- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Aquaphor Modern víztisztító
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
attila1980
csendes tag
Sziasztok!
Minimum életmentő lenne a segítségetek.
Nálam van egy Asus laptop X55U, ebben van egy Hitachi 500 Gigás vinyó
telepítésre készültem vele (nem az enyém) és a renszer számára fenntartott 200 megás és itt ez esetben egy 2 gigás kis elkülönítmény is volt, ezeket én törölni szoktam, sosem volt semmi baj.
Most is ezt tettem, csak C és D partíciókat hagytam, viszont a C-re innentől kezdve nem engedi tenni a Windows, mondván, hogy GPT partíciósémát használ.
Nem tudom mit jelent, ilyen bajom még nem volt.
Kivettem a vinyót, asztali gépben, másik laptopban is próbáltam.
Bios látja, eszközkezelő látja, de egyik adatmentő progi sem látja és a windows sem. Most már a telepítőnél is a D meghajtó 465 giga a teljes méret és azt mutatja,hogy 465 a szabad rész, pedig direkt nem formáztam és a C is eltűnt azóta.
100 giga anyag van rajta, de egyszerűen nem tudom láthatóvá tenni, KEZELÉS-ben sem enged semmit, ott inicializásált ír ki, vagymit.
Mit tudok tenni? Nagyon fontosak lennének az adatok, mivel nem az enyém, borzalom ez az egész.
Nagyon szépen köszönöm előre is
Új hozzászólás Aktív témák
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
- Bezámítás! Gigabyte G5 KC Gamer notebook - i5 10500H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN10
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3035, 100% Akkumulátor
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- Apple iPhone 15Pro 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest