Hirdetés
- GoodSpeed: Harcban az adathalászokkal - az AI tud segíteni?
- droidic: [Memory Leak] Az agy defragmentálása
- droidic: Safe Mode az agyban
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Invázió egy novellában 3-4. (Update) +5. fejezet! (18+ nyelvezet)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Gurulunk, WAZE?!
Új hozzászólás Aktív témák
-
tbs
addikt
válasz
KubanitoS
üzenetére
De, furcsa az egész. Már a megrendelés bűzlik.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
EZT az (f)eladót nem is akartam volna elérni. Már megrendelés ügyben sem.
Ha mégis rászorulnék, nem lennék ennyire izgatott: lutri és kész. Bár nehezen összeszedett pénzből nem játszanék ilyet.
(Olvastalak, ne aggódj.
)Tiv: ok. Szintén zenész. Első menet, tanulópénz. IJ-t írnék, de már így is én vagyok itt a főgenya...

Azért elég meleg dolog vállalt határidő előtt anyázni. Gyakorlatilag onnantól vicc a dolog. Lassan komolyodik. 1 júzer van. Ha lesz még 3, na onnantól kemény. Addig vicc. Rossz poén, de vicc.
-
tbs
addikt
válasz
gergely2005
üzenetére
Hajrá. Innentől fokozott türelemre lesz szükség.
-
tbs
addikt
válasz
gergely2005
üzenetére
Szívás. Adj fel egy hirdetést ott, hogy keresed a SalinaAlba ügyfeleit... fvf.hu. -
tbs
addikt
válasz
gergely2005
üzenetére
Miért ugye? 1 hete várok türelemmel ~30eFt-nyi dvd-t Ausztráliából. Karácsony van ott is. Lehet januárban, de ide fog érni. Nem értelek még mindig, sajnálom.

Ja, és leírtam már hogy mit tennék a helyedben, ha tényleg. De most, komolyan mondom, mindenki röhögni fog rajtad. Először gyűjts károsultakat, akik perelni akarnak. Párhuzamosan névtelenül fogyasztóvédelmi bejelentés. fvf.hu Stb.
-
tbs
addikt
Persze sok pénz. De nyilván nem kajára/ruhára kell. PSP-t rendelt. Ünnepi/évvégi időszakban pedig könnyedén összejön szállítási késés, de pillanatnyilag SEMMI KONKRÉTUMOT NEM TUDUNK.
Hülye spekuláción polemizálunk, lassan a türelmem is a végére ér. Mára innen el, pápá..!

#72, Ari: Na ja, de akkor mit keres itt a perfenyegetés..? Ha meg rábukkannak erre a topikra, a hitelrontás áll a pénzvisszafizu után is... Szóval g25 kicsit hebrencs 1oldalú sokszög...

-
tbs
addikt
Pl. szakszervizes a gari, de ez már tényleg szőrszálhasogatás, így VÁLLALT HATÁRIDŐ ELŐTT...

(Nem, semmi közöm semmilyen Albához (Jessica tetszik), és az általam ismert rokonaim között sincs Balogh...
) -
tbs
addikt
Aztán akkor is beszólni, ha megjött a PSP..! És reménykedj, hogy nem kapsz hitelrontásért pert a nyakadba...

-
tbs
addikt
válasz
Rain Blade
üzenetére
Hát, én is nagyon remélem..!
#55, Parci: Jaja.

-
tbs
addikt
válasz
Reset Elek
üzenetére
Rendelt, utalt, van egy vállált határidő. Amíg az le sem telik fölösleges bármilyen ürüggyel pattogni. Az "jó okom van rá feltételezni", meg a "szerintem nem küldik" az baromság. Ha meg letelt a határidő +1-2nap, akkor meg lehet utánaérdeklődni, hogy online értékesíthet-é egyáltalán ez az cég, stb.
Pillanatnyilag azt érzem, hogy a kétpofára zabált forró kása kikészítette vkinek a nyelvét és most lobogtatja, hadd hüljön...
-
tbs
addikt
válasz
Reset Elek
üzenetére
Vállalt, elfogadott határidő után. Nem legyünk már birkák...

-
tbs
addikt
válasz
gergely2005
üzenetére
Nem igazán a türelem az erősséged.
Izgulj akkor nyugodtan... -
tbs
addikt
válasz
gergely2005
üzenetére
Majd egy hét van még hátra... Ha meg nem honlappal rendelkező cég, akkor tuti nem folytatnak aktív emailezést... Továbbra is az a véleményem, hogy rohadtul túlspirázzátok a dolgot...
Aktív neten vásárló vagyok, itthoni és külföldi boltok, aukciós szájtok; 1-2 paraszt (külföldi) magánszemélytől eltekintve soha nem volt még problémám... Itthon még senki nem próbált átverni. Kis ország ez.
-
tbs
addikt
válasz
gergely2005
üzenetére
Véleményem szerint halál feleslegesen pörögtök a témán. Eddig semmi rendkívüli nem történt, azon kívül, hogy halálra idegesíted magad és a családod...

-
tbs
addikt
válasz
gergely2005
üzenetére
Lazíts. Majd januárban kezdj igazán izgulni... Karácsony előtti, évvégi őrület van mindenhol, postán, futároknál, cégeknél. 14 nap. Nyugi.
Új hozzászólás Aktív témák
- Billentyűzet-választó: mechanikus vs membrános – kinek melyik a jobb?
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- GoodSpeed: Harcban az adathalászokkal - az AI tud segíteni?
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- iPhone topik
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- BestBuy topik
- AliExpress tapasztalatok
- Bluetooth hangszórók
- Akvarisztika
- További aktív témák...
- Sony G 24-105 f/4 - Sigma 50mm f/1.4 Art (SONY E)
- Összeszerelésre váró komplett gépezet várja új gazdáját!
- BONTATLAN Új Iphone 17 256GB White -Fe Szín 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehet
- Asus P5a-b Ss7 dobozos alaplap / K6-2+ 500mhz / Voodoo 3 /Awe 64 / Big Box Game
- Eladó 82 colos 4K HDR Samsung TV
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Köszönöm a kritikát, próbálok tanulni belőle.
És köszönöm a hasznos tanácsokat, amikkel ellátál bennünket; velem ellentétben Te bőven osztod őket. Én csak "gúnyolódom".
Tőled ez szokatlan beszólás volt nagyon.
)