- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- bobalazs: Microsoft Copilot és hasonló hülyeségek egyszerű kigyomlálása /örök megoldás/
- sh4d0w: Nyitlocker
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
Landon
addikt
Erdekes nekem 1.39 a VID a realtemp szerint, 1.35v-on vagyok 4.5GHz-n HT ON, Lsdmeasap egyenesen ugy fogalmazott hogy kivanlo chipet sikerult kifognom.

Par dolog:
LinX-be tapasztalatom szerint a memoria merete nem befolyasolja nagyban a gflop erteket. En pl ~7GB-vel merek es uazt az eredmenyt adja mint amikor mondjuk 3G-vel megy.
Ha javitgat a CPU az nem feltetlen az alacsony gflopba mutatkozik meg! Hanem inkabb a gflopok ill idobeli kulonbsegben! Lehet alacsony a gflop ha konstans es nem ugral ossze vissza. Pl ha egyszer 63 majd 60 majd 61 aztan megint 63, 62 etc etc na akkor javitgat. Vagy ha tenyleg vmi abnormalisan alacsony szamot mutat pl 4.5 GHz-nel 4G 1600as rammal 55 koruli eredmeny az rossz.
A memoria orajele befolyasolja meg jobban a gflop erteket. Itt inkabb tobben mint kevesebben 2331MHz-en LinX-eztek, aki nem ezen az orajelen van az ezt kalkulalja bele.
Mas: friss i5/i7 tulajok: ha megvan egy stabil OC es raengedtetek egy jo hosszas LinX-et meg utana agyonnyuztatok meg pl prime-al is es ezek utan par napmulva a sok sikeres teszt utan jon egy bsod vagy megbukik egy masik test, ne csodalkozzatok. Ma mondtak nekem is hogy egy hosszabb teszteles utan a CPU ugymond "betorik". Mint a cipo amit betorsz a labaddal. Ezt kovetoen alltalaban egy pici fesz igazitas szokott kelleni h ujbol stabil legyen.
Egy esetleges degradalodast pl. igy lehet kideriteni: ha nem eleg egy kis igazitas az elso OC eleresehez akkor esetleg mar tortent egy kis elvaltozas. De ez azert az esetek tobbsegeben nem valoszinu.Mielott esetleg vki nekem esne h zoldsegeket beszelek, ezt is Lsdmeasap mondta nekem ma. Meg egyszer leirom h o ha jol tudom a Giga-nal dolgozik es tobbek kozt BIOS-okat is ir.

Új hozzászólás Aktív témák
- Elemzés Megateszt: Intel CPU-k Nehalemtől Skylake-ig
- Elemzés Intel Sandy Bridge teszt
- BMW topik
- Trollok komolyan
- Steam topic
- Synology NAS
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Az AI gáz: megfullad a Föld a fosszilis fogyasztástól
- LEGO klub
- Hobby rádiós topik
- További aktív témák...
- Microsoft Surface Laptop 4 13.5" Ryzen 5 4680U 6magos! 16GB 512GB 1 év garancia
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4366
- iPhone 13 Mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4509, 100% Akksi
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest