- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- pusszycat: JEYI - okos, színes, interaktív, ssd külső ház.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gerner1
- Meggyi001: Kuponok....
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 6 – Néhány egyszerű tésztaétel
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
gban
veterán
-
KubanitoS
veterán
A topic létrehozása óta figyelem az eseményeket, esetleg Te magad is átfuthatnád, akkor látnád, hogy már régebben szóltam is hozzá.
Gondolom neked nem furcsa, hogy egy adott cég egyik napról a másikra eltűnik, megváltozik a címe, nem veszik fel a telefont, nem küldik a cuccost 14 nap után sem.
Nem vitatkozni szeretnék veled, ezek a tények.
Ezek után szerintem felesleges karácsonyi hercehurcáról beszélni.
Te talán nyugodtan ülnél a hátsó feleden amikor valamiért kifizettél X forintot, és nem hogy nem kaptad kézhez X időn belül, hanem még elérni sem tudod a feladót?
-
Superman
nagyúr
Remek, hogy beírtad ide, hogy te milyen nagystílű rendelő vagy, aki Ausztráliából rendel és egy hete várja a csomagot. Csakhogy a srác nem Ausztráliából rendelt, hanem Magyarországról. Másfelől én is rendeltem egy digitális fényképezőgépet egy webáruházból, a GLS 3 nap alatt kiszállította, igaz, a cégnek van weboldala és elérhetősége. A 14 napos határidő egyenesen hajmeresztő, pláne, hogy a cég (???) nem tartotta be ezt sem és elérni sem lehet őket.
"De most, komolyan mondom, mindenki röhögni fog rajtad."
Én ezt nem hiszem, ellenben szerintem te csak szórakozni jársz ide, más baján gúnyolódni. Senki sem fog röhögni, ha az ellenértékét követelik annak, amit megvettek, ráadásul úgy, hogy már letelt a szállítási határidő. Egyébként megsúgom neked, akár karácsony van, akár nem, be kell tartania egy tisztességes kereskedőnek a határidőket. Gondolom akkor ha rendelnék tőled egy kamionnyi számítógépet és elmondanám, hogy 2 héten belül fizetek, viszont csak jövő év végén érkezne meg a számládra a pénz, egy cseppet sem nyugtalankodnál, nem fordulnál bírósághoz.
Ja, hogy ez csak egy PS2-es gép volt és más elbírálás alá esik...így már érthető.
-
Ariadne
őstag
Szakszervizbe vinni a cuccot lehetőség csak, a kereskedő viszont köteles átvenni. És ha gond van vagy vita a szervizzel, megint visszajutsz a kereskedőhöz, ami ebben az esetben meglehetősen rizikós megoldásnak tűnik. És mondom, ha a vállalt határidő előtt rájött, hogy egyszerűen nem szeretné ezt így, az éppen elég indok, az elállás bejelentésétől 30 napon belül kötelesek visszafizetni az átutalt vételárat és egy szavuk sem lehet (távollévők között kötött szerződés!).
-
igen, ez ténykérdés, én sem értem, mit perelget már itt mindenki. másrészt valóban, időben és pénzben is több lesz egy ilyen ügyet felgöngyölni, ha egyáltalán lehet. szóval a srác helyében én inkább a "kapjam meg azt a psp-t" vonalra koncentrálnék.
és egyébként ha kereskedő lennék, vállalnék egy határidőt és valaki előtte perelni akarna, én is viszontperelném. és nyernék.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- AliExpress tapasztalatok
- Könyvajánló
- Meghajtók, fájlok, adatok titkosítása (Bitlocker, Veracrypt, Cryptomator, stb.)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Gyúrósok ide!
- Végre egy tényleg jó Duotts bringa! - E29 teszt
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Küszöbön az androidos PC-k
- További aktív témák...
- RTX 5070 Ti OC 16G/ új, bontatlan/ 3 év garancia/ beszámítás/ ingyen foxpost
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i7 10700K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB ZALMAN S2 TG Chieftec 750W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte GA-H610M i3 12100F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB Rampage SHIVA CM 600W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i3 12100F 16GB DDR4 500GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA 500W
- Otthoni PC Komplett Szett Akár játékra is! Monitorral, Billentyűzettel, Egérrel
- Samsung Galaxy S25 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3265, 100% Akkumulátor
- Microsoft Surface Laptop 5 i5-1245U 16GB 512GB 13.5" Gorilla Glass TouchScreen 1 év garancia
- Apple Watch SE 2 44mm Wifi
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest