yahoo-nak és ők utalják a cégnek a pénzt.
Tehát elvileg nem kapnak pénzt, amíg nem kapod meg a cuccot, vagy félreolvastam valamit?"Az oldalon az van, hogy a Yahoo! Fiance-n keresztűl történik az átutalás. De a számlaszám az nem a Yahoo!-é, hanem a cég-é és egyenesen arra a számlaszámra kellett utalni, szóval nem tudom, hogy egyáltalán mi köze van a Yahho!-hoz.. Meg igazából csak azt írja, hogy majd a Yahoo értesíti az eladót, hogy ha megjött a termék, de nem a Yahoo!-nak megy a pénz..
"igaz hogy túl előre mentem,de még egy kérdés felmerül bennem,ha végűl sikerűl megkapnod a psp-t,egy ennyire "komoly" céggel,hogy fogod tudni elintézni a garanciális problémákat?
egyébként mit ígért a cég ,garancia ügyben? mert esetlegesen már ebből lehetett volna következtetést levonni."Bárcsak már ennél a kérdésnél tartanák, sajnos szerintem sehogy, nem igértek semmi garanciát..
"fő tevékenységük napilapnyomás"
Meg elvileg még 100 más dolog is a tevékenységük, vagy nem tudom ez alatt mit értssek:
http://ngstudio.info/salinaalba.txt
Jó nagy cég lehet..Vagy valamit félreértek? (kaptam valakitől egy jó nagy infoáramlást a cégről és abból van ez!)
"Érdemes lenne elmenni hozzájuk személyesen erre a címre és elsősorban visszakérni a pénzedet, mert valóban eléggé gyanús a helyzet, ne hagyd magad lerázni."
Ez lesz, holnap apukám elmegy oda. És akkor szerintetek ha ott lesznek, jogunk van visszakérni a pénzünket?
"30eFt-ért nem nagyon pattognék vállalt határidő után sem 1 héttel, nem hogy előtte... "
Neked van rendes munkád, én ezt rengeteg ideig kapartam össze netes kereskedéssel, majd ha kijártam minden sulit és lesz munkám, akkor talán nekem se lesz akkora nagy tragédia, bár azért szerintem ez egy felnőttnek se annyi pénz, amit csak úgy kiejt a zsebéből...
"Persze sok pénz. De nyilván nem kajára/ruhára kell. PSP-t rendelt. Ünnepi/évvégi időszakban pedig könnyedén összejön szállítási késés, de pillanatnyilag SEMMI KONKRÉTUMOT NEM TUDUNK."
Szóval csak akkor lenne érdemes visszaszerezni a pénzt, ha kajára vagy ruhára kéne? Bűn, hogy ha az ember a zsebpénzét szórakozásra akarja költeni? a szüleim adnak kajára és ruhára pénzt, de szórakozásra nem adnak, azt a sajátomból kell.
Szálitás? Elvileg ők nem postával küldi, hanem idézem a "kollégája" majd eljön 14 napon belül és átadja a csomagot, és az is az ünnepi bonyadalmak közé tartozik, hogy nem tudnak visszaírni? Visszahívni? Felhívni? Biztos annira sok vásárlója van egy weboldal nélküli cégnek.."Zsír új psp-t már lehet kapni 39k-ért boltban, és ott emeled le a polcról hivatalos garival együtt.."
Zsír új psp-t tudok 30e-ért. Zsír új psp Slimet meg 45e-ért.
"Ez igaz, de a kérdező még fiatal, és a hszeiből nekem az látszik, hogy most ezzel ő is megtanulta ezt. Emelje fel a kezét, aki mindig csak más hibáiból tanul..."
Így igaz. Soha többé nem bízok meg idegenben, maradok az utánvétnél és a személyes átvételnél. (ahogy általában szoktam)
Ja, amúgy ez mit jelent?
32. A cég pénzforgalmi jelzőszáma
32/1. 10201006-60189499-00000000 (01-10-041043 Kereskedelmi és Hitelbank Rt., 1051 Budapest Vigadó tér 1.)
A számla nyitásának dátuma: 2004. augusztus 2.
A számla zárásának dátuma: 2006. május 24.
Hatályos: 2004. augusztus 6. - 2006. május 25. [*]
[Megjelent a Cégközlöny 2004/35. számában]
[Megjelent a Cégközlöny 2006/24. számában]Erre a számlaszámra utaltam. Mit jelent az, hogy számla zárás?
Új hozzászólás Aktív témák
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Gyúrósok ide!
- Akciófigyelő: Komoly kedvezmény a 70mai 4K Omni autós kamerára
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Végre egy tényleg jó Duotts bringa! - E29 teszt
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- ASUS routerek
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Házimozi belépő szinten
- iPhone topik
- További aktív témák...
- IPhone 15Pro 128GB One makulátlan akku 91%
- Csere-Beszámítás! Garis! Asus Tuf FX608H Notebook! I5 13450HX / RTX 5050 8GB / 16GB DDR5 / 1TB SSD
- XPS 15 9510 15.6" 4K+ IPS érintő i7-11800H RTX 3050Ti 32GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- PowerColor Red Devil AMD Radeon RX 6800 XT 16GB Garanciával!
- IPhone 16 256GB gyári független megkímélt 2027.10.11. Notebook.hu vásárlás
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló rugged
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3415 94% Akkumulátor
- Lenovo Tab M10 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest