Hirdetés
- laca223: Miért győz a kollektív meggyőződés akkor is, ha saját magát teszi tönkre?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- droidic: [Memory Leak] Az agy defragmentálása
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
as_Rock
őstag
válasz
Reset Elek
üzenetére
Jól kivan ez találva, mire a sértettek megmozdulnak...

-
as_Rock
őstag
válasz
gergely2005
üzenetére
Figyelj nekem itt valami nem tiszta:
A linken az olvasható, hogy nem az eladónak utalsz, hanem a Yahoo finance-nak a K&H-n keresztül
az eladó értesítést kap, hogy megérkezett a pénz, ezután küldi neked az árut, MAJD amikor átvetted az árut a szállító cég(?) ezt jelzi a Yahoo-nak és ők utalják a cégnek a pénzt.
Tehát elvileg nem kapnak pénzt, amíg nem kapod meg a cuccot, vagy félreolvastam valamit? -
as_Rock
őstag
válasz
gergely2005
üzenetére
Logikus megoldás: Az aproneten az érintett hirdetési kategóriákba beírod, hogy aki rendelt XY cégtől és a határidő lejártáig nem kapta meg az árut az e-mailben vegye fel veled a kapcsolatot közös rendőrségi feljelentés céljából.
Ha valóban átverés, alkkor elképzelhető, hogy ők maguk is jelentkeznek majd valami fal e-mailről, hogy tudják mit szeretnétek csinálni. -
as_Rock
őstag
Cégejgyzékben vicces nevek vannak a tagoknál, és kb. 1-2 évente telephelyet és számlaszámot váltanak, ettől függetlenül elképzelhető, hogy nem a vevőket csak az apeh-et kerülik.
Én a helyedben megnézném pontosan milyen feltételekre is bólintottam rá, és ha egyértelmű, hogy mikor szállítják a cuccot, akkor a határidőt követően besétálnék a rendőrségre egy szépen összeállított anyaggal.
A bankot pedig már most megkérdezheted, hogy ez a szitu, lehet-e valamit csinálni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudományos Pandémia Klub
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Futás, futópályák
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- laca223: Miért győz a kollektív meggyőződés akkor is, ha saját magát teszi tönkre?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Spórolós topik
- One mobilszolgáltatások
- Cyberpunk 2077
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- További aktív témák...
- 5G LTE! Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 256GB 1 év garancia
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Gyári garanciával Digitalizáló tábla XP-PEN Artist Pro 24
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

az eladó értesítést kap, hogy megérkezett a pénz, ezután küldi neked az árut, MAJD amikor átvetted az árut a szállító cég(?) ezt jelzi a Yahoo-nak és ők utalják a cégnek a pénzt.