Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
Batib
őstag
válasz megema #48227 üzenetére
Akkor talán ott van a szűk keresztmetszet. Nkem wifin csak a 720p-s filmek mentek folyamatosan, az 1080 már sűrűn loadingolt. Most kábelen megy így rendben van.
Az optimista az alagút végén a fényt látja, a pesszimista a sötétséget, a realista a közelgő mozdonyt. A mozdonyvezető pedig a 3 hülyét a sineken
-
xxlongikaxx
aktív tag
válasz megema #48219 üzenetére
Nekem is ezt csinalja, csak annyival jobb a helyzet hogyha DLNA-n at jatszok le mondjuk egy 720p videot akkor az elejen parszor beszaggat, majd kb 5 perc utan valahogyan elotolt vagy nem tudom de onnantol mar nem szakad meg. 1080p-t meg nem probaltam lehet azzal rosszabb lenne a helyzet.
-
BBéci
legenda
válasz megema #48363 üzenetére
Kapásból elvetendő a beépített lejátszó, ha a film 24p-s, mert azt a TV 60-ra húzza fel. Az is elfogadhatatlan, hogy a belső feliratokat nem látja.
Aztán ott a kép- és hangminőség, amit zongorázni lehetne, akkora mértékű. Pár hónapja egyik fórumtársunk, aki ugyanúgy elégedett volt a tévébe épített vacakkal, mint Te, kapott ajándékba egy (ha jól emlékszem) MED600-at. Leírta a tapasztalatait, képeket is készített a különbségekről. Szerinte ég és föld. Sajnálta, hogy nem korábban tért a helyes útra. [link]
Egy idézet belőle:
"Mosolyogva betöltöttem a Samsarát - és leesett az állam. Konkrétan olyan a változás, mintha a Pana grátiszba becsempészett volna egy ZT60-az a kecómba az éjszaka. Döbbenet részletek jöttek elő - pl a Katrina sújtotta városban az iskolapadokon ahol áll vastagon a kicserepesedett agyag - eddig nem nagyon tűnt fel, hogy a szél két kis pókhálót lobogtat.... Az egész kép szinte három dimenziós, minden ragyog, az árnyalatok simák, nincsenek színgyűrűk, már-már három dimenziós plasztikussággal elevenedik meg minden."
A TV egy 55 colos VT50.[ Szerkesztve ]
Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
SirAlo
aktív tag
válasz megema #48401 üzenetére
volt egy beallitas a videokartyaba hogy %-ba kisebbre veszi a kepet, azzal a meret jo lett, de ha berakok egy 3D filmet + bekapcsolom a tv-be az osszefuzest a 2 kepet tulsagosan eltolja es nem lessz jo a 3D hatas, de szerintem ez windows 8 hiba mert az en gepemen is ez volt a problema W8-al , feltelepitettem es teljes felbontason kinyujtotta a kepet , ezert is raktam vissza a Win7et az asztali gepnel, laptopnal a sajat kepernyojen nem csinal ilyet de ugy latom TV-n mar igen
----------------
Amugy meg egy megoldas jo lenne szamomra a samsung Allshare, ezt le tudna valaki irni hogy hogyan lehet mukodesre birni? Kiprobaltam azt hogy egy netkabelt bedugtam a tv-be masik veget meg a laptopba, szoval LAN-ba, letoltottem az Allshare programot a laptopra es probaltam csatlakoztatni a tv-re de nem talalta a tv-t, szoval ez nekem eleg komplikaltnak tunik beallitni (vagy csak wifivel mukodik ?) esetleg az IP_t kellene beallitni de azt meg nem tudom hogy kellene, azt irja ki a tv-nel csatlakozaskor hogy az atjaro nem stimmel[ Szerkesztve ]
-
BBéci
legenda
válasz megema #48424 üzenetére
Ha a lejátszó - PC - nem eredeti méretben küldi a képet a tévére, majd azt a képarány állítással megváltoztatod, az kétszeri beavatkozás a képminőségbe.
Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
bughead123
csendes tag
válasz megema #48430 üzenetére
Az Overscan 0an volt ugy volt nyujtott a kep, ha lejebb vettem az meg a 3D-t rontotta el, de a tv beallitasaiba a keparanyt beallitottam kepernyohoz igazitasra es azzal valoban jo lett, 3D is jo vele, arra van tippetek hogy a Fullhd 3D film miert szokott neha igy beall a kep es van hogy beszaggat is , szerintem siman kellene vigye a fullhdt , 2.20 ghz es dualcore proci + HD 4650 videokartya , ez lazan kellene vigye , a telefonom is lejatsza
-
mutyi
senior tag
válasz megema #50012 üzenetére
Ez jó hír, már próbáltam volna bedugni a tv hátuljába ezt az IR hosszabbító kábelt, de egyszerűen nem megy bele az aljzatba.
Van valami trükk vagy én vagyok a béna?
Olyan mintha szűkebb lenne az aljzata mint a kábel jack vastagsága.
Nem merem erőltetni,mert azért nem kóser hogy nem tudom még kissé erősen nyomva sem belenyomni.
Ötlet? -
mutyi
senior tag
válasz megema #50038 üzenetére
Ok, kicsit erőteljesebben nyomva belement tövig.
Szóval ez már nem lehet akadály, viszont továbbra sem tudom a tv irányítójával kezelni az stb-t.
Amikor kéri hogy nyomjak egy csatorna választó gombot,akkor gondolom a tv irányítóján kellene, hogy kapjon egy jelet?
A lényeg,hogy semmi nem történik.
A cisco stb-nek mi a száma,mert elvileg manuálisan is lehetne megadni neki valamiféle számot. -
laca1944
csendes tag
-
Tippmix46
senior tag
-
rozsi71
tag
válasz megema #54495 üzenetére
Ezt a hang elcsúszás dolgot én is tapasztaltam. Kábelen csatlakozik a TV a routerre, így szoktam filmet nézni pc-ről, de ha beletekerek, akkor nálam is csúszik a hang. Kompromisszumos megoldásként nem szoktam tekergetni a filmet, és akkor teljesen jó a hang is.
Viszont pendrive-ról nem vettem észre a csúszást.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xbox tulajok OFF topicja
- Hardcore café
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen routert?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- Óvodások homokozója
- Büszke apukák és anyukák topikja
- Poco X6 Pro - ötös alá