Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- hcl: Asus RT-AC57u unbrick vs TFTP :D
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Rap, Hip-hop 90'
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
MPowerPH
félisten
5GHz 24/7-re elég meredek, az azért erős lenne.
Ellenben a 2500K azért annyira nem lemosós. HT sincs... Ezt a Bulldozer lazán megeszi majd, ebben majdnem biztos vagyok. Én bízok az AMD -ben.
Sandy esetében nálam csak a 2600K lenne fejlődés, de az nagyon drága. Pár hónap múlva már sokkal olcsóbb lesz. És egy Bloomfield sincs annyival lemaradva, most azért már jobban átlátható. Tuning, fogyasztás miatt érdemes csak váltani, nekem ez nem ér meg ennyit, én elégedett vagyok.
Az újítás nem ez, hanem a 8/16 lesz. 
De Te tudod, szerintem elhamarkodtad. Én az utolsó pillanatban léptem vissza, és nem fogom megbánni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Témához kapcsolódó anyagok
- Elemzés Megateszt: Intel CPU-k Nehalemtől Skylake-ig
- Elemzés Intel Sandy Bridge teszt
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- I5 7400 ELADO!!!
- AMD Ryzen 5 7500F - Új, 3 év garancia - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! Részletfizetés 0% THM ÚJ AMD RYZEN 7 5700X3D OEM processzor 3 év 27% áfa
- ÉRTÉKELÉSRE VÁR! Intel Core I5 10600K - 4.8Ghz Turbó Foxpost Az Árban
- AMD Ryzen 5 7600 6-Core 3.8GHz AM5 Box (100-100001015BOX) Processzor új, bontatlan
Üzleti előfizetők hirdetései
- AKCIÓ! Sony PlayStation VR2 virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire B650M R7 8700F 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800 16GB Zalman Z1 PLUS Seasonic 750W
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 7600X / 32GB DDR5 / RTX 4060 / 500GB SSD + 1TB HDD
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3590
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Az újítás nem ez, hanem a 8/16 lesz.