Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
AirBooms
addikt
Ehhez a laphoz mit szólnak a tisztelt hozzáértő urak?
Persze, ha már 1155, akkor inkább Asus Maximus IV Extreme, mivel az R3E után nagyon meggyőzött az Asus... -
AirBooms
addikt
válasz Overlocker #115 üzenetére
Az látszik, hogy ez az EVGA és a M4E nem egy súlycsoport, csak éppen van egy EVGA lapom gariban, s arra gondoltam, hátha már nem X58-at kéne visszaküldeniük...
-
AirBooms
addikt
-
AirBooms
addikt
válasz Cybertrone #331 üzenetére
Láttam...
-
AirBooms
addikt
válasz MPowerPH #609 üzenetére
Ez tök idiótaság. Ki fogja használni a 980X-et 4 maggal??? Akinek nem kell a 6 mag, az vesz egy 920-at (vagy ha nem normális, akkor egy 975-öt).
Amúgy mi a konklúzió? Van valaki, akinek volt türelme, és szeme ezt a sok külön elhelyezett screenshotot megnézni, összehasonlítani?
-
AirBooms
addikt
válasz subaruwrc #617 üzenetére
Nem értek egyet.
Ha 980X-szel hasonlítja össze, akkor mindenki azon fog morogni, hogy lám-lám, hogy elveri a hatmagost, amitől csak harmadannyiba kerül! Még akkor is ez marad meg mindenkiben, ha valójában csak négy maggal küldték meg...
Jobb lett volna egy valódi négymagos i7-tel összevetni, mert bár akkor is biztosan kijön a 2600K előnye, de akkor is egyből hozzátehetjük, hogy mindezt dupla árért!
A clock to clock hasonlítással egyetértek, de a procibutítással nem. -
AirBooms
addikt
Pontosan, ez a két dolog még itt mocorgott bennem, csak én nem értek annyira ehhez az egészhez, hogy ezt leírjam. Tehát ez szerintem is baromság volt.
(#624) HSM: Amúgy sehol nem írta, hogy ő itt a Bloomfield-et akarja az SB-hez hasonlítani..
Na pont ezért volt baromság letiltani két magot. Hatmagost - pláne ennyi pénzért - nem azért vesz a júzer, hogy aztán letiltson belőle akármennyit is. Semmi köze a gyakorlathoz. Engem az sem érdekel, hogy az SB hány mag letiltással lesz gyengébb, mint a 920...
[ Szerkesztve ]
-
AirBooms
addikt
-
AirBooms
addikt
válasz Overlocker #814 üzenetére
Szerintem a WS Revolutionban lesz a legtöbb!!!
A Sabertooth szerintem parasztvakítás... (Bocs) -
AirBooms
addikt
válasz APC ADAM #832 üzenetére
Sima, nem K-s procik már ma is kaphatók. A K-sok a jövő héten jönnek.
Qru: teccik, hogy itt a topikban mindennapra jut néhány új arc, aki rádöbben, hogy mit miben és hogy lehet, illetve nem lehet. Nem értem, hogy miért nem lehet elolvasni a PH-n a közérthető és remek tuningot...
-
AirBooms
addikt
válasz APC ADAM #843 üzenetére
Ne haragudj, ezekben a dolgokban valami életviteli szaktanácsadó segítségét javaslom igénybe venni. Nem hinném, hogy itt minden második posztnak arról kell szólnia, hogy te miért unatkozol, mivel töltöd unalmas perceid, meg úgy általában öt percenként mi a bánat történik veled...
-
AirBooms
addikt
válasz Overlocker #1755 üzenetére
Bevállallják, ez partneri együttműködés.
-
-
AirBooms
addikt
válasz eziskamu #1768 üzenetére
És? cserélik. Lesz róla papirom. Jó esetben már 1356-ra. Rossz esetben egy jó 1155-re. A SATA3 vezérlők (6 db) nekem bőven megfelelnek. Ha újabb hiba, azonnal megyek a boltba. Nem várig áprilisig.
Miért kell a feszültséget kelteni. Esküszöm, ha ezt a topikot felültetnék egy repülőre, s a pilóta bejelentené utazómagasságon hogy a négy hajtóműnél egynél csökkent az olajnyomás, emiatt a legközelebbi reptéren leszállunk, a topik fele infarktusban meghalna, 40 százaléka összehugyozná magát, talán két ember röhögne csak az egészen - azok is az elfogyasztott viszkitől... Ja az elhunytak rokonai kártértést követelnének a légitársaságtól (csak azért, mert előrásszerűen jártak el), a többiek meg rohannának a csomagjaikért, s vernék a balhét, miért csak 10 perccel a leszállás után tudnak átöltözni tiszta gatyába az összehugyozott helyett... -
-
AirBooms
addikt
válasz Overlocker #1884 üzenetére
Engem érdekel! Komolyan. Jöhet püben!
-
AirBooms
addikt
válasz Overlocker #1888 üzenetére
-
AirBooms
addikt
Márpedig egyes kimondottan 1155-höz ajánlott 1600-as kit XMP profiljában 1,65V szerepel. Most is igy megy a masina.
Hűtő: úgy tudom, s képeken, meg rajzokon is úgy láttam, hogy a 775-ös lefogatást használva valóban egy kissé elforgatva kell állnia a hűtőnek. Ez nem baj, igy tervezték.
Nálam is igy lesz majd a 775-ös lefogatást használva a vizhűtő blokkom az Asrock Fatal1ty-n. Ha egyszer végre összerakom.Az UD3 viszont hasit szépen a 2600K-val.
-
AirBooms
addikt
Az UD3-nál 1,66-nál kezdődik a rózsaszin, addig fekete, a piros pedig jóval felette. Most akkor mi az igazság? 1366-nál is ugyanez volt a helyzet: az Intel 1,5 V-ot határozott meg, de 1,65-ig szerintem semmilyen lapnál nem pirosodtak be az értékek. Minden cuccomra van garancia. Honnan fogja tudni az Intel (vagy a forgalmazó), hogy a ramjaim milyen órajelen mentek, s ha más nem, akkor reklamálok az A-DATA-nal, hogy az XMP profiljuktól megdöglött a gép. Nem hinném, hogy erre ennyire kakilnak a gyártók. Én az XMP profil beálltását nem tartom tuningnak, ezt a terméket ezzel a lehetőséggel reklámozzák, kinálják. Ha ez a funkcioja veszélyes, azt fel kellene valahol tüntetni, s oda irni, "csak saját felelösségre"! Nincs odairva, ezt a terméket én igy érzem teljes értékünek, ha nem igy lenne, nyilván nem ezt a terméket vettem volna.
-
AirBooms
addikt
válasz Cybertrone #2121 üzenetére
Most is igy megy. Meglátjuk. Én belőttem az XMP-t, a proci most 4 GHz-en van, s igy is olyan bencheket csinál bármiben, amit egy 920 sosem tudott 4 GHz-en. Ja és van a lapon az egyes SATA3-as csatin egy SATA3-as Crucial C300 SATA3-as SSD. Majdnem a másfélszereét tudja olvasásban mint egy Intel X25-M! Láttam már, hogy windows7 az élményindexben a maximélis, 7.9-et adott a merevlemeznek, na de az raidbe kötött SSD cucc volt. Nálam a Crucial is 7.9-et kapott!
-
AirBooms
addikt
válasz Cybertrone #2124 üzenetére
Sosem mondtam, hogy elavult a 920, meg a 1366. De unokaöcsém gépe egyelőre a csak 4 Ghz-re húzott (volt már lazán 4,4-en is) 2600K-val, s egy huszonezres UD3-mal úgy elpicsázza a nem éppen játékszer és olcsó 1366-om, hogy az csúnya. Ezt soha nem gondoltam volna, hogy egyszer hogy jóval olcsóbban összerakok neki az enyémnél érzehetően és mérhetően gyorsabb gépet!
[ Szerkesztve ]
-
AirBooms
addikt
Tévedés: többféle feszültségű DDR3 van. Az, hogy önmagában DDR3, még nem jelöl semmit. Az i7-nél, a trichannelnél jöttek be az 1,5 V-os ramok, előtte a dualok jóval nagyobb fesszel mentek. Mindegyik X58 ramslotjára 1,5V van irva. Ez a hivatalos specifikáció erre. Az 1,65V a felső határ!
Szerintem ugyanez a helyzet az SB-nél is.(#2129) Cybertrone : A 2600k proci 78k-s 3év kiskergaris ára kb egy szinten van/volt még nem régen az i930-val. Amúgy meg négy giga ram került bele 12k-ért szintén vadiújan, garival. Mivel alig melegszik, nem kell hozzá vz, vagy 15-20k-s hűtő. Egy 5k-s átlagos, zajtalan kis vacakkal 4,4GHz-en 20 körös LinX alatt 75 fokos volt a legmelegebb mag. Szóval azt hiszem, ár/értékben mégjobban veri az SB a 1366-ot. De mondom, ez most nem presztizskérdés. Szerintem a 1366 még mindig a csúcs, pláne SATA3-mal SATA3 SSD-vel.
[ Szerkesztve ]
-
AirBooms
addikt
válasz barack1997 #2224 üzenetére
Sok butaságot írsz, ráadásul tanuld meg használni a szerkesztés gombot! Öt percen belül tessék egy hsz-en belül válaszolni akár több hsz-re is!
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Elemzés Megateszt: Intel CPU-k Nehalemtől Skylake-ig
- Elemzés Intel Sandy Bridge teszt
- Tudományos Pandémia Klub
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Nők, nőügyek (18+)
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- Mesterséges intelligencia topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- War Thunder - MMO Combat Game
- Parfüm topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest