- Út Korea turistaparadicsomába, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
- Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
- Adattár lemez előkészítése távlati Windows telepítéshez
- Jelszóvédett IBM Thinkpad R50e működőképessé tétele.
- ATK Blazing Sky X1 Ultimate Metallic Red gamer egér
- gerner1
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- SzDavid99: Út Korea turistaparadicsomába, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
- Gurulunk, WAZE?!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Korte123
csendes tag
Üdv!
Próbáltam rákeresni a problémára, de nem találtam hasonlót. (És topikot se találtam rá jobbat)
Kedves barátoméknál egy P3 1,6 GHz gép van, benne IDE winyó, azon van a Windows XP, de kinőtték, és vettek SATA kártyát, + 300 GB-s Sata Samsung winyót.
A kártya működik, a Windows XP-be feltelepítettük, ám amikor a winyót rádugjuk, és bekapcsoljuk, a Windows nem töltődik be! Még kiírja a BIOS a SATA kártya típusát, és a winyót is detektálja, kiírja korrektül, de abban a pillanatban, amikor bootolni akar, fekete képernyő, és nem megy tovább. Nem ír ki semmit.
Próbáltam a SATA kártya mindkét portját, és próbáltam másik PCI slotba tenni a kártyát, nemjó. Bootolási sorrendnél a Try Other Devices kikapcsolva. A BIOS Setupot átböngésztem, sokmindent kipróbáltam, semmi. Optimized defaults-ot is betöltöttem, azzal se jó.
Úgy lehet csak használni a sata winyót a windows-ban, ha bootoláskor le van húzva a sata adatkábel, és mikor a win már betöltődött, rádugjuk. Ekkor simán működik a winyó, lehet másolgatni. De ez így nagyon durva megoldás.
A SATA kártya: Silicon Image SIL3512Ha van ötletetek, köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 136 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Honor Pad X9 / 4GB RAM 128 GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF A620M R7 7700 64GB DDR5 500GB SSD RX 6800 XT 16GB ZALMAN I3 NEO Seasonic 750W
- Xiaomi Mi 10T Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3328, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest