Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- droidic: Időutazás floppyval: A 486-os visszavág PCem-men
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- ldave: New Game Blitz - 2026
-
LOGOUT
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
deka1
csendes tag
Hali,
aki használ PVR-t attól kérdezném, hogy 50 GB-vel mennyi időt lehet rögzíteni? Fontos lenne tudni, hogy mekkorára formázzam a merevlemezt.
köszönöm
-
kischico
tag
Újra router téma

Megvettem az N-es routert. Beüzemeltem, a HD film hálózatban és a HD stream továbbra is szaggat. Gondoltam haladjunk tovább. TV. Leírás... N-es, ok itt nem lehet gond. Laptop. Letiltottam a mixes módot és csak N-es módra állítottam a routert. A laptop egyből nem tudott csatlakozni a hálózathoz, tehát nem N-es
Kérdés
Ha egy ilyet veszek a laptophoz akkor menni fog? Nem lesz gond hogy úgymond két wifi van benne?
A régi laptopban van egy N-es stick de az csak 150 Mbps-os de már nem szaggat annyira.
-
tomvoki
csendes tag
Nah hát ez az!!Én sem szeretném h a megvezettek csoportját gyarapítsam.Csak kb már az összes bolt oldalát megnéztem és ott a nyomtatott használati útmutatótól az elemig mindenet leírnak hozzá tartozó tartozéknak,de szemüveget sehol sem láttam,és csak most az e-digitalnal látom h ott adnak ajéndékba. Amugy Pcdreamnél 139 ott híre-hamvát nem látoma szemcsinek ezzel szemben 149 ropiért az e-digital büszkén hirdeti...Most akkor mi van?bárhol veszem jár hozzá a szemcsi?

-
kischico
tag
válasz
GLOCK34
üzenetére
Én a MM-ban vettem, és azt mondtam csak akkor veszem meg ha hat szemüveget adnak hozzá. Lehet mástól lespórolták amit én kaptam pluszban. A számlán egyébként rajta volt mind a hat szemüveg, így ha valaki nem kapja meg vissza tud menni reklamálni. Így volt az ismerősömmel is. Két szemüveget adtak neki, visszament és adtak még kettőt.
-
GLOCK34
aktív tag
válasz
tomvoki
üzenetére
Csatlakozok air 76 hozzászólásához. Ügyeskednek vele,aki nem figyel oda mi is ami jár neki,azt sok helyen átverik. Tisztelet a kivételnek!
Én innen rendeltem ue55d7000 tv-t dec.22.este. Másnap délben megkaptam,holott már futárcég nem dolgozott,kihozták saját autóval. (Tatabánya-Debrecen). A négy szemüvegen kívül,ami alapból jár minden tv-hez,még adtak ajándékba 2db szemüveget,tehát össz 6 jött vele.
Ezt csak azért tettem hozzá,mert előtte 3 tv-t cseréltettem egy boltnál,ahol nemhogy segítőkészség,korrektség nem volt,hanem 4 pixelhibával egy 2 napos készülékkel majdnem elhajtottak mint a legyet! Tehát szerintem az sem mindegy hol veszed.
Ha az e-nél van készleten akkor az is tökéletes,megbízhatóak. -
air76
tag
Na csak a tisztán látás kedvéért!Én mikor vettem a D6500-ás készüléket,2db szemüveg (3050)volt mellécsomagolva.Örültem én ennek is,meg hogy volt tv(persze amit a span elrakott nekem).Aztán mivel hogy három tagú a család,nem hagyott nyugodni a dolog és rákérdeztem a samsungtól.Ez volt a válasz"
"A 3D-s tv készülékekre a Samsung 4 db 3d-s szemüveget ajándékoz. A hiányzó 3D-s szemüvegek pótlását regisztráltuk a rendszerünkbe."Megértését és türelmét előre is köszönjük."
Tehát minden tv-hez 4db-ot ad a samsung,az egy dolog, hogy valaki csak kettőt, és valaki egyet se kap.Ezért van tele a vatera szemcsivel.Sokan meg úgy vannak vele hogy nekem csak kettő jutott.Meg az is durva hogy pl 4db szemüveggel ajánlott tv drágább!220volton simán a 6500-ás 222500,+2db szemcsivel meg 233600.Na most akkor ki basz át kit? -
sonye
senior tag
válasz
tomvoki
üzenetére
De ha az a cél, hogy a 3D-t nézd, akkor vegyél LG-t!
Szomorú, de azt kell mondjam, hogy 3D tekintetében az LG sokkal jobb.
Viszont a 6100 már tényleg okos TV. Mindent tud, mint a nagyobb testvérei. Nekem a médialejátszás miatt tetszett meg és nem bántam meg. Amióta megvan a TV a WDTV médialejátszó kikapcsolva pihen. már az eladásán gondolkodok...Visszatérve a 3D-re, ha legalább 40" vagy a fölötti méretben veszed a TV-t, akkor már érdemes lesz nézni. Nekem a 37"-s verzió van, élmény a 3D, de minél nagyobb a kép, annál ütősebb az élmény. Egyébként a hozzá adott 4 db szemüveg minőségi, nem a gagyi féle olcsó megoldás. Ezek aktív szemüvegek, vagyis vibrálnak picit, de én nem veszem észre, csak lámpafénynél. A passzív szemüveg állítólag sokkal szemkímélőbb és olcsóbb, ilyet ad az LG.
-
tomvoki
csendes tag
sziasztok, az a helyzet h most készülök egy D6100-t venni és csak az e-digitalnal látom h adnak ajándékba 4db szemcsit,nos én nem vagyok annyira szakértő a témában,de ezek nem aktív szemcsit használnak amienk dbja 15rugó?vagy csak ennyire nagylelkűek,mert akkor rohanok megvenni, nem akarok még azért külön több ezret kiadni... vagy h van ez?ti h szereztétek hozzá a szemcsit?

-
air76
tag
Aki feltette a 10.18-as firm-t vélemény?Változott valami?D6500..
Az E-digital tényleg egy korrekt online bolt,csak drágábbak a cuccok náluk. -
-
Geri0302
csendes tag
Sziasztok!
Végigfutottam a fórumot, de nem találtam hasonló problémát, remélem valaki tud segíteni.. Van egy Samu 40" D6100SW-m és az All Share-t használva osztok meg filmeket a PC-ről. A legtöbb filmmel nincs gond, akadás mentesen viszi (ezek az olyan másfél giga körüli blu ray rip-ek) viszont a nagyobb bitrátájú blu-ray ripeknél (18-20 gigás mkv-k) elkezd szakadozni, majd megáll. Egy 300 Mbps wifi routert használok, szóval nem hiszem, hogy a sávszélességgel van gond. All Share-ből a legfrissebb van fent, a tv-n is a legutolsó, tudtommal a 1019-es fw. Esetleg a tv wifi stick-je nem támogat ekkora sávszélességet?
Ha valaki tud megoldást, megköszönném!
Geri
-
Mustadjoci
tag
sziasztok
samsung 6500 készülékkel lenne gondom.
néztem a barátok köztet majd jött a végén a stáblista. ahogy mennek felfelé a nevek azt vettem észre hogy csíkot húznak a nevek. milyen beállítást kéne csinálnom hogy eltűnjön a csíkozás? -
bigdady
nagyúr
Sziasztok.
Mit ajánlatok jó ár érték arányban 110 e ft környékén ami 100 cm körüli, 100 hz-es, tud fülhallgatót? Elég lenne hd ready is mert 3,5 méterről nézném. Thx
-
szilacus
tag
(#21759) Valaki szakértő a témában?
-
humax
senior tag
ATI radeon , video kartjam van ( reggi 7 evess)
a DVI-HDMI val csatlokoztattam a samsung 46d6570 re.( kozbe a rendesn a masik zsinoral be van kapcsolva a monitoral)de a tven, nem istimel, valami.
eloszor csak a 1280x1024 ismeri.
a masik baj hogy tiszta zöld a hater,is kis csikok vanak bene.
az hogyan kene alitani? -
bluobluo
aktív tag
válasz
nightshadow
üzenetére
Neten én is rá tudok keresni de szigorú kikötésem, hogy netről semmit nem veszek!
Ezt az aláírásomba is beírtam, hogy világos legyen mindenkinek -
Gabesz1019
senior tag
válasz
nightshadow
üzenetére
Köszi, ilyesmi árkategóriában gondolkodtam. Holnap megnézem, MM-ba Euronics-be mennyiért adják.
-
nightshadow
veterán
válasz
Gabesz1019
üzenetére
32D5000 [link]
-
Gabesz1019
senior tag
Van most jó árban valamilyen 82 cm-es Samsung LED? Lent a nappaliban nagyon jól működik az UE40D6500, viszont szeretnék a szobámba is egy nagyobb TV-t a mostani 55cm-es Samsung LCD helyett. 82cm-est szeretnék, nem kell, hogy Smart legyen csak legyen LED. Melyiket érdemes most megvenni?
-
Lexmond
csendes tag
Szia!
meg tudod mondani hogy irtad at a tipus azonositodat?
Szerinted ha en atirnam a 6200-asom 6500-ra akkor az enyem is tudna tobb dolgot? -
leslieke
Jómunkásember
6500-as Tv 1018-ra lefrissítve. YT ikont letörölte a frissítés!

-
sgabi6891
csendes tag
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem hogy létezik az hogy egy ue37c6800-as led tv-ben T315HW04 V3 t-con panel legyen??Mert a 7870. hozzászólás szerint
UE37C6*** - BN07-00851A,AUO,T370FBE1-DB,CLL5CC1,10bits,37,Az aláhúzott t-con panel való!
-
mrzed
senior tag
MinDig TV Extrát használ valaki a tőlük vásárolt CA modullal és kártyával?
Mik a tapasztalatok? -
bluobluo
aktív tag
Üdv!
Lehet már tudni, hogy mikor lesz kapható a Samsung 32D5500 a nagyboltokban?
Mert jelenleg sehol nem kapni
Illetve azt, melyik lesz az utódja?
Köszönöm -
szilacus
tag
Zolka1977 segítségével, leszedtem egy pár új samsungos app-ot.Most van HD-3D. youtube, streemtv, stb.Valaki nézzen rá már rá az alábbi linkre, mert itt van magyarázat is, igaz angolul. Engem a korlátlan böngésző érdekelne D5500-as hoz.
http://wiki.samygo.tv/index.php5/Samsung_Apps_widgets_list -
sonye
senior tag
válasz
fgyuri10
üzenetére
Helló!
Itt van minden cucc a TV-ről:
http://www.samsung.com/hu/consumer/televisions/televisions/led-tv/UE37D6100SWXXH-supportNekem ez a TV-m van. még 170-ért vettem a MM-ban.
De ahogy jeleztem csak digitális adásoknál fog működni a PVR. azt nem tudom, hogy esetleg a MindigTV ingyenes adásaival működik-e.De hidd el, hogy többet érsz egy HDD-s felvevővel.
-
sonye
senior tag
válasz
smobika
üzenetére
Nekem a 6100 van. Szerintem ez a PVR kicsit parasztvakítás.
Hiába tudja a TV-m, ha ahhoz digitális TV adások kellenek meg plusz 1 HDD.Na ezért vettem egy Panasonic HDD recordert.
Igaz még csak analóg antennája van, de szerintem bőven jó.Tehát hiába veszel drágább TV-t, mert az még nem elég.
-
torma1981
veterán
válasz
nightshadow
üzenetére
Ez igaz! Legalább tudnánk mire számithatunk! :-)
-
torma1981
veterán
Jöhetnének már a CES középkategóriás tesztek is.
-
-
fgyuri10
csendes tag
Sziasztok
Ma regisztráltam az oldalra.
Van egy ue40c6000 samsung tv-ém,nem vagyok egy nagy buheráló,de egyébb fórumokról
értesültem,hogy lehetséges ezeken a tipusokon a PVR és az internet funkció.
Próbáltam a szerviz menüben átállítani (ez sikerült) de nem müködik.
frissiteni próbáltam,de minden a vállasz az nincs fríssthető fájl próbálja ujra.
Ha valaki tud segíteni nagyon megköszönném! -
Flashget
félisten
tegnapi PHTV adás (igaz Sony)12:45-14:45 közöttl akinek PVR funkciós tévéje van érdemes megnézni.
-
kyle16
tag
sziasztok. nekem van egy ilyen tv-m Samsung UE40C5000 és jelenleg ez a firmware van rajta T-MSX5DEUC_2009.0 de ezt le akarom cserélni erre T-MSX5DEUC_2011.0 és nem tudom hogy miket tartalmaz az új és az előtte lévő a 2010-s. valaki meg tudná nekem mondani? meg még az is érdekelne hogy miért nem játszik le bizonyos filmeket vagy épp sorozat részeket. mindig azt írja ki hogy nem támogatott fájl formátum pedig a kiterjesztése mkv. pl nézem a lie to me-t és 11 részt lejátszik de 12től már egyet se. ez mitől lehet? fimware megoldhatja a problémát? előre is köszi.
üdv
jah és ha valaki tud rá válaszolni írjon már léci egy privátot hogy tudjam mert nincs minden nap időm megnézni
köszönöm -
kischico
tag
Tegnap frissítettem T-GASDEUC_1018.0 -ra.
Nem vettem észre semmi különöst, csak annyit hogy smart-ban visszapakolta az általam letörölt haszontalan alkalmazásokat. -
torma1981
veterán
-
Flashget
félisten
válasz
kischico
üzenetére
Emberek! A service menű userek elöl elzárt terület! Ez nem nekünk van hanem a gyártó szervizeseinek fenn tartott rész! Ne kezeljük már úgy, hogy azt variálunk amit akarunk benne! Pont az ilyen esetek miatt a seviceben való matatás a készülék hibájához vezethet.
PC-nél is lehet húzni vga,proci,memot tudjuk, de az ebből eredő károsodás gari vesztéssel jár.
Szervizen múlik, hogy garit elfogadja vagy sem ha látják a matatást benne. -
bbazso
tag
válasz
kischico
üzenetére
Szerintem is. A régi készülékem, volt hogy belépett magától a szervíz menübe, mert valami hülye jelet kapott a távirnyítóról. Igaz az Thomson volt.
Teszem azt elaszom és pont ebben a kombinációban nyomom meg a gombokat rajta amikor ráfekszem, akkor mi van? Vagy lerakom az ágy mellé, a kutyusom meg rátapicskol. ???? -
kischico
tag
Szerintem ez hülyeség... Ha elromlik a hangszóró vagy valamilyen feszszabályzó kimegy akkor nem javítják meg mert beleléptél a service menübe?

-
Khaosz55
addikt
válasz
djimbo
üzenetére
Szia,
ha csináltál az 5003-on egy full factory resetet és van eredményed akkor írd le. Köszi.
Különben van egy Log fálj ami kiírja, hogy mikor mi lett változtatva TV-n. A service menüben látszi az is mikor lett utoljára megnyitva a menü.
Szerintem a garinak reszeltek, de emiatt tudjál aludni mert akkor kell csak aggódni ha gond van a tv-vel.
-
-
tibike8
őstag
válasz
Kabel15
üzenetére
Szia!
A másodikra: Nekem 6m a távolság és egy 10m-es 1.4-es HDMI-vel van összekötve. A hang optikán megy a PC-ből az erősítőbe az 5.1 miatt. A HDMI-n nem jön a legtöbb esetben 5.1-es hang a PC-ből. Illetve, ha az meg a tv-be megy és nem az erősítőbe, akkor sem lesz a tv-n keresztül 5.1-es hangod. Ha jól tudom. -
Flashget
félisten
-
djimbo
csendes tag
Még mindig nem tud valaki megoldást arra ,hogy service menü óta nem akar a tv-n reagálni (UE40D5003 ),a vezérlőpanel (kikapcsgomb, hangerő stb)! Előtte ment de mióta bele léptem és átírtam 5800 azóta nem megy pedig vissza tettem 5003-ra! Igaz megy rendesen a tv ,de idegesít hogy az a része nem müködik! A tv-n van garancia és meg javítanák de gondolom ez lehet csak beállítás és nem szeretném ha feleslegesen bele nyúlnának a szervizben! Kérem ha valakinek van vagy volt ilyen baja és megoldódott az írjon! köszönöm
-
Solti71
csendes tag
válasz
sandró60
üzenetére
Igen azt tudom, hogyha csak egy számjegyet nyomok, akkor vár a következő számra egy kicsit mielőtt bejön a sötét kép, de ha pl. 002 ütöm, vagy a nyilakkal váltok, akkor azonnal sötét lesz, de a sötétítés mindig egyforma hosszú. Valahol olvastam, hogy régi samsungban (lehet, hogy hagyományos tévében) szervizmenüben kilehetett kapcsolni a sötétítést teljesen, ezért érdeklődöm, hátha valaki talán erre rájött a ledes tévéknél is. Mindenesetre, köszi.

-
-
Flashget
félisten
válasz
Napfénysüti
üzenetére
én írtam..márt csak azért sem jó általánositani mert a nagy számok törvénye, hogy amiből sokat forgalmaznak több lehet a hibás készülék.
viszont az említett router lehet nem hibás csak a két különböző márka (chipset) nem tűri egymást.
TP-Link atheros chipsetet használ régebbi D-Link nem tudom. -
Flashget
félisten
válasz
roberto211
üzenetére
nálunk pl. LG mobil volt 1x de soha tobbet nem lesz.
viszont a tévéjük jó -
sandró60
addikt
válasz
Solti71
üzenetére
Volt már itt kérdés,de konkrétan senki nem tudott erre tippet adni.Volt aki azt ajánlotta,hogy a program számgomb után "ok"-gomb lenyomásával "csökkenteni"lehet a "hosszú"csatorna váltási időt.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Különben ha ugyanazt a számgombott kis idő 10s után lenyomod akkor átvált analóg csatorna módba.Legalább is Digi-kábelnél igy van
-
Solti71
csendes tag
Sziasztok. Tudna valaki segíteni abban hogy lehetne csökkenteni csatornaváltások közötti kb. 2-2,5 mp sötétítéseket, vagyis lehet-e gyorsítani a csatornaváltást? 32D5500 tévéről van szó. Esetleg a szervizmenüben kell át állítani valamit?
-
varsam
őstag
Üdv
Samsung LE37C530, 37 colos FullHD, rendes garanciával, zsír új LCD TV megér 90k forintot ugye?
-
Zsüll78
csendes tag
válasz
TriplaT
üzenetére
Szia! Igen köszi,ezt a részt értem is. De amikor a számokra kattintok jobb egérrel nekem nem is ajánlja fel a rar fájl letöltését, hanem csak magát az oldalt engedné letölteni php kiterjesztésben. Meg őrjít lassan. Már Chrome-mal, Internet Explorer 9-el és Mozillával is próbálkoztam. Mind dettó. Esetleg tipped?
-
kisspepe
tag
válasz
Sorcery
üzenetére
A 6500-ashoz is van új frissítés.
Az én TV-men még a 16-os fw van. USB-ről még nem próbáltam meg frissíteni, meg a samsung azt írta, hogy csak akkor tegyem ha probléma van a készülékkel.
Ha az internetes frissítésre megyek, akkor azt írja, hogy nincs újabb verzió.
Nem tudom a frissítés megoldhatja-e azt a hibát, hogy UPC direct csatornanevek és műsorinfóban az ékezetes betűk rosszul jelennek meg, kriksz-kraksz van helyettük. Földi digitálisnál viszont rendesen megjelennek az ékezetek. Ezen kívül a Youtube kliensben egyáltalán nincs ékezetes betű. az ékezetes betűket egyszerűen kihagyja. Tehát pl. a "csatornák" helyet "csatornk" ír. Valamint mindig a samsung apps-ból kell indítanom a youtubot.
-
Sorcery
tag
6570-re megjelent a 1018-as fw.Vajon mi az újdonság benne???
-
Akit érint, D7000-re ma megint megjelent egy új firmware, 1021.2 verzió.
Még nem tettem fel, így nem tudom mi változott. -
dave_gahan
aktív tag
Hiába a Serviio, azzal csak megosztok, a tv a player, a tv viszont csak bizonyos rtsp és mms protokolokat lát, ezek közül se mindet (D6500).
Vagy vmiről lemaradtam?
Ha meg vmelyik mégis bejön, akkor napszak/csatorna függvényében szaggat, akadozik.
Ritkán ugyan, de szerencsére olykor élvezhető.
-
Laslie
tag
Sziasztok!
Már régóta olvasom a fórumot, és elég sok hasznos dolgot tanultam.

Használom én is a Serviio-t, eddig nem is volt vele gondom. Viszont tegnap megpróbálkoztam ezzel az online tartalom (stream) megjelenítéssel, de egyik sem akar megjelenni. Kódek problémára panaszkodik a tv (LE40D550). Feltelepítettem a legfrissebb verziót a Serviio-ból, de azzal sem megy. Mi lehet a gond?
A netem nem a leggyorsabb (5Mbit), lehet ez okozza a problémát? -
azozo
senior tag
válasz
amargo
üzenetére
Csak a tv nem mindegyik formátummal bír

Ezért kell a serviio
Köszi az ujjabb streameket csak gyüljön és majd osszefoglajük egybe

amugy tvwidget.pl-oldal a netplayer főoldala ott vannak példák

MOst nézem sovok (orosz )streamek

Jók azok csak szaggatottak így élvezhetetlenek
Az OVP Online Video Player widgetben vannak benne egybb stremekkel összekötve IP de is volt de már nincs
-
roberto211
őstag
Hali.. Ti milyen routert ajánlotok?? Az alábbi célra kéne: Egy asztali számítógép erről menne, akkor a d5000-es tv-m re is ráakarom kötni az allshare miatt, illetve egy xbox+egy set top box is menne rajta.. Bár a set top boxba lehet benne hagyom a kábelét de számítsuk bele azt is.. Na tehát erre a célra kéne , nem kell a legjobb, meg stb de ár/érték arányba jó legyen, és ami a fontos hogy a tv-vel is jo legyen..

-
Kabel15
aktív tag
Sziasztok! Szeretnék venni egy Samsung LED TV-t olyan 120.000ft ig szeretnék elmenni. Vaterán nézelődtem ott kicsit olcsóbban meg lehet kapni. Ebbe az árba a 82cm nagyobb esélyt látok. Számítógépről szeretnék rajta filmeket nézni (full HD) amire kíváncsi lennék hogy van valami hátránya hogyha kábellel kötöm össze a gépet és nem DVD lejátszóró megy a film? A másik ami érdekelne hogy milyen vezetékkel érdemes össze kötni a TV vel? Sajnos egy 5m kéne mert elég nagy a távolság a gép és a leendő tv helye között. Úgy olvastam hogy HDMI vel szokták össze kötni a gépet a TV vel. Csak azt nem tudom hogy a hang milyen minőségben megy át ezen? Mert van egy Panasonic házimozi rendszerem és jó lenne a filmeket 5.1 ben halgatni. Csak azt nem tudom ezt hogy lehetne össze hozni. De vissza térve a fő kérdésemre. Milyen tévét ajánlotok?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Red -2 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS5465, 91%AKKSI
- 27% - MSI MAG 321UPX OLED Gaming Monitor! 3840x2160 / 240Hz / 0.03ms / FreeSync
- HP ProBook x360 435 G8 Ryzen 5 5600U Refurbished - Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! ASUS Z790 i9 14900KF 64GB DDR5 1TB SSD RTX 5080 16GB LIAN LI LANCOOL 216R ADATA 850W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
köszönöm

Már jön is. Kb. két hónap alatt sem jöttem rá...