Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- MasterDeeJay: Harc a DDR5 árak ellen
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- droidic: [Memory Leak] Az agy defragmentálása
- Kolondrum: Oneplus 13 vagy IQOO 13 vagy Oppo Find X8 PRO
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
Johnny
senior tag
válasz
juliabrilke
üzenetére
De, csak annyira hozzászoktam az ékezetes billentyűkhöz, hogy nem tudtam mit kell nyomni. Most már tudom, köszi !
-
Reset Elek
aktív tag
válasz
juliabrilke
üzenetére
Hmmmmmmmmmm..........
Ha úgy érzed, hogy átvertek, menj be apukáddal a bankba, és mondd meg, hogy internetes átverést gyanítasz az ügyben, ellenszolgáltatás nélküli fizetés történt, legyenek olyan kedvesek hívják vissza a pénzed.
Ha nem akarják, akkor esetleg lehet blöffölni, hogy mivel már tudják, hogy csalásról van szó, ők is érintettek az ügyben, ha nem a sértett javára járnak el.AMúgy így karácsony előtt olcsó műszaki cikket előre utalással árulni aztán még a telefont föl sem venni, " jajj de nagy a kavarodás így karácsony előtt"-est játszani szerintem tuti bukó... De azért én is szurkolok neked!
És javaslom, hogy idegeskedés helyett olvasgasd át a távollevő felek közti szerződés törvényi szabályozását.
-
gergely2005
tag
válasz
juliabrilke
üzenetére
Az tényleg dúrva lenne, de örülnék neki, de azért ennek szerintem kicsit az esélye, de reménykedek a legjobbakban.
Amúgy tényleg hallottam jó sok sztorit, sőt már engem is átvertek egyszer, csak akkor nem pereskedtem, mert 6000Ft-ról volt szó!

tbs - De ha tényleg minden normálisan menne.. nem az lenne a normális, hogy az 1 hete elküldött e-mailemre válaszolnak? És feleveszik a telefont nem tudom hányadik hívásomra?
Új hozzászólás Aktív témák
- Shining3D EinScan Pro 2X 3D szkenner
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
- AMD AM4-es HP OMEN 25L GT12 alaplapok - B550 chipset
- Apple iPhone 13 Mini 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3747
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi