- sh4d0w: Én és a számítógép
- sziku69: Szólánc.
- Fire/SOUL/CD: INGYENES Clone és Backup-Restore alkalmazások tesztje [2024]
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Meggyi001: Chrome - Kérjük vissza a Chrome alsó letöltési sávját
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 3 – Paradicsomos káposzta (amit amúgy utálok)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- EmPoWeR: Költözés uTorrent-ből qBittorrent-be
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Puculo
aktív tag
Sziasztok!
Abban szeretnék segítséget kérni, hogy a napokban cseréltem winchestert, ( Seagate ST1000DM003 1 TB 7200rpm 64MB cache SATA III ) és mivel az alaplap ( Asus M3N HT Deluxe ) csak SATA II-es így értelemszerűen ezzel lett bekötve. Csináltam egy firmware frissítést és miután ellenőriztem az új verziót az Aida 64 programmal, akkor vettem észre hogy van két olyan funkció ami támogatott, de le van tiltva. Ezek az alábbiak: DMA Setup Auto-Activate és a Biztonsági mód. Sajnos nem igazán értek hozzá hogy mire is való ez a két dolog, és jó lenne ha valaki elmagyarázná ezeket, és hogy esetleg hogyan lehetne aktiválni. Az gépen Win 7 64 Ultimate van felrakva, a biosban az ACHI mód van engedélyezve. A segítő válaszokat előre is köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3358
- MINI PC HP PRODESK 600 G2 G3 G4 G5 i3 és i5 6-9. gen gar. Budapest MPL Foxpost
- iPhone XR 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3115
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- LG 38WN95C - 38" Ívelt NANO IPS - 3840x1600 - 144hz 1ms - Nvidia G-Sync - AMD FreeSync - ThunderBolt
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest