Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- ldave: New Game Blitz - 2025
- droidic: [Memory Leak] Az agy defragmentálása
- Kolondrum: Oneplus 13 vagy IQOO 13 vagy Oppo Find X8 PRO
- N€T0X|N: 4070 Super -> 5070ti
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
gban
veterán
-
KubanitoS
veterán
A topic létrehozása óta figyelem az eseményeket, esetleg Te magad is átfuthatnád, akkor látnád, hogy már régebben szóltam is hozzá.
Gondolom neked nem furcsa, hogy egy adott cég egyik napról a másikra eltűnik, megváltozik a címe, nem veszik fel a telefont, nem küldik a cuccost 14 nap után sem.
Nem vitatkozni szeretnék veled, ezek a tények.
Ezek után szerintem felesleges karácsonyi hercehurcáról beszélni.
Te talán nyugodtan ülnél a hátsó feleden amikor valamiért kifizettél X forintot, és nem hogy nem kaptad kézhez X időn belül, hanem még elérni sem tudod a feladót?
-
Superman
nagyúr
Remek, hogy beírtad ide, hogy te milyen nagystílű rendelő vagy, aki Ausztráliából rendel és egy hete várja a csomagot. Csakhogy a srác nem Ausztráliából rendelt, hanem Magyarországról. Másfelől én is rendeltem egy digitális fényképezőgépet egy webáruházból, a GLS 3 nap alatt kiszállította, igaz, a cégnek van weboldala és elérhetősége. A 14 napos határidő egyenesen hajmeresztő, pláne, hogy a cég (???) nem tartotta be ezt sem és elérni sem lehet őket.
"De most, komolyan mondom, mindenki röhögni fog rajtad."
Én ezt nem hiszem, ellenben szerintem te csak szórakozni jársz ide, más baján gúnyolódni. Senki sem fog röhögni, ha az ellenértékét követelik annak, amit megvettek, ráadásul úgy, hogy már letelt a szállítási határidő. Egyébként megsúgom neked, akár karácsony van, akár nem, be kell tartania egy tisztességes kereskedőnek a határidőket. Gondolom akkor ha rendelnék tőled egy kamionnyi számítógépet és elmondanám, hogy 2 héten belül fizetek, viszont csak jövő év végén érkezne meg a számládra a pénz, egy cseppet sem nyugtalankodnál, nem fordulnál bírósághoz.
Ja, hogy ez csak egy PS2-es gép volt és más elbírálás alá esik...így már érthető. -
Ariadne
őstag
Szakszervizbe vinni a cuccot lehetőség csak, a kereskedő viszont köteles átvenni. És ha gond van vagy vita a szervizzel, megint visszajutsz a kereskedőhöz, ami ebben az esetben meglehetősen rizikós megoldásnak tűnik. És mondom, ha a vállalt határidő előtt rájött, hogy egyszerűen nem szeretné ezt így, az éppen elég indok, az elállás bejelentésétől 30 napon belül kötelesek visszafizetni az átutalt vételárat és egy szavuk sem lehet (távollévők között kötött szerződés!).
-
igen, ez ténykérdés, én sem értem, mit perelget már itt mindenki. másrészt valóban, időben és pénzben is több lesz egy ilyen ügyet felgöngyölni, ha egyáltalán lehet. szóval a srác helyében én inkább a "kapjam meg azt a psp-t" vonalra koncentrálnék.
és egyébként ha kereskedő lennék, vállalnék egy határidőt és valaki előtte perelni akarna, én is viszontperelném. és nyernék.
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Precision 3571 FHD / i7-12800H 14C / 16-32G D5 / 512G / Iris XE + NV T600 Box WS tervező
- PC konfiguráció összeállítás igény szereint, csak új nem használt alkatrészekkel, garanciácal!
- Lenovo P1 GEN 5/16'WQUXGA 4K TOUCH/i7-12800H vPro/32GB DDR5/4TB SSD/RTX A4500 16GB GDDR6/GARANCIA!!
- Xbox Series X, kitisztítva+újrapasztázva, 6 hó teljeskörű gar., Bp-i üzletből eladó!
- Nintendo Switch OLED Mario Edition 20.5, 512GB MicroSD + Android + Atmosphere, 3 hó garanciával
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3534
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3881
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Ja, hogy ez csak egy PS2-es gép volt és más elbírálás alá esik...így már érthető.