Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• djtoomi

addikt

hali.nekem van eg yolyan problémám amit részben emlitettek részben nem

szal ma vettem egy samsung 300gigás sata vinyót.vdi új.a lapom msi k9nu neo-v.támogatja a sata-t és asszem a sata2-őt is.na ez egy sata vinyó.nekem van mellette egy ide vinyóm amin van a rendzse minden.beszerelem a vinyót minden ok.elindul a gép a vinyó felpörög.örülök végre mert van 360 gigám igy( a régi egy 60-as excelstor)jaj de jó jaj de jó.jaj de jó másojjunk át egy két adatot a sata vinyóra a 300gigásra.bemegyek sajátgépbe leesik az állam.mivel a régi vinyóm 2 particióra van oszta ezért csak c meg d van.hol az új vinyó?rámegyek sajátgép jobbklikk kezelés lemezkezelés.ott nagy piros felkiáltó jel hogy nem észlelte eddig.most formázza?rámegyek hogy formázza semmit nem csinál.újra sajátgép hátja látja.semmi.eszközkezelő látja de ugy mintha minden tökéletes lenne.ki is irja hogy semmi baja és tökéletesen müködik.ilyen lehet volt már mással csa k nem volt időm átolvasni a topic-ot.de ilyen nem volt ha jól látom.senkinek nem indult a merevlemi csak ha lehúzta és visszadugta.na én nekem alapból felpörög és megy is meg minden.ott a lemezkezelő folyamatosan 279 gigának látja.mit tehetek vele?a gép szerint minden rendben van de nem jelenik meg sehol.

Új hozzászólás Aktív témák