Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• benjamin

tag

válasz Sz.Miki #3147 üzenetére

Helló

Olvasgattam más fórumokat és ezt egy másik fórumon találtam, neked is segíthet.

A fórumon irta a hasonlócipőben járó kolega, Eseményazonosító 51:
    Ha valakit esetleg érdekelne még a probléma megoldása, akkor elmondom, mert sikerült orvosolni. Végül is a megoldást ez a link adta: http://www.hardwareanalysis.com/content/topic/12946/
    Sok mindenről szó van itt, hibás meghajtószoftverről, hibás hardware-ről egyaránt. Végül nekem az segített, amit ennek a fórumnak a sorai között is lehetett olvasni, hogy a SATA vezérlőnél (Sajátgép > Tulajdonságok > Hardver > Eszközkezelő) ki kell kapcsolni a Command Queue támogatást - persze ezzel elvileg kisebb teljesítményt nyújt a diszk, én jelentősebb teljesítményvisszaesést nem tapasztaltam. Amióta ezt kipróbáltam, nem akarom elkiabálni, azóta egyszer sem fordult elő a kezdeti jelenség. A Microsoft support oldalán olvasottak alapján MS dll file lehet a bűnös, kérdés csak az, hogy lehet-e orvosolni hogy használni lehessen a CQ-t.

Ezek alapján az nvidia driverrel van a gond, ami nem támogatja normálisan a CQ-t

Sok sikert.

Új hozzászólás Aktív témák